| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:00 pm | |
| *Még mindig csendesen iszogatja a whiskyt, továbbra is Noirt figyelve* Ha felmegy a negyedikre, akkor innen többet nem jut ki... *Miután a whisky elfogyott, int Ameliesnek* Töltenél nekem még egy pohárral? | |
|
| |
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:04 pm | |
| Végre valami értelmes gondolat! *pattan fel* Erre várok már két napja! Hol van az az idióta? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:08 pm | |
| Kövess. *Mondja, most már halvány mosollyal arcán, és megindul a lift felé, megvárja, amíg a lány beszáll. A liftgombokat eltakarva megnyomja a negyediket, majd a kijelző elé áll, hogy a lány ne sejtse a turpisságot.* [negyedik emelet, folyosó] | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:11 pm | |
| *A pultra néz és megcsóválja a fejét* Ha tudná, hogy mibe sétált bele azzal hogy felmegy a negyedikre... *Miután a liftajtó becsukódott, unatkozni kezd. Körbenéz, senki sincs a közelben. Aztán maga elé néz; a pult túloldalára. Pár pillanat múlva széles mosollyal pattan át a pulton és kezd el válogatni az italok széles választéka között. Úgy néz ki mintha egy kisgyerek beszabadult volna a cukorkaboltba* Remélem a személyzet nem vesz észre...bár, leszarom! Úgysem vihetnek ki innen! | |
|
| |
Trewis Prince
Hozzászólások száma : 30 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 41
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:22 pm | |
| *széles jókedvel, és kissé idegesen ül le a barpult mögé, amint meglátja a bent lévő férfit, érdeklődve tekint rá, majd ráveszi magát, hogy megszólaljon* Elnézést, nekem is töltene egy Skotch-ot? Úgy tűnik még maradok egy kicsit... *vakarja meg a fejét, majd szokásos naiv mosolya ül ki az arcára* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:30 pm | |
| *A hirtelen jött hang hallatán ijedtében elejti az egyik Finlandia vodkát, ami hangos csattanással törik apró darabokra és áztatja el a padlót* Bassza meg, a vodka! ...Remélem most örül, ez egy üveg Lime Fusion volt... *Úgy néz Trewisre mint aki megölte az anyját, közben kitölti neki a Skotch-ot* Ne nekem fizessen, csak hagyja itt a pénzt...nem a pultos vagyok. *Levesz a polcról egy másik Finlandiát és visszaugrik a pult másik oldalára* | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:34 pm | |
| Jó, jó, azért köszönöm! *emelei maga elé a kezeit* Nem állt szándékomban a szívbajt hozni önre! Azért egészségünkre! *dönti a poharat az úr felé, majd belekortyol a wisky-be, majd farzsebéből előhúzza a tárcáját, és bőkezűen adakozik egy eltört üveg miatt* Mondja... tud valamit arról, hogy mi történt ebben a fogadóban? | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:37 pm | |
| *Morogva sétál le a lépcsőn, mikor leér, körbenéz* Hova lett a szőke nő? Még nem ért le? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:41 pm | |
| Semmi baj...senki nem árthat nekem! *Kibontja az üveget, a magasba emeli, aztán meghúzza* Huh...Már hogy érti, hogy mi történt itt? *Rápillant Noirra* A szőke...? Nem, nem láttam... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:48 pm | |
| *A hangos csattanásre előugrik a konyhából* Mi történt? *Idegesen néz le a bárpult mögött lévő eltört üvegre, majd feljebb nézve a nagy összegre, és a már 3 főből álló csapatra* kezdem utálni ezt a helyet. Már megint mit művelnek, amíg nem vagyok itt? *Noirt figyelembe sem véve kutakodik egy söprű után* | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 8:57 pm | |
| Úgyértem... hogy mi történt, hogy tegnap kijött az a rendőrtiszt... Gondoltam tudhat valamit, de ha nem, akkor nem... *ismét az italába kortyol majd Amielisre néz* Elnézést kisasszony, én okoztam a galibát, remélem az a csekély összeg elég lesz a fedezésére! *boldogan iszogat tovább, mjad ismét kisebb szorítást érez a nyakán, ismét dörzsölgetni kezdi* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 9:00 pm | |
| Lökdösd a turisztikai ügyintéződet, kisanyám... *csap az asztalra, Amelies előtt mérgesen* És milyen játék?! Boldoggá tennél, ha kifejtenéd! | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 9:02 pm | |
| *Értetlenül néz Trewisre* Hogyne, uram, de ennek a negyede is bőven elég lenne egy ugyanilyen üvegre. *Mosolyodik el, majd a hirtelen jött csattanásra összerezzen, majdnem meg is vágja ujját egy szilánkdarabbal. Felegyenesedik.* Ó, igazán semmi, drágám. *Elvigyorodik* Jól esik néha ilyen olcsó libákat lökdösni a negyedikre. *Porolja le ruháját* Vincent, kérem, segítenél? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 9:05 pm | |
| *Félrenyeli az italát és köhögni kezd* Mégis milyen rendőrtiszt? Milyen ügyben? Kerestek valakit? Már megint ok nélkül húzom fel magamat. Nem vihetnek ki innen. És ha nem kivinni akarnak hanem szimplán megölni, akkor is van ötletem... *Megtapogatja a kabátját hogy meggyőződjön róla, Browningja a helyén van. Mélyet sóhajt és ismét meghúzza az üveget majd lerakja a pultra és átmászik a pulton, letérdel és elkezdi összeszedni a szilánkokat* Végülis, ha már én törtem össze... | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 9:15 pm | |
| Ugyan hölgyeim, befejeznék, semmi értelme, ha egymásnak ugranak? Melleselg...milyen játék... ha szabad megtudnom? Nem tudom, csak tudom, hogy egy rendőr volt. Gondoltam baj lehet, de ha nem, akkor elnézést. Roppant kiváncsi természet vagyok. Szóval, akkor elmagyarázná valaki, hogy most milyen játékról van szó? *kortyol bele ismét az italába* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 9:20 pm | |
| Kurva anyád *sziszegi, majd fogja magát, felszalad a szobájába, felkapja a gitárját, a portán leadja a kulcsot, és elhagyja a fogadót. Közben fogja a mobilját, és hívja a menedzserét, hogy jöjjön elé, de miközben beszél, hirtelen nekivágódik valaminek.* Mi a fene... *Mégegyszer nekiindul, és ugyanúgy visszapattan.* ... nem érdekes, visszahívlak! *mondja a telefonba, majd lerakja, és tapogatni kezdi a levegőt maga előtt* Ez mi...? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 9:58 pm | |
| Uram, mindent a maga idejében. *Szól Trewisnek* Mindent meg fog tudni, elhiheti. *Sejtelmes mosolyt erőltet arcára, majd Noir caplatásának hangjára felkapja fejét. Kinéz a pult mögül, és észreveszi, hogy a lány nem tud tovább menni. Keserűen felnevet, és Vincent vállát megbökve szólal meg* Látod, ezért érdemes néha dolgozni. *Felegyenesedik, és a lány mellé sétál, igaz, két lépéssel többet megy, mint ő megtehetné* Látom nem sikerül könnyen eljutni hazáig. *Vigyorodik el gonoszan* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 10:04 pm | |
| //Tengermély elnézésem hölgyeim/uraim, t-offline.// *Továbbra is nyugodtan szedegeti a szilánkokat, ám mikor észreveszi Amelies kárörvendését, lekap egy tiszta poharat a pultról és beleköp, majd visszarakja. Elégedett arccal folytatja a takarítást, közben kabátjából a földre esik a Browning 9mm pisztolya* | |
|
| |
Shinozuka Kureno
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2010. Jun. 21.
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 10:09 pm | |
| *Kissé kómás tekintettel sétál le a lépcsőn, álmos szemekkel körbenéz* No lám, itt semmi nem változott...egyelőre. *A recepcióhoz lépked* | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 10:14 pm | |
| *Noir után megy, de ő is ugyan úgy nekicsapódik valaminek, majd a földre ül* Ez hihetetlen! Miez, valami új technológiás védelmi rendszer? Ilyen kéne a paparazzik ellen! De... akkor maga hogyhogy ki tudott menni? *felkel, majd hirtlen nem kap levegőt, és a nyakához kap, tántorog* Miért... nincs...itt soha... levegő...? *összeesik a földön, levegő után kapkod* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 10:18 pm | |
| Mi a fene folyik itt? *mered a lányra, majd amikor Trewis kijön, felé fordul, és amikor a férfi összeesik, teljesen megrémül* Úristen! Jól vagy?! | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 10:32 pm | |
| Vigyük be! *Kiált hirtelen Noirra. Arca nyugodt, és magabiztos, de belül kicsit bepánikol. Tudta, hogy ez normális reakció - Noah mesélt egyszer erről neki -, de nem látta még élőben egy igazi emberen lefolyni ezt a folyamatot. Trewis hóna alá kap, és a lány segítségével behurcolják.* Nézd... *Lihegi, és segítőjére néz* Ez normális reakció. Aki elhagyja ezt a területet, nagyobb bajokkal is szembenézhet. *Suttogja úgy, hogy szinte csak ő, és a lány hallják, amit mond. Lassan leguggol ezután Trewis elé, akinek segít felülni. Mélyen szemeibe néz* Mindent meg fogok magyarázni. Esküszöm, adjatok pár percet vagy órát. *Sziszegi* Jól vagy? | |
|
| |
Shinozuka Kureno
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2010. Jun. 21.
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 10:36 pm | |
| *Gyorsan felélénkül, és a kis csoporthoz pattan* Mi folyik itt? Jól van? *Noir-ra pillant, majd Amelies-re* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 10:40 pm | |
| *Gyorsan felkapja a Browningot és az övébe csúsztatja, majd ahogy feláll ráhúzza a kabátját hogy eltakarja. Felkapja az üveg vodkáját -hiszen nem hagyhatja ott!- majd odasétál Trewisékhez* Itt meg mi történt? Csak nem bunyóztatok? *Vigyorogva meghúzza az üveg vodkát. 'Kicsit' már spicces, még jó hogy bírja a piát* | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 21, 2010 10:53 pm | |
| Semmi...próbléma...csak... *dörzsölgetné aynakát, de egyre erőtlenebb* Nem akapok..levegőt... Mégis... mifoylik... itt...? *egyre hisztérikusabban kapkod levegő után míg már sajog a mellkasa, majd a szorítás enyhül anyakán, és mély levegőt vesz * Jól esne... egy pohár ...víz | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|