| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Shinozuka Kureno
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2010. Jun. 21.
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:28 am | |
| *Körbenéz* Tulajdonképpen segíthet. Mióta dolgozik itt? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:29 am | |
| Két napja nyílt meg a fogadó, azóta dolgozom *mosolyodik el* | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:35 am | |
| *Felsóhajt* Szóval, mielőtt bezárták...maga még nem volt itt. *Vállat von* Kár... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:37 am | |
| Ah, azért jött, hogy megtudja, miért zárt be? *Felhúzza a szemöldökét* Nyomozni akar? | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:39 am | |
| Hát, szeretném megtudni, igen. *Elmosolyodik* Hogy én nyomozni? Áh, eszembe sem jutott. Csak kíváncsi vagyok. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:42 am | |
| Ah, értem... nyomozó úr *húzza vigyorra a száját* Nem hinném, hogy találna itt bármit is, ami érdekelné... a fogadó teljesen tiszta. | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:46 am | |
| *Bevág egy fintort, és a megjegyzést elereszti a füle mellett* Tiszta, azt látom. Most tiszta. De milyen volt korábban? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:50 am | |
| ...piszkos? Sokáig zárva volt, gondolom, nem takarították rendesen... *Sóhajt, majd felegyenesedik, és a bejárathoz lépked. Kulcsra zárja az ajtót, és megfordítja a táblát, hogy a "zárva" felirat mutasson kívülre.* De mostmár minden rendben van, nincs itt semmi nyomozni való érdekesség *mosolyog a férfire.* Ha megbocsát, lejárt a műszakom. Megyek, alszom egyet, jobban tenné, ha ön is lefeküdne. Késő van már. Jóéjt, nyomozó úr! *felmegy a lépcsőn a szobájába* | |
|
| |
Shinozuka Kureno
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 2:55 am | |
| Roppant humoros... *Felsóhajt* Jól van, azért én figyelek. Köszönöm a segítséget...Jó éjszakát! Szemfüles recepciós...biztos vagyok benne, hogy tud valamit... *Megrázza a fejét, és felsiet a szobájába* | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 3:53 pm | |
| *Reggel már jóval hat előtt lenn volt a bárban, takarított, és sürgölődött. Előző éjjel volt ideje kialudni magát, sőt, jórészt szinte az utóbbi két napban csak Noah tartotta a frontot.* Itt az ideje tevékenykedni, Amelies... *Gondolta, mikor már lassan délután 3 óra körül járt az idő* Fel kell csalni ma az új kislányt a negyedikre. De több ilyen hiba nem fordulhat elő. Kérvényeznem kell Kieltől, hogy ne legyen más recepciós, aki csak úgy felvisz mindenkit az elsőig. | |
|
| |
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 3:56 pm | |
| *Lesétál a lépcsőn, és rögtön a recepció felé veszi az irányt* Elnézést *szólítja meg az egyik recepcióst* Kiel Newrit benn van már? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 3:58 pm | |
| Éééés, akció! *Széles, magabiztos mosolyt vesz fel, mikor megpillantja a pult mögött Noirt* Á, szia. Nem, még nem érkezett meg, valami dolga akadt. De most, hogy itt vagy, azt hiszem lenne pár kérdésem. Nem te vagy véletlenül Noir Yazmien? | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 3:58 pm | |
| *Mint egy jóllakott óvodás, sétál le a lépcsőn és rögtön a bár felé veszi az irányt. Kivételesen kialudta magát, ezért jókedvében halkan dalolászik* Csendes éj, Kegyetlen éj... Remegve élj, Nyüszítve félj... *Lehuppan a bárszékre majd int a két lánynak* Heeeelló szépségek! Amelies, töltenél nekem valami finomat, ha lehet? | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:00 pm | |
| De, véletlenül én vagyok... miféle kérdések? *húzza fel a szemöldökét, majd az épp leérkező Vincente pillant* Uh... milyen ijesztő egy ember... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:04 pm | |
| Persze Vincent, gondolom Ballentine's... *Mosolya még mindig nem tűnt el arcáról. Kivételesen tényleg örült, mert megcsípte a lányt. Tölt egy pohárral neki, és felé tolja* Valójában pont veled akartam beszélni. Történt egy kis galiba a szobád területén. Pár vízszerelő akar kijönni hozzánk ma, mert hivatalosan valami csőtörés lesz este tájban, mert pár vezeték kezd tönkremenni. Jelezték, hogy az első emeleten lehetnek galibák, ezért jobb lenne, ha felköltöztetnélek a negyedikre. Remélem nem gond, de nem szeretnénk még több problémát. | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:11 pm | |
| *Csendben iszogatja az italát és hallgatja ahogy Amelies mondja az esti mesét* Ő is? Nem gondolná az ember...Túlzás amit ezek itt csinálnak...Fiatalokat csalnak csapdába hogy itt rohadjanak meg, páran szinte még gyerekek. Mindezt azért mert LEHET! hogy történni fog valami ha mindannyian be leszünk zárva ide. Hogy mi, vagy egyáltalán történik-e valami, azt senki nem tudja. Meg kell keresnem a főnöküket és beszélni vele. Vagy intelligens módon vagy erőszakosan... *Megnyugtatja a gondolat hogy egy Browning 9mm lapul a kabátja alatt, majd Amelies felé néz és akcióba lendül* Szerintem nem lesz semmi baj a csövekkel... | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:14 pm | |
| Huh, mi ez, előre bejelentett csőtörés? Baromság... De úgyis mindegy, mivel tovább nem maradok itt. Nem kell bajlódniuk a felköltöztetéssel, még ma délután elmegyek. De köszönöm, hogy szólt *mosolyog* | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:19 pm | |
| Vincent, maga azt sem tudja, hogy a fogadóban mi történik, ne szóljon közbe. *Néz rá gyilkos tekintettel* Nem jelentették be előre, csak nagy a valószínűsége. Kiel tegnap itt járt, és körbenézett a szobákban. Én csak azt az infót kaptam, hogy ma jönnek csőtörést megelőzni, ne engem hibáztassanak. *Majd Noir kijelentésére szomorú arcot vág* Ó, értem már. Ezesetben jöjjön velem. Fenn aláír egy papírt, hogy elhagyja a fogadót, és már mehet is útjára. | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:25 pm | |
| Ugyan, minek ahhoz felmenni? A recepción van az összes hivatalos papír... Milyen szálloda ez, hogy fel-le kell rohangálni pár papírért, ha az ember el akar menni? *Kezdi élvezni a játékot, kicsit el is mosolyodik de gyorsan normális arckifejezést ölt magára* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:29 pm | |
| *Tanácstalanul néz a recepciós lányra.* Igen, a magas, ijesztő pasasnak igaza van, különben is, már előre kifizettem a szobát, szóval semmi dolgom, csak leadom a kulcsot... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:31 pm | |
| Ne haragudjon, Noir kisasszony, de a főnököm, Kiel nem szereti az akadékoskodást. Mellékesen, ha ma kisétál ebből a fogadóból úgy, hogy az én hibámból a fent lévő papírokat nem volt hajlandó aláírni, engem kirúgnak. És nem szeretném, hogy így végződjön a dolog. Kérem, kövessen. *Indul meg a lift felé* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:33 pm | |
| Ijesztő...? Ennyire látszik rajtam? *Vállat von, mintha nem érdekelné a dolog, aztán szájához emeli az italt. A mozdulat közben olyan komoly arcot vág amilyet csak tud és lassan megingatja a fejét miközben Noirra néz, remélvén hogy ez elég intés lesz* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 4:37 pm | |
| *Vincentre sandít, és megráncolja a homlokát* Még mindig fura ez a hely... *sóhajt, majd Ameliesre néz* Ha Kielnek baja van, mondja a szemembe. Már harmadik napja vagyok itt, és nem dugta elő az orrát, szóval ne papoljon nekem a vendégek kötelességeiről. A papírt meg ráérek később is aláírni, nem? Hisz még itt vagyok. | |
|
| |
Takeshi Hiroto
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2010. Jun. 16. Tartózkodási hely : Hotel Marionette :3
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 7:01 pm | |
| *Nagy fej fájással jön le szobájából s csak fejét fogja* -Mi a franc? Nem is szokott fájni a fejem... *Mondja magának hangosan s elő veszi Szákét ami mindig van nála ha hotelba szál meg.Azt iszogatja vígan ki pirulva* -Sálálááá | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 7:53 pm | |
| Természetesen. *Kezdi elveszíteni a türelmét, de alig láthatóan biccent. Keze a pult mögött ökölbe szorul az idegességtől, mégsem látja rajta senki. Vincent alaposan bekevert neki* De nem hagyhatja el a szállodát anélkül. Sőt, ha akarja, most is felkereshetjük Kielt! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|