| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 3:11 am | |
| *Felnevet* Nem láttad, mit csináltam, amikor megtudtam, mi is folyik itt. Korántsem voltam ilyen nyugodt! Köszönöm a koktélt *mosolyog kedvesen a lányra* Most viszont megyek, felviszem a cuccaimat. Berendezkedem! *Feláll, és biccent Noethinek* Jóéjszakát! *Felmegy a szobájába* | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 3:16 am | |
| Hát nem..de lehet megnéztem volna. *Nevetett majd mosollyal bólintott .* Jóéjt Noir! Jó rendezkedést! *Mondta aztán felállt és intett Amelies felé.* Én is megyek. Jó éjt! *Indult meg a lift felé.*
[4.--> 85.] | |
|
| |
Lilien Lyndon
Hozzászólások száma : 60 Join date : 2010. Jun. 13. Age : 32 Tartózkodási hely : ahol kedve tartja.
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 3:51 am | |
| *kis idő múltán elhatározza magát és felmegy a szobájába tovább szenvedni* /4.em.89/ | |
|
| |
Faust Winters
Hozzászólások száma : 59 Join date : 2010. Jun. 02. Age : 51 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 27, 2010 3:54 am | |
| *Mire észbe kap gondolataiból már csak egyedül űl a földszinten, majd a lifthez sétál amivel felmegy a szobájához, amint beér a szobába ledől az ágyára de még mindig nem bír aludni így a nap eseményeit elemzi* | |
|
| |
Emily Bell
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2010. Jun. 24. Age : 39 Tartózkodási hely : . ott :D
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 7:43 pm | |
| *lemegy körbe néz látja, hogy senki sincsen lent a lakók közül, elmegy a bárba leül és rendel magának egy italt - mert rájött, hogy nem is éhes de ha már idelent van rendel valamit -* Egy whiskyt jéggel, köszönöm. *amint kihozzák elkezdi inni majd pár óra múlva ha senki sem jön vissza megy fel a szobájába* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 7:55 pm | |
| *A szokásos barna kalapjában sétál le az emeletről. Körbepillant, majd meggyőződvén hogy Amelies nincs a környéken, vigyorogva indul el a bár felé* Végre ihatok... | |
|
| |
Emily Bell
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2010. Jun. 24. Age : 39 Tartózkodási hely : . ott :D
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:00 pm | |
| *hallja, hogy jön valaki, de vállat von és iszik tovább* Lényegtelen, hogy foglalkozok vele vagy sem úgyse tudom ki a franc az... | |
|
| |
Faust Winters
Hozzászólások száma : 59 Join date : 2010. Jun. 02. Age : 51 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:07 pm | |
| *Kilép a liftből és már szinte megszokottan lép a bárpulthoz ekkor észreveszi a másik két ot űlőt* Jó reggelt, napot, estét...akármi is legyen... *Majd a pultoshoz fordul vigyorogva* Egy vodka-redbullt kénék. Csak hogy ne aludjak el itt a széken. Elaludni? Azt hiszem még egy ideig nem fogok hozzá szokni hogy nem megy...
A hozzászólást Faust Winters összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 28, 2010 8:10 pm-kor. | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:09 pm | |
| *Ahogy odaér a pulthoz, udvariasan megbillenti kalapját majd leül az egyik bárszékre* Egy Ballantine's-t, jéggel és kevés vízzel. *Amíg a pultos elkészíti az italt, leveszi a kalapját és lerakja maga mellé a pultra. Aztán unalmában a rúnával díszített fogát kezdi el piszkálni* | |
|
| |
Emily Bell
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:11 pm | |
| Napot ! *udvariasan visszaköszön bár nem igazán szokása udvariasnak lenni, de mivel elég otthonos a hotel ezért kivételesen udvarias lesz* Kérnék még egy ugyan ilyet ~ Köszönöm*amint megkapja tovább iszogat* | |
|
| |
Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:24 pm | |
| *Belekortyol az italába majd megszólal* Oh kisasszony, mi még azthiszem nem találkoztunk. Faust vagyok, és önt hogy hívják? *erőltetett mosoly* | |
|
| |
Emily Bell
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:30 pm | |
| Nem kell erőltetni a mosolyt, köszönöm udvariasságát. Nem tényleg nem találkoztunk még, Emily a nevem és csak pár napja jöttem. Örvendek.*felé fordul, apró mosoly majd vissza fordul és tovább kortyolgatja a whiskyjét, utána leteszi majd ránéz Faustra* És egyébként elég feltűnő az erőltetett mosolya, legalább is számomra, szóval felesleges, velem nyugodtan lehet őszinte.*visszafordul és tovább kortyolgatja az innivalóját. | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:34 pm | |
| *Miután kiitta a poharát, rendel még kettőt az italból. Aztán elgondolkodva Faust felé fordul* Mivel azóta nem találkoztunk, udvariatlanságomban elfelejtettem megköszönni hogy kiszedett...tudja honnan. *Kedvesen mosolyogva kezet nyújt, közben azért kivillantja a szemfogát, hátha Faustnak nem esne le hogy miről beszél* | |
|
| |
Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:39 pm | |
| Nem az átverés volt a célom, csak megszokás, azthiszem tudja milyen ez. *Ezután Vincenthez fordul és kezet ráz vele* Tudja hogy csak a dolgomat végeztem, de örülök hogy végre valami olyat is tettem, aminek effektív hazsna volt. *Elneveti magát és lehúzza az italát* | |
|
| |
Emily Bell
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:41 pm | |
| *leteszi az italát és néz előre* Igen gáláns uram, csak tudja akiknek feltűnik, hogy puszta illúzió amit ön itt előad, csupán illúzió rombolás. De díjazom udvariasságát, akár hamis akár igazi. | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:46 pm | |
| Esetleg fizethetek egy italt? Igazán nem teher. *Lassan megissza a második pohár whiskyt, és nekilát a harmadiknak* Még nem láttam itt ezt a lányt, kiváncsi vagyok vajon ő is különleges-e. | |
|
| |
Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:50 pm | |
| *Egy gúnyos mosollyal a lányra néz* Nem gondolja hogy nem igazán ideális a helyzet ilyen magasröptű gondolatokra? ...és ne haragudjon meg, nincsenek előítéleteim, de magától valahogy egy ilyen mondat hiteltelenül hangzik. Legalábbis a kisugárzása alapján. *Visszafordul Vincenthez* Igen, megköszönném. Nekem is jó lesz whisky. Mellesleg, hallottam hogy megsérült a válla. Valójában mi történt vele? Ne aggódjon, nincs itt a nyomozó...se a poloskája. *Elvigyorodik* | |
|
| |
Emily Bell
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:54 pm | |
| Tudja, a látszat néha csal. Én se olyan vagyok valójában amilyen kívül, de talán egy nap megtudja*Miközben Faust Vincenthez beszélt odahajolt és a fülébe súgta, majd újra normálisan viselkedett és..* Nos, elnézést kérek, de én távozom egyenlőre további szép napot.*kifizeti az italait majd fogja magát is elindul felfele a szobájába*
[további jó rpgt. pápá ~] | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 8:58 pm | |
| //remélem meglesz, bye.// *Biccent a távolodó lány felé, majd Faust felé fordul* Igen, kiugrott a vállam. Nos, elhinné ha azt mondanám hogy hozzám vágtak egy farönköt? *Halkan felkacag, és a harmadik poharát is félig kiüríti* Telekinézis. Nem a legjobbkor léptem közbe egy eseménynél, mondjuk úgy... | |
|
| |
Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 9:01 pm | |
| Rosszkor rossz helyen mi? Mindnekivel meg esik az ilyesmi. Én így vesztettem el a bal szemem. Maga még egész jól járt. Amúgy ilyen hamar ellenségeket szerzett itt vagy csak véletlen volt? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 9:04 pm | |
| Véletlen volt. Rosszkor rossz helyen. Bár az az ügynököcske mindenkinek az ellensége lett. Nem csinálja túl jól. *Lassan elfogy a harmadik pohár whisky is* | |
|
| |
Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 9:11 pm | |
| Vettem észre, elég zöldfülű. *Nevet* Neaggódjon, ha rajtammúlik megtanulja hogy kivel érdemes kikezdeni és kivel nem. Bár inkább csak az utóbbi. Kicsit komolyabb témára térve. Amelies gondolom nagyjából beszámolt arról hogy mi folyik itt... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 9:16 pm | |
| *Mikor kinyílik a liftajtó, elégedett fejjel, ismét a bokánál leszűkített nagy ülepű szövetgatyájában jelenik meg, a narancslevét kortyolgatva* Miről is meséltem? *Mosolyodik el kedvesen Faustra, miközben int a pultosnak, hogy innentől átveszi a műszakot. Magára köt egy egyszerű kötényt, megelőzvén néhány whisky-foltot a gatyáján, ha esetleg eltörne bármi is. A következő pillantása Vincentre esik, amint a férfi a szokásos piáját fogyasztja. Felvonja szemöldökét, de nem tesz kivételesen egy megjegyzést sem* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 9:19 pm | |
| *Szemei a lányra tapadnak, kicsit megijed* Bakker. *Nagyon lassú mozdulattal tolja Faust elé a másik három poharat maga elől* Én...csak ezt az egyet ittam. *Hevesen mutogat a kezében levő pohárra, amiben már alig van ital* | |
|
| |
Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Jún. 28, 2010 9:24 pm | |
| *A lányra mosolyog* Tanúsítom. Ez a három az enyém. Nagyon szeretem a whiskyt... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|