| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:15 am | |
| Ah, Noethi...! *néz a lányra, és elmosolyodik* Hoztak nekem pár cuccot... berendezkedem. És te hogy vagy? Mióta itt vagyok, nem láttalak... csak aznap, mikor beköltöztem. | |
|
| |
Lilien Lyndon
Hozzászólások száma : 60 Join date : 2010. Jun. 13. Age : 32 Tartózkodási hely : ahol kedve tartja.
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:17 am | |
| Az alkoholista*kicsit kuncog* Egyébként, erre sodort az utam, valójában munkát kerestem de hát itt sem igazán jött össze és pár napra megszálltam itt pihenni, mert hát valójában ez előtt 2 hónapig csak mászkáltam és a szabad ég alatt aludtam.*mosolyog* És hát azért pár napig jó hogyha az ember normális ágyban alszik, nem de?! Veszélyes alakok?! *kicsit elneveti* Engem nem zavar az ilyesmi.*mosolyog* Sokszor kerülök bajba, vonzom a bajt valójában, szóval veszélyes alakok..?! Áhh hagyjuk már.. *közbe megkapja a kávéját is* Köszönöm*mosolyog Amelies fele és elkezdi iszogatni közbe a kávéját* | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:20 am | |
| *Elmosolyodik s bólint* AZ jó..legalább otthonos lesz addig is. Én ?..Hát..volt egy kis balesetem..de múltkor láttalak. Csak nem szerettelek volna zavarni ,mert Ericel beszéltél. Szóval.. *Halvány mosollyal vállat von.* De örülök ,hogy most látlak. És...hogy teltek a napjaid?
| |
|
| |
Faust Winters
Hozzászólások száma : 59 Join date : 2010. Jun. 02. Age : 51 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:22 am | |
| *Megissza a maradék whiskyjét és folytatja Liliennel* Érdekes gondolkodásmód, és kissé meglepő egy korodbéli lánytól de mitnemondjak, bátor vagy... *elneveti magát* ...és tetszik az ilyesmi. Egy idő után már unalmas tud lenni a sok gyáva és hazug ember. *gúnyosan mosolyog* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:22 am | |
| *Halkan felmordul, nem érti mi a baj. Hisz ez csak a második pohár!* Két pohár whiskytől csak nem fogok berúgni, könyörgöm... *Enyhe gúny érződik a hangjában, majd levesz a polcról egy üveg ásványvizet és iszogatni kezdi* | |
|
| |
Shinozuka Kureno
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2010. Jun. 21.
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:31 am | |
| Ez a kis anomáliakutató nagyon nagyra van magával. Jól van, jön ő még az én utcámba! *Egyre közelebb kúszik a lehallgatóhoz. Alig egy karnyujtásnyira van tőle, mire megcsörren a telefonja.* Hogy az a... *előkapja a telefont* Mi van már megint? *miközben hallgat, szórakozottan kopogtat az ujjaival.* Szóval egy üzenet? Rendben. Megyek, és megnézem. *Elrakja a mobilt, és lassan hátrálni kezd a recepciótól* | |
|
| |
Lilien Lyndon
Hozzászólások száma : 60 Join date : 2010. Jun. 13. Age : 32 Tartózkodási hely : ahol kedve tartja.
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:38 am | |
| Hát ha még tudnád milyen furcsa is vagyok..Bár mondjuk az már biztos, hogy nem csak én. *mélyen elgondolkodik magában és elkezd mosolyogni csak úgy, majd észhez tér* Jaj elnézést csak elgondolkodtam valamin. Egyébként nem ismerem nagyon a korombeli lányokat, de ha te mondod*mosolyog* Hát ilyesmit se tapasztaltam sűrűn, csak a kiközösítést meg ez emberi undort, mert valaki más. Ezt már nagyon kitapasztaltam. Chh.. emberek.. *először csak fogja a fejét majd csóválja szörnyülködésében* | |
|
| |
Faust Winters
Hozzászólások száma : 59 Join date : 2010. Jun. 02. Age : 51 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:48 am | |
| *Úgy tesz mintha hallgatná a lányt de közben azt figyeli ahogy távolodik Shin* Ostoba, akkor árultad el minden terved és képességed mikor megmutattad hogy FBI-os vagy, a te fajtád az emberek kihallgatásából építkezik mindig. Kell hogy legyen itt egy poloska... *Végigfuttatja a szemét a bárpulton és a recepciós pulton* | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 1:58 am | |
| *Mivel látja, hogy mindenki beszélget, ezért lehuppan Vincent mellé. Tudja, hogy már a fogadó zárva van - időközben megfordította a táblát, csak a dollhauz tagjai maradtak szinte -, így ha valakinek szüksége van valamire, szól neki.* Ne haragudj, de tényleg nem szeretném, hogy csak ez okozzon örömet.. *Mutat a férfi üres whiskys poharára* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:00 am | |
| Sikerült megbékélnem a helyzettel, vagy valami ilyesmi... *mosolyog* Beszéltem Kiellel *motyogja halkan, talán még a lány sem hallja* Miféle baleset?! Már jól vagy, ugye? *válik a tekintete aggódóvá* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:03 am | |
| *Ránéz a pohárra, majd pár pillanat után vállat von és lerakja a poharat* Mégis honnan veszed hogy más nem okoz nekem örömet? Mondjuk te? *Átkarolja Ameliest* Holnap megkérem Noethit hogy próbáljon meg rendbehozni. Azt mondta, csak szólnom kell és elintézi a dolgot. | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:04 am | |
| *Mosollyal hallgatja ,majd bólint * Igen...valahogyan, én is így vagyok vele. *Majd döbbenten néz rá ,de kicsit arrébb húzza s halkan beszél hozzá* Akkor tényleg itt van. *Nézz el ,majd vissza.* Pont...tegnap került szóba.. hogy soha nem mászkál.. *Pillant vissza * Mondott valamit? Hogy ? *Lepődött meg ,majd elmosolyodott* Csak a képességem zaklatott kicsit ,hogy figyeljek rá. De már minden rendben van. *Bólintott* Tényleg...neked is megmutatkozott már ?A...képességed ? *Kérdezte lehalkítva kicsit a hangját.* | |
|
| |
Shinozuka Kureno
Hozzászólások száma : 45 Join date : 2010. Jun. 21.
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:08 am | |
| *Elhalad Noir és Noethi mellett, és épp meghallja, mikor Kielről beszélnek. Mosolyogva biccent a két lánynak, még utoljára Faust felé pillant, aztán szó nélkül sarkon fordul, és fölvágtáz a lépcsőkön. Közben bekapcsolja a poloskához tartozó fülhallgatót.*
/1.em.26-os/ | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:11 am | |
| Szeret egyedül lenni *húzza ismét mosolyra a száját, bár ez a mosoly már nem annyira igazi* Ő sem tud többet, mint mi... talán egy picivel... A képességem... azt hiszem, igen *húzza el a száját* bár még nem használtam. Nem jövök rá, hogy sikerült. És neked? Mi a képességed? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:22 am | |
| *Elmosolyodik, amikor átkarolja* Nem akarom, hogy alkoholista légy! *Bújik hozzá, majd hálás tekintettel nyugtázza, hogy Noethi helyrehozza* Tényleg? Büszke vagyok rá, hogy beszéltél vele... | |
|
| |
Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:24 am | |
| *Látva hogy Shin eltűnik végigtapogatja a kazével a bárpult alját* Hmm...semmi. Talán kicsit kreatívabb mint hittem... *Egyszer csak eszébe jut és a recepcióspultra pillant* ...vagy még kevésbé az. *A recepciós pulthoz lép* Elnézést, meg tudná mondani hanyadika van? Tudja kicsit sokat voltam a szobámban és összemosótak a napok. Június 27.-e. *mikötben beszél a kezével végigtapogatja a pult alját, és hamar meg is találja amit keresett* Kissé elkeserítő, pedig már reméltem hogy nem valami zöldfülűvel találkozok itt.... *Az ujjai közé fogja a poloskát és szétroppantja* Nagyon köszönöm. *Majd visszatér a bárpulthoz* | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:25 am | |
| *Mikor Shin biccentett feléjük rápillantott ,majd vissza Noira.* Értem....vagyis...nem teljesen, mert egyedül a sötétben...más... De ,végül is érthető ,hogy nem akar kijönni... *Nézett hátra ,majd elmosolyodott.* Ne aggódj, még nekem sem megy csak úgy. Hát... *Vakarta meg a tarkóját.* Ha koncentrálok a emberi test egy részére akkor látom a molekuláit ,sejtjeit... és eldönthettem mihez akarok velük kezdeni....de inkább gyógyítok, mint sem valami mást tegyek. Úgyhogy emiatt nem kell aggódnod. Iszol valamit ? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:31 am | |
| Megmondtam hogy nem vagyok alkoholista, szimplán szeretem a piát. De ha akarod akkor nem iszok többet. Oké? *Belekortyol a vizébe* Miért lennél büszke? Ha az embernek segítség kell, azt tudni kell beismerni. Pláne hogyha ennyire zavaró...Viszont én felmegyek, nincs kedvem idelent lenni. Majd jössz ha akarsz, oké? *Puszit nyom az arcára, majd elindul felfelé. Int egyet a társaságnak maga mögött, majd felballag a lépcsőkön* //Lóéjt, jó rpgt.// | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:36 am | |
| *Tétován néz a lányra, majd a bőröndjére, végül vállat von, és elmosolyodik* Miért ne! Egy gyümölcskoktél még belefér! | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:41 am | |
| Jó éjt. *Szól még Vincentnek. Aztán Noir felé mosollyal bólint és miután leülnek szépen néz Amelies-re* Akkor gyümölcskoktél ? *Pillant Noirra s megvárva a választ utána a pulthoz megy.* Amelies..kaphatok 2 gyümölcskoktélt ? *Majd miután megkapta megköszönni és Noir elé rakja az egyiket.* Tessék... És mit gondolsz...kijutunk majd innen ? | |
|
| |
Lilien Lyndon
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:47 am | |
| *megissza a kávéját majd sóhajt egy nagyot* Hjaj.. azt hiszem kicsit sokat aludtam és későn keltem.*kicsit hangosan gondolkodik* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:49 am | |
| *Leül, és amint Noethi elé rakja a koktélt, rá is cuppan* Remélem, nem akarok örökké itt maradni *motyogja a lánynak egy korty után* Bár, hogy őszinte legyek, nem hiszem. Kiel is már négy éve itt van. | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:55 am | |
| *Bólintott ,majd lepetten nézett mialatt belekortyolt a sajátjába.* Az nagyon sok idő.... De lehet ,hogy a háznak nem elég egy ember.... Szóval, én azért nem adom fel. *Nagy mosollyal iszik.* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 2:58 am | |
| Őrület, ami itt zajlik *sóhajt, és újabbat kortyol a koktélból* De tetszik a hozzáállásod *mosolyog a lányra* | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 3:05 am | |
| Az. *Ért egyet ,majd elmosolyodik.* Tudod, okom volt rá ,hogy ilyen legyek. Aztán, most így gondolom már. *Majd oldalra pillantott ahogyan kezdenek az emberek szivárogni.* Úgy tűnik elfáradtak.... De köszönöm, szerintem te is elég nyugodt vagy ehhez képest. *Mosoly* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|