| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 7:53 pm | |
| *Tettetett sajnálattal az arcán vállat von, majd Ericre pillant* Jól vagy? Kicsit sápadtnak tűnsz. *Szélesen mosolyog, hátha vele van a baj. Ekkor villan ki a rúnával díszített bal szemfoga* | |
|
| |
Eric Laurence
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 30
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 7:57 pm | |
| *mélyen a férfi szemébe néz, és finoman oldalba böki Noah-t, majd odasuttogja neki* Ez az úr is... fogoly...? *Majd erőt gyűjt, és határozottan felel a férfi kérdésre* Én mindíg ilyen sápadt vagyok. A vöröshajúaknak világosabb bőre van, mint egy átlag embernek....* kicsit nem figyel magára, és eltűri a haját a lekötözött szeméről* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:01 pm | |
| *Csak mosolyog, mert ez a dolga. Inkább nem szólal meg. Valójában ő is eléggé tart ettől a férfitől, ezért is örült, hogy Amelies foglalkozott vele.* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:02 pm | |
| *Sértődést erősen túljátszva vádlóan szólal meg* Társaságban illetlen dolog sugdolózni, nem tudtad? *Furcsállja a bekötött szemet, de nem említi meg, hiszen nem akar úgy tűnni mint aki megbámulta* | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:07 pm | |
| Elnézést, csak... elkalandoztam egy pillanatra... *próbálná terelni a témát, csak nem tudja hogyan* Vajon...ha eléggé koncentrálok... a férfi körül is megfagy az idő...? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:10 pm | |
| *Biccent, és visszaáll a recepciós pult mögé* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:12 pm | |
| *Látván hogy a fiú komolyan vette a dolgot, halkan felnevet* Nyugi, csak vicceltem. Semmi gond. | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:17 pm | |
| *látván, hogy a koncentrációja nem jött be, hagyja dolgot* Tényleg illetlenség, és szeretném be is tartani, hogy többet nem teszem. Ha nem haragszik... most elmennék... *idegesen a liftajtó felé bök a válla fölött hüvelykújjával, a hirtelen mozdualttól pedig visszacsúszik a szemkötőjére a haja, melytől csak idegesebb lesz, és keze megremeg, majd leteszi maga mellé* További kellemes napot! * mondj akicsit fennahngon, majd bizonytalan léptekkel az lifthez megy* | |
|
| |
Trewis Prince
Hozzászólások száma : 30 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 41
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:23 pm | |
| * nyújtózik egyet ahogy kiszáll a kocsiból, becsukja az ajtót, kiveszi hátulról a csomagját, bezárja az a kocsit, és fütyürészve b enyit a fogadóba* Jó estét! *köszön fennhangon, hatalmas mosollyal az arcán, és a pulthoz sétál, majd rátámaszkodik, gondosan tartva 20 centiméter távolságot egy másik férfitől* Jó estét, uraim! Egy szobát szeretnék ma éjszakára! | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:30 pm | |
| *Tekintetével követi Ericet, amíg a fiú a lifthez ér* Szegény kölyök... *Sóhajt, egyet, majd összerezzen, amikor az új vendég betoppan az ajtón.* Milyen hangos... *Kiegyenesedik, mert már megint a pulton könyökölt - rossz szokás -, és a vendégre néz.* De ismerős arca van! Mintha láttam volna már valahol. Damilok vannak a nyakán... Jó estét *köszön vissza* Felvehetem az adatait? | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:43 pm | |
| A nevem Trewis Prince! *nyújt kezet* Az öné? *kedvesen mosolyog, közben leveszi napszemüvegét, amit már egy ideje meg kelett volna tennie* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:48 pm | |
| Ah, már tudom, az a modell! *Örül a felismerésnek, bár kicsit furcsállja a férfi kérdését, végülis kinn van a névkártyája az ingén* Noah Kallen vagyok. Üdvözlöm nálunk *mosolyog, és felírja az adatokat.* A negyedik emeltre adhatok szobát, a 88-as számút. Remélem, megfelel. | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:52 pm | |
| Szeretem az emelti szobákat tökéletes lesz! Mennyibe fog kerülni? *hátranyúl a farzsebéhez a pénztárcájáért* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:54 pm | |
| Fizetni ráér, a negyedik emeleti szobákért kilépéskor kell fizetni *mosolyog, majd megkerüli a pultot, és felveszi Trewis csomagjait.* Megmutatom a szobáját *indul el a lift felé* | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 8:57 pm | |
| *megrántja a vállát, majd Noah után lép, és elveszi tőle a csomagjait* Jobb szeretem magam vinni, remélem nem haragszik meg! *mosolyog Noahra, majd belép utána a liftbe* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 9:00 pm | |
| Ahogy gondolja *bólint, és megnyomja a négyest*
(negyedik -> 88.) | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 9:30 pm | |
| //A sárkány közbelépett, bocsesz.// *Felkel a pulttól mivel úgy dönt hogy ideje egy másfajta pulthoz ülni, konkrétan a bárpulthoz. Odasétál és rendel két pohár Ballantine's whiskyt, amit hamarosan ki is raknak elé, ő pedig elkezdi szép komótosan iszogatni az első pohár tartalmát* | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 9:53 pm | |
| //semmi baj ^^! Üdv újra itt XD// *lerohan a lépcsőn, tekintetével Noaht keresi, aztán odasétál a bárpulthoz, és meglátja Vincentet, amitől ismét a ideg futkos a hátán* Elnézést uram... *közelebb lép hozzá* Nem tudja merre van a pultos férfi? gáz, hog ynem volt annyi eszem, hogy megnézzem hogy hívják... | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 9:58 pm | |
| *Felpillant az italából és Ericre néz* A pultos...a szőke? Azt hiszem a neve Noah, és nemrég kísért fel egy vendéget a szobájába, szerintem mindjárt itt lesz. De ha nem olyasmi amit csak ő tud kezelni, talán segíthetek. | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:10 pm | |
| Ez olyan amiben ő tudna igazán segíteni, de azért köszönöm! * egy szimpla mosolyal odamegy a bárpulthoz, sé leül* Ha enm bánja itt megvárom* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:11 pm | |
| Csak nyugodtan, nem zavarsz. *Vállat von, majd belekortyol az italába, és alaposan végigméri* Te még nem ihatsz, ugye? | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:14 pm | |
| Hát nem igazán kéne, maradok egyenlőre a víznél *mosolyodik el, közben lóbálja a fél lábát* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:18 pm | |
| *Lassan bólogat párat, aztán beleiszik az italába, majd Eric felé fordul* Úgy láttam Noah valami olyat mondott amit nem kellett volna, pont mielőtt odamentem. Elmondod, mi volt az? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:21 pm | |
| *Mivel már reggel óta ott robotol a bárpult és a recepció között ingázva, fáradtan könyököl fel a márványos felületre. Ásít egyet, és igyekszik nem túl feltűnően leplezni azt. Elidőzik szeme Vincenten és Ericen is - Vincenttel a 'véres' eset óta nem beszélt. Jó lenne majd kimagyaráznia magát. Majd pár perc múlva a fiatalabbikra sandít* Istenem.. Nem hiszem el, hogy ilyen fiatalokat kell erre rákényszerítenünk... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:23 pm | |
| *Leszáguld a lépcsőn a maga tempójában - lassan -, és amikor meglátja Ameliest, elvigyorodik, és mellé lép* JÉÉÉ, csak nem dolgozol?! *vigyorog a lány arcába, majd vállat von, és abbahagyja a vigyorgást* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|