| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Takeshi Hiroto
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2010. Jun. 16. Tartózkodási hely : Hotel Marionette :3
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 8:42 pm | |
| *Taka a lányra tekintett s szemébe látta a segélykérő tekintetett* -Segítsünk neki... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 8:47 pm | |
| *Egy új vendégnek rendezi az adatait, és épp veszi fel a csomagokat, amikor ő is észreveszi, hogy néhányan valamiért aggódnak. Megkéri az egyik segítőt, hogy kísérje a vendéget a szobájához, majd közelebb sétál.* Oh, a tegnapi kalapos alak, kalap nélkül... *ismeri fel, majd megáll mellette, és a férfi vállára teszi a kezét* Uram, minden rendben? | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 8:48 pm | |
| *Meglepően mélyen alszik, a beszéd hangjaira csak horkant egy hangosat és mocorog egy kicsit* | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 8:53 pm | |
| * Ahogyan telik az idő a következő pillanatban ismét semmi baja. Szívéhez teszi a kezét. Nem érti mostanság miért törnek rá ilyenek, tegnap óta egyre erősebben. Most már rendesen tekint a férfira aztán Noah próbálkozására.* Jólvan...csak alszik, nincs gond. Nem értem az előzőt... *Vett egy mély levegőt aztán mikor az alvó férfi felhorkant elnevette halkan magát.* Azt hiszem ez nem fog segíteni.... *Pillant fel Taka-ra mosollyal ,majd Noah-ra és a többi vendégre. Pár szülő is néz értetlenül, Noethi gyorsan elintézi a dolgot és kimagyarázza a vendégeknél.* | |
|
| |
Takeshi Hiroto
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2010. Jun. 16. Tartózkodási hely : Hotel Marionette :3
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:02 pm | |
| *Elmosolyodok maga is majd Noah-ra s Noethi-re tekintve vállukra helyezi kezét* -Ilyen se fordult elő még soha ,de úgy látszik gond nincs *Majd nagyot sóhajtva vissza ül a kis székre* Észre se vesz ez a Noah gyerek | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:05 pm | |
| Alszik *húzza fel a szemöldökét* De még hogy...! *Picit megrázza Vincent vállát* Uram! | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:08 pm | |
| *Felrezzen az asztalról, keze majdnem ütésre lendült. Pár pislantás után rájön, hogy az étteremben aludt el, mire zavarában felnevet* Azt hiszem nem aludtam túl sokat...Elnézést. Gondot okoztam? | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:15 pm | |
| *Feltekintett Taka-ra majd Noah-ra pillantott.* Csak óvatosan. *Majd mikor Vincent fel kel elmosolyodik nagy mosollyal. Térdeire támasztja kezeit s előre hajol kedvesen.* Jó reggelt. Jól van uram ? Annyira nem, ellehetett intézni. Igaz Noah ? *Nézte zöld szemeivel a kötést* Fáj a keze uram? | |
|
| |
Takeshi Hiroto
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:17 pm | |
| *A különös férfire tekintett* -Ühm ne aggódjon nem okozott gondott csak jó nagyokat horkolt , hmm akkor pihennyen ha nem aludt... *Meg adta az ismeretlen felé a magázó tiszteletet*
A hozzászólást Takeshi Hiroto összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 18, 2010 9:21 pm-kor. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:19 pm | |
| *Felegyenesedik, és elengedi Vincent vállát* Ne haragudjon, hogy körbelihegjük *pillant először Noethire, majd Takára, aztán vissza a férfira*, csak azt hittük, rosszul van. Esetleg kér egy kávét? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:25 pm | |
| A kezem fáj, de mivel el van látva, mást nem tehetek. Már csak idő kérdése az egész. *Elfintorodva emlékezik vissza az előző estére* Semmi gond, csak meglepődtem...Viszont eltalálta, egy kávé nagyon jól esne. Sok cukorral. *A sok szót kihangsúlyozza, majd széles vigyorral az arcán nyujtózik egyet* Elnézést kérek ha megtévesztő lett volna a kis előadásom, legközelebb a szobámban alszok. | |
|
| |
Ray Kame
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2010. May. 30. Age : 42 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:36 pm | |
| *Váratlanul haladt be az épületbe ey kabátban, mivel kint esett az eső. Már előző este óta kereste a kölyköt ,de nem találta sehol és ez zavarta. Utána ,pedig mintha mutatták volna az utat betért ide, hátha itt van. Amúgyis kedvelte az ilyen helyeket. Lassan leemelte a fejéről a kapucnit s körbe tekintett jég kék szemeivel. Régies ruhája és arc berendezése miatt lerítt róla ,hogy Európai. Szemeivel lassan körbetekintett s ekkor azok megdöbbenve megnöttek egy pillanatra. A szája szélén furcsa vigyor, inkább mérges vicsor húzodott és megindult a személyek felé. Megragadta a fehéres kezet és magával rángadta egészen arrébb, mégha az ellenkezet akkor is.* A francba...eltüntél! *kiabált vele ,bár halkabban akarta.* Hülye gyerek | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:39 pm | |
| *Noethi mosollyal nézte a férfit majd kedvesen tekintett a kezére.* Ugyan. Szerintem nem dőlt össze a világ. A lényeg ,hogy ön jobban van. *Bólintott aranyos mosollyal s ekkor csak egy hirtelen mozdulatot érzet ahogyan rángatják el. Fel sem fogta a dolgokat csak mikor már arrébb voltak és erős szorításban tartottak mindkét vállát. Döbbenten nézett a férfira ,hangja elcsukot.* Ray.... *Motyogta ,s összébb húzta magát. Szégyellte a dolgot ,de most más miatt félt. * Menj innen! Menj innen!!! Menj el. *Próbált szabadulni* | |
|
| |
Takeshi Hiroto
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:48 pm | |
| *Kérdően néz Noethi-re s sóhajt* Mindenki itt milyen különc,csak én vagyok ennyire tökéletes *Egó glória a feje fölött szinte már látható* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:51 pm | |
| Máris elintézem *mosolyog a férfira, majd az egyik pincérhez lép, és közli vele, hogy kávé, sok cukorral, annak az embernek ott. Indul vissza a recepcióhoz, amikor észreveszi, hogy Noethi veszekszik valakivel.* Damilok... *figyeli a fiút, majd a lány mellé lép* Elnézést, esetleg segíthetek valamiben...? *néz mereven a srác arcába* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 9:55 pm | |
| *Mosolyogva hallgatja a lányt, ám mikor elrántják, furcsán néz utána* Talán segítenem kéne...nem az én bajom, nem ismerem...habár, nagyon kedvesen viselkedett az a lány. Eh, ha durvábbra fordulna a helyzet, majd célba vezetem a tőrömet... *A sóhaj hangjára Take irányába fordul* Valami gond van? | |
|
| |
Ray Kame
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2010. May. 30. Age : 42 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:06 pm | |
| * Ray nem engedi el a lányt s egyre mérgesebb lesz.* Menjek ? Meghibbantál ? *kérdezett ismételten aztán mikor odajött Noah rápillanott mérgesen.* Maga adott ki néki szobát !? Hiszen még gyerök!! *Aztán eszébe jutott ,hogy 21 éves a lány ,ezért feszülten cseppekel pillantott rá* Nem volt meglepő ,hogy bétéved hirtélen ide egy ilyen fiatal ? Minek adtak nekö szobát.... Azonnal haza vöszem.. *Ragadta meg a lány kezét de az gyorsan kihúzta s emiatt rápillantott.* Noethi... mö van véled ? | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:08 pm | |
| *A lány kétségbeesetten hallgatta a fiút ,majd kihúzta a kezét és komolyan nézett rá* 21 éves vagyok. Nagykorú és nem gyerek. Azt csinálok amit akarok. Ray értsd meg, nem megyek haza! *Jelentette ki határozottan* Mennék...de nem lehet *Aztán ahogyan észrevette Noah tekintetétt és ahogyan itt volt elfogta a félelem és rázta a fejét feszülten, a sírással kerülgetve* Kérlek Noah..ne tedd...ne ne... *Könyörgött neki halkan döbbenten.* Ne vond bele.... *Ért a szőke hajú srác vállának de ekkor elkapta Ray a kezét ,határozottan.* | |
|
| |
Takeshi Hiroto
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:11 pm | |
| *Taka a srác elé lép nagy képűen* -Hallod őszike ,szerintem a lánynak is van akarata s nem hiszem ,hogy annyira gyerek...kicsit nyughassál ha tombolni akarsz akkor hűtsd le magad a viharba...nem fog ártani... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:17 pm | |
| *Noethire pillant, kicsit tanácstalanul, majd lehunyja a szemét, erőt vesz magán és Rayre néz* Haza akarja vinni? A 85-ös szobában van a holmija, a negyediken. | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:28 pm | |
| *A pincér kihozza a kávét amit azonnal kevergetni kezd, közben figyelve az eseményeket* Ez a nap egyre jobb lesz...élő szappanopera. *Halkan kuncog, majd belekortyol a kávéjába* | |
|
| |
Ray Kame
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:32 pm | |
| *Ray végig nézett Taka-n mialatt megpöckölte annak a homlokát* Maradj kö ebből tökmag. Ez a felnöttek dolga. Számomra ő mindög gyerök marad. *Mondta aztán Noah-ra pillantott* Azt mondja negyedik ? Rendben. *Indult meg de ekkor elkapták a kezét. Rápillantott a lányra s kihúzta* Várj ött...majd otthon számolunk. *Mondta nagyon mérgesen mialatt elvette a lány zsebéből a kulcsot s elindult a lift fele. Ott még támadt egy parányi rossz érzése ,majd mégis beszált és elindult vele.*
[negyedik---> folyosó]
A hozzászólást Ray Kame összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 18, 2010 10:45 pm-kor. | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:39 pm | |
| Ne ne ne ne... *Hadarta a srácnak s elkapta a kezét de az kivette és elvéve kulcsot felment a lifttel.* Ez..nem lehet igaz... *Hitetlenkedett ,majd a fejéhez kapott feszülten. Váratlanul felpillantott ,még tartotta magát ,de szája már jelezte ,nem sok kell neki a sírásig.* Hagyd Taka...de köszönöm. *Motyogta aztán Noah-ra pillantott fájdalmasan és csalódottan, törölgette a könnyeit amik azóta nagyon könnyen kibuktak.* A fenébe is.... *lökte meg a szőke hajú srácot a mellkasánál* Miért keverted bele őt is ? Megígértem neked... *Majd váratlanul elindult affelé az ajtó felé ami kintre a kertbe vezetett. Hiába volt eső...ő azt szerette...kimosta a fejét. És most nagyon szükség volt rá* Nem tudtam uralkodni magamon... Mi a fenéért kellet ezt? Miért kellet belekeverni??! | |
|
| |
Takeshi Hiroto
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:41 pm | |
| *Taka kissé mérges lesz s arca el is vörösödik dühébe* -1. 22 éves vagyok -2. Nem mindig a méret a lényeg...ch.. -3. S még én vagyok a homoszexuális... -4. Leszálnátok a méretemről? *Dühöngve toporzékol* -Ma meg ütök valakit az tuti... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Pént. Jún. 18, 2010 10:44 pm | |
| *Kicsit hátratántorodik a lökéstől, majd a lány után néz* Ez a munkám... *Sóhajt, és elindul a lány után*
(kültér helyett szabad tér -> kert) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|