| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:06 am | |
| Ezt meg fogod tapasztalni... Tudod, én nem vagyok különleges, én csak látom azokat, akik azok. Damilt látok a nyakuk köré tekeredni, és ez azt jelenti, hogy a dollhauz babái. A te nyakadon a damil elég szoros. Ez azt jelenti, hogy már valamilyen szinten jelen van a képességed... sőt, talán már használtad is, csak nem vetted észre. | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:09 am | |
| *Visszagondol a kertben folytatott beszélgetésre* Lehet hogy használtam, csak nem én voltam...Damil, szoros? Hm...tehát, ha használtam a képességemet, szorosabbra fűződött a damil...Ilyen logika alapján ha valaki túl sokat mókázik, a damil elvágja a torkát... Vagy ez csak jelképes? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:12 am | |
| A damil nincs ott, csak én látom... próbáltam már de megfogni sem tudom. Szóval csak jelképes. Viszont van olyan ember, aki érzi, hogy ott van... fojtogatja, viszket neki. Emberfüggő. A csuklódon is van, amúgy. | |
|
| |
Shinozuka Kureno
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2010. Jun. 21.
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:13 am | |
| *Taxival érkezik a fogadó elé. Fizet, majd lassan kiszáll, és megáll az épület ajtaja előtt. Alaposan szemügyre vesz minden apró repedést a falon, megjegyzi minden részletét. Körbepillant, mielőtt belép az ajtón. Ahogy beér, a recepció felé indul.* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:16 am | |
| *Ránéz a csuklójára, hátha meglátja de semmit nem látni rajta* Mocsok egy ház ez... *Bólint magában párat, majd hirtelen felélénkül* Próbálta már valaki lerombolni ezt a helyet? Mondjuk egy bontógolyóval. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:18 am | |
| Eheh *Elmosolyodik* Nem lehet ártani neki. Mintha kívülről is működne... érzi, ha valaki rosszat akar neki, és azt nem engedi be a hatáskörébe. *Eltolja magát a pulttól.* A bontógolyó egyszerűen megállna a kert felett, és visszaverődne. *Biccent Vincentnek, hogy várjon, és az új vendég elé áll* Nincs damil. Jó estét, uram! Miben segíthetek? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:21 am | |
| *Újabb cigire gyújt rá, miután az elsőt elszívta. Hátrapillant a válla fölött hogy szemügyre vegye az új vendéget, aztán visszafordul és bámulja a kezét és a fogát piszkálja* | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:23 am | |
| *A recepciósra pillant, és mélyen a szemébe néz* Üdv, magának is! *Félmosoly* Először is, kérhetnék egy pohár jéghideg vizet? Kissé megszomjaztam... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:24 am | |
| Persze, máris hozom *mosolyog, majd bemegy a bárpult mögé, és szervál egy pohár hideg vizet. Kiviszi, és átnyújtja Shinnek* Parancsoljon. | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:26 am | |
| Valahogy akkor is ki kell innen jutnom...Nem létezik, hogy ne lehetne kijátszani egy lélektelen házat... *Felkel a székről és odasétál a falhoz majd ráteszi a kezét* Ez csak egy ház...nem gondolkodik...a tárgyak csak tárgyak...lehet hogy valaki irányítja... | |
|
| |
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:29 am | |
| *Belép a kert felőli ajtón* Hah, milyen kedves vagy *vigyorog* Köszi, tudok aludni egyedül is... *Megrázza a fejét, mint a kutyák, amikor vizes lesz a bundájuk, majd visszaadja a pulóvert Trewisnek* Köszi szépen *mosolyog megint az arcába* és a koktélt is! | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:30 am | |
| *Elveszi a poharat, és egy húzóra felhajtja a vizet, majd elégedetten bólint.* Köszönöm! Ez igazán jól esett. *Noah felé nyújtja a poharat* Van szabad szobájuk? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:31 am | |
| Persze *veszi el a poharat, és a recepciós pultra rakja, majd megkerüli azt* Az első emeleten megfelel? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:34 am | |
| *Megrázza a fejét majd beül a bárba és rendel egy pohár whiskyt* Addig itt vagyok ragadva amíg valami csoda nem történik, vagy meg nem halok. Ráadásul a piára is visszaszoktam. Remek lesz... | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:35 am | |
| *Mosolyogva bólint* Naná! Az első emelet tökéletes lesz...minél közelebb a kijárathoz! *A pulthoz lép* Esetleg majd beszélhetnék a tulajjal? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:37 am | |
| *Beviszi Shinozuka adatait a gépébe, és leakasztja a 26-os szoba kulcsát.* Az igazgató nagyon elfoglalt ember. De majd megkérdezem, tudna-e időt szakítani egy vendégére. *Felveszi a férfi csomagjait, és elindul a lift felé* Erre, kérem. | |
|
| |
Trewis Prince
Hozzászólások száma : 30 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 41
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:41 am | |
| Nincs mit! Amúgy nem úgy gondolkodtam... beszélgetni...esetleg. Bár lehet, hogy most inkább aludnék, eléggé fáradt vagyok, és holnap legkésőbb 7 órakor el kéne indulnom! Melleseleg szívesen! *veszi el a lánytól a poharat, és pulóvert* Jó éjszakát, Noir! * kezetcsókol a lánynak, majd a pulthoz sétál, leadja a poharat, majd ő is elindul a lépcső felé, előtte még hangosan elköszön* Jó éjszakát mindenkinek! | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:42 am | |
| Remek! Igazán nem akarom zavarni az khm...igazgatót, mindössze néhány kérdésről lenne szó... *Közben követi Noah-t* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:45 am | |
| *Ahogy elfogyasztotta a whiskyt, felballag a szobájába és ledől az ágyra* //Mellesleg majd kérnék egy szobát, asszem a 84-eset kaptam. Lóéjt és jó röpögöt továbbra is.// | |
|
| |
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 1:46 am | |
| /Jóéjt, és azonnal, Amy elfelejtett szólni, hogy kéne xD/ Jóéjt *mosolyog* Hm, ahhoz képest, hogy nem akar feltűnést, egész szépen ordibál... *nevet magában, majd visszaül a bárhoz* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:13 am | |
| *Visszaáll a helyére, és észreveszi, hogy Noir még ott ül* Jó, hát ma sem megy haza, az biztos... valahogy fel kell csalni a negyedikre. *Sóhajt, majd rátámaszkodik a pultra - ma már csak nem jön senki, negyedóra, ha van még zárásig* | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:18 am | |
| *Az utolsó három lépcsőfokot átugorja, majd az egyik ablakhoz lép. Aztán szemügyre veszi a képeket a falon, közben feszülten figyeli az embereket* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:20 am | |
| *Majd' elalszik a pult mögött, amikor Shin leér, őt kezdi figyelni* Mi baja van ennek a tagnak...? | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:23 am | |
| *Mivel nem talál semmi érdekeset, a pulthoz lép* Üdv megint! *szórakozottan Noah-ra pillant* Remélem, nem zavartam meg semmiben... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:25 am | |
| Most nem vagyok túl elfoglalt... Segíthetek valamiben? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|