| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:16 pm | |
| *Átnéz óvatosan válla felett, és rápillant Vincentre. Halványan elmosolyodik, majd ahogy visszanéz Noahra, arca fagyosra vált* Van köztünk egy FBI is, az első emeleten van szobája. Ki akarja deríteni, hogy mi folyik itt. Egy srác rosszul lett, azt hiszem Trewisnek hívják. Már tudják, hogy nem mehetnek innen ki. Az a lány, akit valahogy fel kellett hurcolnom a negyedikre, valami Noir, ő pedig teljesen ki van akadva. Pánikolnak, és azt hiszik, mi sem tudunk semmit. Fel kéne őket világosítani. Konkrétan Vincent meg akarta védeni Noirt, mielőtt felvittem volna. Túlságosan keverednek emberekkel, és olyanokkal, akiket még nem vittünk fel. Meg akarják védeni az újoncokat. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:22 pm | |
| Ah, a nyomozó úr FBI-os lenne? *csalódott sóhaj* Már találkoztam vele. Nem fog itt semmire se menni. Mit tehetne? Ha hívja a barátait, a ház úgyse engedi be. Amelies, a vendégek egy idő után rájönnek maguktól is, hogy nem tudnak kimenni. Emiatt ne törd magad. Én is elmondtam már egy-két embernek, hogy ez van. Kevésbé megy el az eszük, ha már tudják, mintha kimennének, és akkor szembesülnének vele. | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:25 pm | |
| *Szabályosan tömi magába a rántottát, a kávéhoz még hozzá sem nyúlt* Találkoznom kell a szakáccsal, ezek itt mindent jól készítenek el...talán nem is lesz akkora baj itt vergődni... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:28 pm | |
| Pont erről van szó... *Sóhajt újból, miközben Noah töltött neki egy pohár narancslevet* Amikor a srác, a Trewis kiment, fojtogatni kezdte a damil. Egy idő után, ha egy ember makacskodik, ez életveszélyes is lehet... És egyébként is, ezentúl hogyan tovább? Azt mondta Kiel, dolgunk lesz velük. Most mást sem csinálunk, csak nyugtatgatjuk őket. Vagy várnunk kéne, amíg lecsendesedik a helyzet? *Kérdi, s úgy hangzik, mintha inkább magához beszélne. Nagyot kortyol az üdítőből* Mindenesetre egyketten igazán rendes emberek. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:30 pm | |
| /Töltsél magadnak... hülye tyúk ></
Kiel azóta nem jött ki a szobájából... gondolom majd csak akkor mutatkozik, ha mindenki beletörődött, hogy innen nincs kiút... ahogy ő is *ráncolja a homlokát* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:36 pm | |
| //Tiszta, kétpontos találat Noah. // *Miután a rántotta utolsó falatát is eltüntette, lassan kortyolgatni kezdi a kávét, amit majdnem visszaköp a csészébe de erőt vesz magán és lenyeli a fekete löttyöt* ...Bár ezt a mérget nem kellett volna ennyire elcseszni...te jó ég...*Lerakja a csészét és olyan messzire tolja az asztalon amennyire csak tudja, majd figyelni kezdi a vendégeket, hátha észrevesz valamit*
A hozzászólást Vincent Thomson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 23, 2010 2:38 pm-kor. | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:37 pm | |
| [tyúk a jóédes... XD]
De így a munka nehezebbik része ránk esik... *Húzza el száját* Ne haragudj amiért nem tudtam annyit lenni a recepción. Igyekezni fogok. Csak annyi embert kell... Felvilágosítani. És mindenki minket utál! Nem Kielt... Mintha nekünk ez hobbi lenne. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:40 pm | |
| Persze *nevet fel* Mert csak minket lehet hibáztatni, hisz mi vagyunk a rosszak! Többségnek meg se fordul a fejében, hogy a fogadó tulajdonosa találta ki az egészet, mi kísérjük fel őket, itt áll meg a tudományuk. *Fájdalmas fintor* Remélem, miután ezzel végeztem, Kielnek nem lesz szüksége rám... | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:46 pm | |
| *Felkel az asztaltól és odaballag a recepciós pulthoz* Jó a hangulat, hölgyem-uram? *Köhög párat majd játékos vigyorral szólal meg* Mivel tegnap én kísértem fel valakit a negyedikre, méghozzá elég udvariasan, úgy gondolom, illene kapnom egy kevés borravalót. | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:49 pm | |
| *Vincent hangjára összerezzen, és próbál teljesen kifejezéstelen arcot vágni. Tudja, ha bemártaná Noahnak Vincentet - főleg a részeges Shin esetet után - egészen biztos, hogy kiakadna. Halványan elmosolyodik újból* Igaza van, tényleg felkísért egy lányt. Valami Lilien a neve, be is írtam a füzetbe. *Mondja büszkén, persze azt elefelejti közölni, hogy a gépbe már nem...* A lány különleges. Vincent azt állítja, hogy amikor belenézett az egyik szemébe, látta az egész múltját... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:57 pm | |
| *Vincentre néz, aztán Ameliesre* Nem kéne a saját melód rákenned valaki másra... *morogja a lánynak* Tényleg? *reagál az új vendég képességére.* Legalább azt már tudjuk, ő mit tud... | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 2:59 pm | |
| Csak...egy jelenetet láttam, ...mindegy. Ugyan már, mégis mit vársz tőle, hogy sétáljon be a negyedikre? Csak szívességet tettem. | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:03 pm | |
| Nem voltál itt, és mindenképp szobát akart kivenni... Azaz, hülyeséget beszélek! Először munkát kért, de mondtam, hogy lehetetlen. És a vicc, hogy a lányon kötés van. Tehát valamiért nem veheti le, viszont gondolom Vincent amikor elkísérte a folyosón, leejtette. Talán a rémület miatt nem veszi le soha. *Hadarja* Hé, nem rákentem, nem tudtam volna egyedül felvinni! | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:04 pm | |
| *Sóhajt* Kösz, hogy segítettél *biccent Vincent felé* Gondolom, Amelies természetesnek vette, és meg se köszönte... Szóval a lány tisztában van a képességével, csak fél tőle, ezért leköti a szemét. Mindkettőt? Vagyis mindkét szemében megvolna ez a képesség? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:15 pm | |
| *Halkan felnevet, de elfojtja* Nem, nem köszönte meg...de nem érdekes. *Elmélyed gondolataiban, amiket hangosan kezd el sorolni* Nos, csak az egyik szemébe néztem bele, túl gyorsan kapta el a fejét. De az biztos, hogy különböző színűek a szemei...igen. Ebből logikusan az következne, hogy a másik szeme vagy A: nem bír semmilyen képességgel, vagy pedig B: az a szeme is..."különleges", de máshogy... *Magában folytatja tovább, aztán vállat von* Nem, csak találgatni tudok. | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:22 pm | |
| Akarod, hogy utána nézzek a lánynak? *Néz kérdőn Noahra*
| |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:27 pm | |
| *Figyelmesen végighallgatja Vincentet, majd elhúzza a száját* Igen, ez a két lehetőség van... *Ameliesre pillant* Nem szükséges, úgyis ki fog derülni. A legtöbb vendég képességéről még amúgy sem tudunk. | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:31 pm | |
| Talán tudnék segíteni, mondjuk beszélhetnék megint az ál-vak lánnyal...de csak ha nem veszi le a kendőjét. Mivel tud róla, talán elmondja nekem, ha már udvariasan felkísértem a szobájába... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:39 pm | |
| Igazából finoman kéne beszélni mindenkivel, és megtudakolni, ki mit tapasztalt eddig... Nem letámadni őket, csak beszélgetni velük. *Tölt MAGÁNAK még egy pohár narancslevet, Vincentnek pedig egy kis Ballentine's-t, majd visszaül helyére* Mert így nem fogják elmondani nekünk. Miért szövetkeznének velünk? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:46 pm | |
| /Nekem bezzeg nem tölt.../
Ezt pont jó ember mondja... *morog* Nem te vagy az, aki le se szarva az embereket, akarja elérni a saját célját? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 3:56 pm | |
| *Meglepődik Amelies figyelmességén, amit el is felejt leplezni* Azt hittem, hogy mérges a tegnap esti miatt...ezek szerint nem? Öh...köszönöm...Nem figyeltek rám? Mondom, körbekérdezősködhetnék a negyedik lakói között...azt hiszem, Noir lehet hogy használta már, de nem biztos, részeg voltam...az az Eric srác mondta neki hogy lehet az a képessége...a többieket meg majd megkérdezem. Na, hogy hangzik? *Elégedett arccal issza ki a pohár tartalmát* | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 4:08 pm | |
| Ez nem rossz ötlet, csak... *Közben észreveszi, hogy ismét figyelmetlen volt, és Noahnak is tölt egy pohár kólát* ...nem szabad feltűnést kelteni. Pusztán beszélgetésbe kell elegyedni, hogy valamivel több információnk legyen. Ó, és nem lehetsz részeg egyszer sem, főleg nem amíg másoktól kérdezősködsz. *Mondja célozva az elmúlt nap eseményére. Még mindig nem mondta el Noahnak, mi történt. Tartani akarja a száját, hátha megoldható a helyzet...* Mindenesetre le kell csillapítani a kedélyeket. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 4:15 pm | |
| És azzal, hogy egy idegen ember kérdezgeti őket, gondoljátok, megnyugszanak? *húzza fel a szemöldökét* Csináljatok, amit gondoltok, én csak azért vagyok itt, hogy teljesítsem azt, ami a dolgom... a többi nem rám tartozik... | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 4:19 pm | |
| *Sértődött arccal néz a lányra* Ugyan már, ne nézz hülyének. tudom hogy kell információkat kiszedni emberekből anélkül hogy feltűnősködnék. Lehet hogy őrült vagyok, de attól még tudom mi az a logika. *Noah felé pillant* Igazad van, de ha van jobb ötleted nyugodtan mondd. | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: Előtér Szer. Jún. 23, 2010 4:32 pm | |
| Ne légy már ennyire elutasító! Épp azon vagyunk, hogy ne legyen nekünk is ennyire rossz a helyzetünk. De tényleg, ha van valami jobb ötleted, akkor segíts! *Unszolja a fiút* Amióta elkezdődött az első műszakunk, ilyen vagy. Ilyen.. Elutasító. Eltűnt a régi, viccelődős meleg Noah! *A meleg szót direkt nyomatékosítja, és halkan kuncogni kezd* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|