Hotel Marionette Forum RPG. |
|
| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Faust Winters
Hozzászólások száma : 59 Join date : 2010. Jun. 02. Age : 51 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Júl. 05, 2010 11:49 pm | |
| *Kilép a liftből majd lassan, fáradtan az ebédlőbe sétál és észrevesz ismerős arcokat* Jóestét! *biccent udvariasan Vincent és Noethi felé* A fényviszonyokból következtetve legalábbis gondolom az van... *Vincent asztalához lép* Rosszul festesz Vincent, mitörtént veled az utóbbi napokban? A látomásokhoz van köze? | |
| | | Olivia Garpleiht
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Jun. 23. Age : 42
| Tárgy: Re: Előtér Hétf. Júl. 05, 2010 11:56 pm | |
| - Mi az, hogy nincs kaviáros rák?! Miféle hely ez??!! *Hallatszik ki egy rikácsolós hang, valahonnan a konyháról, majd egy nő jön ki dúlva-fúlva az ajtaja mögül és foglal helyet valamelyik asztalnál. Most, hogy eleget kiabált, elvárja hogy valami rendes, neki való étket hozzanak ki. Ez a szálloda csendes. Túúl csendes. Ráadásul még a konyha se a legjobb. Hát az is biztos, hogy holnap már pakol is össze és el is megy innen! Micsoda hely!!* - Á... Jó estét. *Lejt egy negédes mosolyt a jelenlévőknek.* - Borzalmas ez a szakács, nem igaz? | |
| | | Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 12:05 am | |
| *Mosollyal nézi Vincentet majd mikor Faust lép oda biccent felé* Este van...csak olyan rég nem láttam.. gondoltam így köszönök. Jaj igen... még anno egy este jöttünk a hotelba ,de azóta sem találkoztunk nagyon. Noethi Kame vagyok. *Mosolygott el aranyosan mialatt bemutatkozott Faustnak ,majd az arca mimikái váratlanul változtak aggodalmassá ahogyan Faust a látomásokat említi.* Látomások ? Mik ? Történt valami baj ? *Tekintett a két férfira s közben elhúzta jobb kezét mely be volt kötözve, fáslizva.* A kezed hogy van ? Kell még a segítségem ? *Kérdezte ám ekkor felkapta a fejét a rikácsolásra s mikor már a gazdája az asztalnál foglalt helyet elmosolyodott zavartan. Végig nézett a nőn* Á őt ismerem.... Ray egyik régi munkatársa... ő hisztizett múltkor. A nevem Noethi Kame...üdvözlöm *Mutatkozott be ,majd elhúzta a száját parányi mosollyal* Nem tudom... nekem semmi bajom a szakács főztjével.
| |
| | | Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 12:13 am | |
| *Faust felé fordul és viszonylag halkan beszél, nehogy meghallják a közelben ülök, közben egy fogpiszkálóval játszik* Látomások...? Cimbora, szerintem keversz. Nincsenek látomásaim, én csak szimplán őrült vagyok, és el tudom intézni hogy egy sarokban térdelve sikíts. *Köhög párat, majd Noethire néz* A kezem már nagyjából jól van, de biztos ami biztos alapon majd megkérnélek, hogy segíts. Persze ha nem gond. *Nyugodtan mosolyogva szórakozik a fogpiszkálóval, de hirtelen kettétöri ahogy a konyháról kiviharzik egy nő. Kirázza a hideg a viselkedésétől, de attól függetlenül jól néz ki...köszönésképpen lassan bólint egyet* Jó estét...nem, én kifejezetten imádom ahogyan a steaket csinálja. | |
| | | Faust Winters
Hozzászólások száma : 59 Join date : 2010. Jun. 02. Age : 51 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 12:22 am | |
| *Összehúzza a szemöldökét miközben vincentet hallgatja* Értem... *Majd Noethire pillant és elmosolyodik* Faust Winter. Amint mondtam azzal kapcsolatban meg ne aggódjon, félreértésről lesz szó. *majd ő is meghallja a kibálást és az újonnan érkező nő felé pillant aki közben már helyet foglalt az egyik asztalnál* Jóestét önnek is kisasszony! Hát...tény hogy nem a legtökéletesebb minőségű az étel, és az étlapról is hiányzik nekem pár fogás, de én a saját főztömhöz vagyok szokva. Meghát, ez nem is egy 5*-os szálloda, nem kell színnvonalon felül várni. *Elfintorodik* | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 12:55 am | |
| *Nos, de legalább egy lélekre talált, aki hasonló véleményen van, mint ő. Ezt elégedetten, a többit pedig mosolyát valamiféle undorodó fintorba tolva át konstatálja.* - Nos, ez is való igaz. *És itt inkább befogja, mert most is átkozza magát, hogy nem egy ötcsillagos szállodába ment, hanem ide jött. Ennyit az ő jó lelkéről, hogy meg akarta adni az alsóbb rétegnek is azt a kegyet, hogy láthatják személyesem Olivia Garpleiht. Hát de ennyit erről.* - Már úgy se sokáig maradok. *Vonja meg a vállát. Ő nem kívánkozik bemutatkozni, úgy is tudja, hogy itt mindenki ismeri és legalább két filmben látniuk kellett csodás vonású arcát.*
//Bocsi, kezd összeomlani a gépem és megint újraindította magát...// | |
| | | Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 1:05 am | |
| // Semmi baj. ^^ Bírom az írásaid XD // Rendben, akkor csak szólj....sokat gyakoroltam. *Mondta mosollyal mialatt felemelte egyik kezét ,mely be volt fáslizva ,majd az áthozott baracklevét kezdte el inni figyelve a többiek beszélgetésére. Mikor Olivia a szokásos játékát kezdte el, még Noethi is elhúzta parányit a száját. Pedig ő türelmes az emberekkel.* Szóval... mikor készülne menni ? Mert mostanság sok javítani való van itt....nem biztos ,hogy el tudd menni. Végzem a dolgukat amíg pihennek a recepciósaink.... Szóval, előfordult, hogy nem tudtak a vendégek egy kis ideig elmenni. Amúgy meg...mostanában lehetett látni valahol önt ? A bátyám nem sokat mesélt önről...de elég régről ismerhetik egymást... | |
| | | Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 1:12 am | |
| //Bírni én is bírom...lehet hogy csak megjátszod, de nagyon felhúz XD//
*Óvatosan, hogy Olivia ne hallja, odahajol Fausthoz* Úgy érzem mintha gyengülne a rúna ereje...ezért nem alszom. Megint tisztán hallom a magam és mégis más hangját a fejemben, ha érted mire gondolok. Arra gyanakodok hogy megsérült, de nem nézek tükörbe amióta megint hallom. *Megvakarja az állát, majd folytatja* Az illúziókról beszélve...azt mondtad később majd visszatérünk rá. Nagyjából annyi, hogy egyfajta hallucinációkat tudok kelteni az emberek elméjében, ami bár nem igazi, ők nagyon is érzik ami történik velük. Lehet hogy másra is jó, de még nem derítettem ki. Röviden ennyi. *Kihozzák a nagy szelet steaket, amit boldogan mosolyogva kezd el felvágni és enni* | |
| | | Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 1:18 am | |
| *Végighallgatja Vincentet* Hmmm... értem. Ha gondolod majd valamikor megvizsgálom. Gondoltam én hogy könnyen megsérülhet a fogban, dehát nem véshettük bele a hátadba. *elfintorodik* A képességed pedig érdekes. Nem nagyon láttam még hasonlót. Ha változást tapasztalsz vele kapcsolatban majd szólj. *Olivia felé tesz egy lépést* Mellesleg, azt hiszemm mi még nem találkoztunk, Faust Winters vagyok. Látom ön is az ínyencebb ételeket kedveli. Felajánlanám hogy főzök egyet magának, úgyis terveztem már magamnak is mert ezmár kezd kissé egysíkú lenni, de hát elutazik... *elmosolyodik* Tényleg, ön miért pont itt szállt meg? | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 1:28 am | |
| //Ennek örülök. xD Engem is idegesít amúgy a kari xDD//
- Én akkor is elmegyek innen. *Zárja le a témát a lánynál, méghogy ő nem jutna esetleg ki egy főajtón, nevetséges!* - A bátyja...? Ki a maga bátyja...? *Fintorodik el, aztán eszébe is jut, hogy valami ismerős arcot látott itt a múltkor.* - Jaaa, az érdekes kiejtésű, viccesen kinéző fiúcska? Hát pedig a legtöbb magazin rólam ír, nem is értem az az ember miért nem hozott fel engem témának magánál. *Húzza fel kissé sznobosan a témát. A fiatalember, aki a múltkor elkísérte a szobájához mintha rá se hederítene, ami bosszantja, de legalább a másik egy úriember. Leszámítva azt, hogy nem csókolt neki kezet féltérdre ereszkedve és fejezte ki hódolatát, meg mélységes tiszteletét személye és pályája iránt. De hát nem lehet senki se tökéletes.* - Az nagyon jó lenne. *Mosolyodik el a saját készítésű fősztre, tetszik neki a dolog. Ha legalább olyan jól főz, mint ahogy kinéz egy a pasas, akkor már megérte a meghívást elfogadni.* - Nos, úgy gondoltam... ~Érdemes lenne az igazat elmondani...?~ - ... vagyis, ez volt a legközelebbi hely, ahol megszállhattam, kicsit késő volt már amikor ide érkeztem, a sofőr pedig sietni akart a vajúdó feleségéhez. | |
| | | Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 1:38 am | |
| // Okké...azt hiszem én most értem el ezt a szintet XD.//
Mégis mi a fenét képzel ??!! *Akadt ki egy könnyen a lány, mialatt a fekete szépséget hallgatta. Adottságait nem tagadta ,de viselkedésében elhagyott pár illemet az tény. Abban a pillanatban mikor Olivia elfintorodik ,mintha egy elektromos sokkos csapás ment volna végig a testén és minden szőrszála az égnek meredt volna. Persze ez csak kifejezés, igazából csak arcán lehetett azt a mimikát látni ,mely ezeket a vegyes érzéseket keltette benne. Majd elvigyorodik mikor Ray kerül témára.* Ohh...Raynek igen sok szerepe van mostanság. Sőt ,még ír is, szóval jól elvagyunk. Mellesleg nem beszélt magáról sohasem, még egy rossz szót sem, ami azért most meglepő. Látja ,ilyen tisztelettel volt ön iránt. Kár ,hogy ez nem kölcsönös.....egy művésznőtől. *A végét elhúzta és nyomatékosította ,de igazából nem akarta ezen felhúzni magát. Kedvesen az arcába mosolygott és ivott tovább.* Jó étvágyat... *Pillantott Vincentre, majd Faustra és Oliviara.* | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 1:47 am | |
| *Bólogatva hallgatja Faustot, amíg tovább eszi a steaket. Szinte habzsolja az ételt, másodjára eszik itt marhahúst, de teljesen beleszeretett...Hallgatja ahogy Olivia gőgösen beszél mint eddig amíg látta mindig, közben Noethit figyeli. Csak a steak tartja vissza attól hogy rámorduljon a nőre és helyrerakja, de meggondolja magát. Ahogy Noethi visszavág, kuncogni kezd* Köszönöm...nem vagy éhes? | |
| | | Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 1:53 am | |
| Hmmm...akkor ha mégis maradna akkor majd keressen meg, és szívesen főzök magának is. *Oliviára mosolyog* Sofőr vajúdó veleséggel? Részvétem, elég nagy balszerencse. De ha már itt van, akkor szerintem próbálja ebből is a legjobbat kihozni. Ennek a helynek is megvan a maga szépsége, csak meg kell találni. Nekem például tetszik hogy csöndes... | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 1:56 am | |
| - Sok szerepe? Az lehet. ~De ilyen kiejtéssel minden bizonyára inkább leszerepel.~ - És ez most hasson meg? Különben sem kérdeztem, hogy a kisasszonyék megvannak-e. És tudja drágám, ha majd kíváncsi lennék rá, meg fogom kérdezni. Amúgy meg ha nem említett a testvére, akkor természetesen sehogy sem szólt rólam. Én se emlegettem a maga kis Ray-ét, ön hozta fel. *Vonja meg a vállát és tölt magának egy pohár vizet. Hát azért színész is azért lehetett részben, mert nagyon tudja csavarni a szavakat. De ez egy ilyen dívától el is várható.* ~Hol van már az _étel_?~ *Morogja magában, kezdi kellemetlenül érezni magát itt, és ahogy sejti, nem lehet felkérni az ételt a szobájába, amilyen fapados ez a hely.* - Ó, igen? *Pillant félmosollyal Faustra.* - Szóljon ha megtalálta, és lehet hogy még elgondolkozom a maradáson. | |
| | | Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 2:07 am | |
| Persze ,hogy nem érdeklődik, egy olyan díva mint maga nem alacsonyodik le hozzánk. *Vont vállat.* Mellesleg ,nem kell kérdeznie, az ilyen néha csak jön. De ezt magának is tudnia kellene hölgyem. *Vigyorgott felé ,majd végkép eltekintett onnan s elmosolyodott Vincent fele.* Nem...nem, köszönöm. Már ettem. *Jelezte ,mintha puffadt lenne ,majd nagy mosollyal pillantott rá.* Amelies hogy van? És Noah ? Láttad őket mostanság? | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 2:31 am | |
| *Lassan befejezi a steaket, hallgatja ahogy Noethi és Olivia burkoltan sértegetik egymást. Lenyel egy nagy falatot, aztán válaszol* Amy jól van, csak eléggé ki van fáradva. Csak aludni jár fel a szobájába... *Megcsóválja a fejét* Szegény lány. Próbálok segíteni neki, de előbb magamon kéne. Noaht nem nagyon láttam, őt is néha a pultnál, de nagyon ritkán. *Miután végzett az utolsó falat steakkel is, megtörli a száját és kicsit közelebb hajol* Hagyd rá, belenevelték hogy felsőbbrendű. Csak magadat idegesíted fel, nála pedig lejáratod magad. Egyik sem jó. *Hátradől, lerakja a vacsora árát az asztalra, aztán feláll a székből* Ideje felmennem a szobámba, még sok az elintéznivalóm odafent. *Biccent Noethinek és rákacsint. Aztán elsétál Faust mellett akire rávigyorog* Majd valamikor még összefutunk és megbeszéljük négyszemközt hogy mi baja a fogamnak. *Mire Oliviához ér, már meg is igazítja a nyakkendőjét - már amennyire lehetett, nincs túl jó formában -, majd mélyen meghajol, udvariasan kezet csókol neki, aztán a lift felé sétál* Jó éjszakát, hölgyek-urak! *Mosolyogva száll be a liftbe, és nyomja meg a negyedik emelet gombját* Ma sem öltél. Pofa súlyba, te őrült. Te bókolsz nekem! Inkább menj és tűnj el a semmibe...
//Ezzel kívánok jóíccakát a népeknek, további jó rpg-t ha folytatjátok! >:3 // | |
| | | Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 2:45 am | |
| *Érzi hogy Olivia ezzel befejezte a beszélgetést majd vállat von és a bárpulthoz lép* Bort kérnék, lehetőleg valami érett, száraz vöröset. Azonnal uram. *Ezután biccent Vincetnek* Feltétlenül.
//Jóccakát mon :3// | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 2:49 am | |
| - Maga mondta. *Vonja meg a vállát, hát végülis a kiscsajnak talán még esze is van. Vincent távozási kilépőjére picit még bele is pirul, pedig az efféle bánásmódot szokhatta meg. A férfi kissé zavarodottnak tűnt valami miatt, de hát ő sem akarhat tudni mindent. Faust pedig bort rendel magának. Ő is megkívánja most az efféle italt, de mivel nem evett semmit, így kicsit könnyebben menne a fejébe, és már álmosodik őnagysága.* - Nos, azt hiszem én is megyek. Nem tesz jót a bőrnek, ha későn fekszünk le. További szép estét. *Mosolyog buján Faustra, Noethinek pedig csak egy komor biccentést dob, majd feláll az asztaltól, és nagy, színpadiasat ásítva megy ki a helyiségből, a lifthez, onnan pedig a negyedik emeletre...* | |
| | | Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 2:56 am | |
| Értem. *Válaszolja Vincentnek ,majd elmosolyodik azon amit mond és biccent rá Megfogadja majd, hiszen,végülis igaza van. Lassan feltekint s ekkor Vincent már megy is. Elmosolyodva int felé ,majd a másik kettőre pillant. Faust elült a bárpulthoz ,valószínűleg nem akar beszélgetni akkor ,így nem is zavarja. Amikor viszont Olivia, őnagysága és dívája távozik illedelmesen int felé a fejével, végül feláll. Megkocogtatja Faust hátát .* Jóéjt...ne igyál sokat, nem tesz jót. Megyek ,fáj már a kezem,.... *Mutatta meg fáslis kezét ,majd mosollyal biccentett.* Viszlát... *Indult meg a lépcső felé ,megtenni megint az a négy emeltetett.* [Jóéjt mindenkinek .^^ És köszi a játékot ] | |
| | | Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 3:07 am | |
| *Épp átveszi a poharat mikor meghallja ogy Olivia távozik* Jóéjt kisasszony! *a lányra pllant és őis elmosolyodik majd visszafordul a pult felé és belekortyol a borba, pár pillanat múlva érzi hogy valaki a vállához ér* Oh...neaggódj, hozzá vagyok szokva az alkoholhoz. *elfintorodik* Jóéjt Noethi, és jobbulást a kezedhez.
//Oyasumiii, byez ^^// | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 10:36 pm | |
| *Leballag az emeletről a lépcsőn, ismét nem túl kipihenten, a kalapja nélkül. Pedig az mindig rajta van! Hiszen az a kalapja, az egyetlen dolog ami teljesen megérti őt és elfogadja úgy ahogy van...! De ez mindegy. Odasétál a bárhoz, helyet foglal az egyik bárszéken és rendel két pohár narancslevet* Mikor ölünk? Nem ölünk, kussolsz. Naaaa, már éhes vagyok! Szépen kérlek. Nem figyelek rád... | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 10:47 pm | |
| *Csinosan, prémbe öltözve sétál le a bárba, titkon reménykedve benne, hogy a tegnapi úriember is ott lesz és meghívja vacsorázni, de mikor beér, csalódnia kell; ma is ennek a borzasztó szakácsnak a főztjét kell majd este emésztenie. De amúgy is ki akar menni kicsit sétálni majd egy kis ivás után, úgyhogy majd lehet útközben bemegy valami jobb étterembe. Ám azért lát itt ismerős arcot, nevezetesen a kísérő ifjút.* - Üdvözletem. *Köszön széles, színészi mosollyal arcán, majd meg sem kérdezvén, hogy leülhet-e, helyet is foglal Vincent mellett.* - Micsoda meglepetés, hogy pont itt találkozunk! Hé! Egy whiskyit kérek, jéggel. *Szól oda a bárosnak s rákacsint, majd visszapillant Vincentre.* | |
| | | Faust Winters
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 10:57 pm | |
| *Fáradt és elgyötört arcal kilép a liftből és a bárpulthoz lép* -Egy...pohár bort kérnék, ma is száraz vöröset. *Csak ezek után veszi észre a bárpultnál űlőket* Jó reggelt! *erőltetett mosoly* Jól aludtak? | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 11:22 pm | |
| *Belekortyol a narancslevébe, és az érkező Oliviára pillant* Szintúgy üdvözlöm...nem túl nagy meglepetés, inni mindenki szeret, nem igaz? Habár én leszokóban vagyok, de egészen jól bírom. *Barátságosan int Faustnak* Jó reggelt...nem, nem mondhatnám... Bakker, ez a csaj jól néz ki...azta, de gerincre vágnám...mielőtt, és miután megöltem! *Fejét halk kuncogás tölti be. A nevetéstől kirázza a hideg, majd rácsap a pultra és hangosan felkiált* Fogd már be! *Miután rájön hogy megint hangosan mondta amit gondolt, mély levegőt vesz* Elnézést, kialvatlan vagyok mostanában... | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Kedd Júl. 06, 2010 11:35 pm | |
| - Ahogy mondja. *Kuncog egy sort, ő is szeret inni, de még mennyire. Pedig nem is gondolná az ember... vagyis épp gondolná, csak nem akarná. Öm... mindegy.* ~Reggelt?~ *Pillant az érkezőre, szemében pedig hálás fény csillan, talán itt van a megmentője, aki majd elhívja őt vacsorázni.* - Úgyszintén! Óóóóó, ragyogóan! *Villogtatja meg ragyogó, reklámba illő mosolyát Olivia, majd Vincentre pillant.* - Ön csak narancslevet? Ugyan, kérjen bármit, most a vendégem! *Kacsint kirívóan a férfira és rögtön ezután ő maga meg is kapja az italát. És amikor épp belekortyolna szépen iggényesen, mint Babi néni, csak szebben, akkor kiabálja Vincent, amit, ő pedig kissé megszeppenve pillant rá.* - M...minden rendben van? *Hangjában nincs semmi aggódás, inkább kis sértődés, hogy őt ellhallgattatni... hát felettébb borzalmas dolog. Sőt, pimaszság, felháborító pimaszsáááág!* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
| | | | Előtér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|