Hotel Marionette
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hotel Marionette

Forum RPG.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Előtér

Go down 
+15
Lilien Lyndon
Shinozuka Kureno
Trewis Prince
Noir Yazmien
Dhalia Frozen
Ray Kame
Noethi Kame
Eric Laurence
Vincent Thomson
Takeshi Hiroto
Faust Winters
Kayla Nethan
Noah Kallen
Amelies Wilson
Kiel Newrit
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Hozzászólások száma : 82

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Jún. 21, 2010 10:57 pm

Ez normális? *néz rá Ameliesre, homlok-ráncolva* EZ normális?!
*Ledobja a gitárt a földre*
Vissza az elejére Go down
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Hozzászólások száma : 238

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Jún. 21, 2010 11:04 pm

Hé, nyugodjon meg mindenki!
A francba is, Noah, ezért három darab seggberúgást is kapsz majd.
*Sóhajt egyet*
Kaphatnék szót?
Ne kiváncsiskodjanak, hanem inkább menjenek a dolgukra!
*Gyorsan elrohan a bárpultig, és tölt Trewisnek egy pohár vizet*
Tessék.
Noir, ha nem adsz öt percet, kétszer foglak hátsón billenteni.
Öt kerek percet kérek emberek!
*Majd hirtelen Shinre bámul*
Maga meg kicsoda?
http://www.japan-mania.gportal.hu
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Hozzászólások száma : 397

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Jún. 21, 2010 11:22 pm

'Gyammár, minek víz, a vodka mindig jobb! Folyadék, nem? Nesze...
*Odalöki Trewisnek az üveget és leül mellé a földre, Browningja nincs túl nagy takarásban*
Csúnyán megvertek, mi...?
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Hozzászólások száma : 45

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Jún. 21, 2010 11:31 pm

*Ameliesre villantja szemét, majd a zsebébe nyúl, előhúzza jelvényét, és a lány orra elé dugja*
Shinozuka Kureno, FBI...*morogja*
Szóval, mi történt?*Trewisre pillant* Elég rossz bőrben van.
*Közben Vincentre téved a tekintete*
Hmm...ez az alak...nagyon ismerős... *Felvont szemöldökkel mered a férfi arcára, és mivel ismerős neki valahonnét, végigméri tetőtől- talpig. A Browning markolatán megakad egy pillanatra a tekintete*
Fegyvere van...áhh, de mivel úgyis kissé jó hangulatban van, talán nem fogja használni. Egyszerre elég egy probléma is...
Trewis Prince

Hozzászólások száma : 30

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Jún. 21, 2010 11:40 pm

Köszönöm! *iszik egy kis vizet, de amikor Vincent leül mellé, és kezébe kerül a züveg, nem tudja hirtlen hová tenni, majd széles mosollyal a férfira néz* Rendben, de csak egy korty! *meghúzza a vodkát, majd visszanyomja óvatosan Vincent kezébe, végül megissza a maradék vizet*
Ugyan, csak lehet, hogy kiújjult az asztmám... vagy valami rohamom vaolt, semmi vész! *majd Amelisre pillant, lassan felkel, és megfogja az állát, és maga felé fordítja a fejét*
Ne aggódjon hölgyem, önnek is jót tenne ha megynyugodna, üljön le, most ideges, sok gondja van, elnézzük önnek, hm? *kedvesen mosolyog, majd a pulthoz viszi a poharát*
Elmegyek, lefekszem kicsit pihheni. Ne haragudjon, Felügyelő úr, de most nem lakalmas az idő a kérdezősködésre! Jóéjt! *biccent, majd lassan betántorog a liftbe, és és felmegy a negyedikre*
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Jún. 21, 2010 11:43 pm

Miért van itt egy FBI tag? *néz értetlenül Shinre* Kicsit elkésett, nem gondolja?! *teszi hozzá szemrehányóan*
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Hozzászólások száma : 238

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Jún. 21, 2010 11:50 pm

*Trewis túl gyorsan tűnik el, de szerencsére jól van*
Francos különleges emberek..
*Shinre néz, és amikor kiejti az FBI rövidítését, alig tudja megállni, hogy ne kerekedjenek ki a szemei*
Az ég világon semmi nem történt. Noir kisasszony épp el akarta hagyni a fogadót - de meggondolta magát - *itt szúrós, jelentőségteljes szemekkel néz a lányra*, majd Trewis követte, de az asztmája ismét kiujulóban van. Ennyi. Semmi verekedés, sem más, ami miatt szimatolhatna. Amúgy is, szerintem senki nem engedte meg magának, hogy itt nyomozgasson.
*Húzza el a száját, majd visszaáll a pult mögé*

[ ne haragudjatok, én elmegyek egyet filmezni, aztán elteszem magam holnapra. jó éjt mindenkinek ^^ ]
http://www.japan-mania.gportal.hu
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Jún. 21, 2010 11:55 pm

*Figyeli az eseményeket, közben néha-néha könnyítve az üveg súlyán. Mikor Shin bemutatkozik, felderül az arca*
Biztosúr, jó estét! Iszik?
*A férfi felé bök az üveggel*
Nincs már sok benne, de még van...
*Meglepett arccal a homlokára csap, majd kezet nyújt*
Udvariatlan barom! Nem mutatkoztam be...Vincent...Thomson. Örültem a találkozásnak! Maga normális ember, vagy fogoly lesz?
*A végén gúnyosan felröhög*
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:09 am

Ooooké, jóéjt!
*Tágranyílt szemekkel Trewis után néz*
Elég gyorsan helyrejött...ez igazán furcsa
*Noirra pillant*
Nos, csak betévedtem...na de miért késtem el? Maga mit látott?
*Figyelmesen végighallgatja Ameliest*
Tehát asztma...értem. *felkapja a fejét* Már elnézést, de a fogadóra nincs kiírva, hogy
nyomozóknak bejönni tilos. Különben meg valami történik itt...és én ki fogom deríteni.
*Vincentre, majd az üvegre néz*
Kösz, nem iszom alkoholt. Az csak idő előtt megölne...*Gyanakvó pillantással a férfi kezére mered*
Üdv, Vincent!*morogja, de nem ráz kezet vele*
Miért érzem azt, hogy valahol hallottam már róla?! A fenébe is, sehogy sem emlékszem...
Normális ember? Fogoly? Miről beszél? Maga részeg!
*megrázza a fejét*
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:11 am

Négy éve kellett volna kijönnie *áll fel, és a vállára akasztja a gitártokot, majd Vincentre néz*
Erre én is kíváncsi vagyok...
Eric Laurence

Eric Laurence

Hozzászólások száma : 57

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:13 am

*letéved az emeltről*
Mi ez a hangzavar idelent....? A negyedikig felhallatszik, hogy maguk rendbontanak, odafent betegek is vannak, jó lenne, ha visszavennének a hangerőből...Elnézést csak...hangosak...! *vágja ki végül magát, és közelebb megy a társasághoz* Történt valami?
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:22 am

*Nevetve lehuppan a földre hogy kényelembe helyezze magát, ismét belekortyol a vodkába*
Lehet, az lehet hogy részeg vagyok, de tudom miről beszélek...
*Lassú mozdulattal széttárja a karjait, a nagy mesélésben észre sem véve Ericet*
És tudom, hogy ez itt egy különcszálló! Az a csinos szöszi recepciós elmondta, hogy ez valami...öh...Mindegy, van valami neve ennek a jelenségnek. Valami hókuszpókusz...és ha valaki felmegy a negyedikre, az ittragad a fogadó területén. A fickónak nem asztmája volt, hanem megpróbált kimenni... Ó, és ez csak olyan emberekre vonatkozik, akik...izé. Olyan különcök. Tudják...
*Szájához emeli az üveget, ami már üres. Csalódottan dobja félre, de szerencsére nem törik el, csak nagy zajt csapva gurul végig a padlón*
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:30 am

*Noirnak* Csak nyugalom! Most itt vagyok, az a lényeg.
*végighallgatja Vincentet* Hókuszpókusz? Különcszálló...úgy érti, hogy aki a negyedik emeleten van, az mind bajban lehet? Itt ragadnak? De hogyan? Miért nem mehetnek ki? Te jó Ég! Itt valami nagy gond lehet.
*a lépcsőre pillant*
Ne izguljanak, majd én utánajárok a dolgoknak!
*közben Ericre néz* Nocsak,fiú! Te is a negyediken laksz?
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:33 am

Hát már késő... *morogja Shinnek.*
Király. Szóval különc vagyok?! És ez miben nyilvánul meg? *kérdezi Vincenttől. Nem igazán érdekli, hogy részeg, sokkal inkább izgatja az, mait mond*
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:39 am

Egy különleges képességben... *vágja rá Eric* Lehet, hog yn em kéne elmondanom, de igen, én is a negyediken kaptam szobát. Úgy tűnik egyre töbebn jönnek ide. A hely, ahová kerültünk egy babaház... a szó szoros értlemében. És csak annyit tehetünk, hogy várunk...egyenlőre...
*sóhajt, majd felveszi a mellette kikötött vodkás üveget, és a bárpultra helyezi*
Sokkal többet én sem tudok... de lehet, hoghy ezt sem kelett volan elmondanom...
Remélem, Noah ezért nem fog megölni...
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:44 am

*Bőszen helyesel Eric magyarázatára, majd hozzáteszi:*
Ja, és a fickó azért fuldokolt mer' damil van a nyaka körül. Meg mindenkinek aki felment a negyedike. Ezeket meg csak a másik recepciós látja...de ő nem különleges.
*Felkel a földről és leporolja magát*
Azt mondják énis különleges vagyok, de nemt'om mér...
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:51 am

*Felvont szemöldökkel mered Ericre*
Babaház? Mégis miféle különleges képességek? Kezdem úgy érezni,
hogy egy varázsvilágba csöppentem.
*Vincentre pillant*
Miféle damil? Én nem láttam semmit a nyakán. Ahogy a magáén sem.
Sőt...*körbenéz* Senkin sem látom.
*felsóhajt* A két recepciós, és a tulaj biztosan mindenről tud. Azt hiszem, hamarosan
sokan börtönbe kerülnek. Méghogy babaház! Megáll az eszem.
*Vincentre mosolyog* Különleges, mi? Különlegesen részeg!
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 12:54 am

*Megtapogatja a nyakát*
A damil kurvára nem dizájnos...
*Aztán ijedten Ericre néz.*
Hány éves vagy? Te is itt ragadtál?! Úristen... Én nem akarok ezen az ijesztő helyen meghalni...
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 1:00 am

Nézze, én sem hiszek ebben... de el kell fogadnom. Épp elég furcsa dolog történt velem is ahhoz, hogy kénytelen legyek ebbe belkényszerülni....
Amúgy... *fordul Noir felé* 16. *majd nott arcal visszafordula felügyelőhöz*
Összefoglalva: Maga egy szimpla rendőr, aki úgy jár kel itt ahogy akar, de nekünk itt szerepünk van. A damilokról viszont semmit nem tudok. Lehet, hogy jelképes, nem tudom. De nézze. Ez sajnos nem vicc. Ugyan ezt mondtam én is. * Vállatránt, aztán Vincent elé áll* Felkísérem önt a negyedikre, mit szól hozzá?
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 1:04 am

Mint mondtam, a damilt csak a másik recepciós látja.
*Shin felé pillant, majd részegségéhez képest meglepő gyorsasággal áll fel és liheg bele az arcába*
Vagy éppen különösen őrült...
*Úgy csinál mintha épp átharapni készülne Shin torkát, majd hirtelen hátat fordít, a vodkás üveg után sétál és felveszi*
Nem fogsz meghalni...legalábbis ezt mondják azok ketten. Ők sem tudnak többet mint amennyit én elmondtam, a főnökük talán többet tud...
*Ericre néz, kedvesen mosolyogva*
Ugyan, járni még tudok...jól bírom az italt. De azért köszönöm.
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 1:16 am

*Noirhoz fordul*
Nyugalom, kisasszony! Itt senki nem fog meghalni. Nem, amíg én itt vagyok!
*Elmosolyodik, miközben Ericet hallgatja*
A korodhoz képest nagyon meggyőzően tudsz beszélni. Jól van, fiú. Hiszek neked...
legalábbis addig, amíg utána nem járok a dolgoknak.
*Vincentre néz*
Szóval láthatatlan damil...érdekes.
*Miközben Vincent átharapni készül a torkát, kézfeje a pisztolya markolatára csúszik*
Különösen őrűlt? *hirtelen belémar a felismerés* Jézusom! Tudom, ki maga! Hát ezért
volt olyan ismerős! *gúnyos mosolyra húzza a száját* De tudja mit? Innen úgysem tud
elmenni. Akkor nem kell aggódnom a letartóztatás miatt. Viszont...*Vicent mögé lép, és
a vállára ejti a kezét* Nem járkálhat fegyverrel...jobban tenné, ha most szépen ideadná
nekem!
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 1:20 am

Kiel? De hol van Kiel... elvileg nincs is itt...
*ül vissza a székre, maga mellé ejtve a gitárját. Hirtelen bevillan a fejében egy kép; egy férfi áll egy sötét szobában, és az ablakon kibámulva vigyorog. Megrázza a fejét*
Nah, már haluzok is, tök jó...
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 1:27 am

Nem biztos, hogy halucinálsz. Lehet, hogy épp most jött elő a képességed. Amúgy... a tulajdonos tud a babházról. És meg mernék esküdni, hogy az épületben van. Különben honnan máshonnan tudná, hogy a háznak szüksége van emberekre...?
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 1:35 am

*Az alkohol mintha kiszállt volna belőle, teljesen normálisan beszél és mozog*
A damil nem láthatatlan, hisz minimum éreznénk, ha a nyakunk köré lenne szorítva. Lassú a felfogása...
*Kezét a fegyvere markolatára teszi*
Ez pedig, nálam marad a többi holmimmal együtt. Viszont...maga nem érti.
*Shin felé fordul és a szemébe néz*
Lehet, hogy egy FBI-ügynök, de idebent...maga idebent csak egy átlagos ember aki azt hiszi, átlátja a szituációt, és kötelességének érzi hogy hamis reményekkel nyugtassa az embereket...
*Most Noir felé fordul, pár lépéssel közelebb megy és odahajol*
Lehet hogy meghalsz. Lehet hogy mind meghalunk. Lehet hogy lassan, kínok között, megalázóan halunk meg, de lehet, hogy nem. Senki sem tudja, hogy pontosan mi történik itt. Még az alkalmazottak is találgatnak!
*Aztán Eric irányába lép párat*
A világ kegyetlen, igen, még az ilyen fiatal embereket is ilyen horrorisztikus és ismeretlen dolgokba sodorja, és lehet, hogy ilyen fiatalon halnak meg...
*Egy szemeteshez ballag és kidobja az üveget*
Azt ajánlom, hogy mindannyian térjünk nyugovóra. Én legalábbis ezt teszem. Ó, és vigyázzanak a whiskyvel, jó erős.
*Eszelős vigyorral az arcán kezd el a lépcső felé ballagni, halkan dalolászva*
Cseeeeendes ééééj, kegyeeeeeeetlen éééj... Remegve ééélj, Nyüszííííítve fééélj...
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 22, 2010 1:44 am

*Felmordul* Lassú lenne a felfogásom?! Ha ilyen ostobaságokat hall az ember,
nem igazán akarja elhinni...
*Vincent után ugrik* Hé,várjon! Nem fogom hagyni, hogy egy ilyen közveszélyes őrült
fegyvert tartson magánál! Adja ide, amíg szépen mondom! Ne akarja, hogy
erőszakkal vegyem el!
Ajánlott tartalom

Előtér - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 16 I_icon_minitime

Előtér
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hotel Marionette :: Hotel Marionette :: Földszint-
Ugrás: