Hotel Marionette Forum RPG. |
|
| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 1:26 am | |
| *Kedvesen mosolyog* Semmi bajom, csak egy kis fejfájás. Előfordul... Gyógyítasz? Tényleg? *lepődik meg, aztán rögtön eszébe is jut, hogy már beszélgettek erről. Megrázza a fejét* De persze, ezt már mondtad... de ha gyógyítani tudsz, akkor mit műveltél a kezeddel?! | |
| | | Olivia Garpleiht
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Jun. 23. Age : 42
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 1:27 am | |
| *Az egyik vörösboros poharat Vincent elé rakja jelezvén neki, hogy nem tűr ellenvetést, és hogy igya csak meg. A magáéba pedig belekortyol, és elismerően emeli el a szájától az üveget, hogy nagyon finom az a bor, amit az előbb megízlelt.* - Tegnapi? *Húzza fel az egyik szemöldökét és pillant oldalra a férfira.* - Pontosan... mi is történt tegnap? Nem mintha nem tudnám persze, csak.. Mintha egy kissé többet aludtam volna a kelleténél, már azt sem tudom, hogy mi volt álom és mi nem. *Legyint a kezével, arcmimikáival pedig próbálja elhitetni, hogy igazat mond, de a valóság az, hogy fogalma sincs, hogy mi történt miután lejött ide a bárba.* | |
| | | Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 1:33 am | |
| *Bólint ,majd mikor a kezéről kérdeznek zavartan elnéz ,halvány mosollyal s lassan simogatja meg a sérült kezét.* Tudod...nem csak gyógyítani tudok, de inkább azt használom. De a kezem azért sérült...szóval...mert...valamin gyakorolnom kellett ,hogy titeket meg tudjalak majd gyógyítani. Tudod nagyon megijedtem a múltkor, de örülök ,hogy jobban vagy.^^ *Kezdte halkan majd a végén nagy mosollyal.* Biztosan ? Ha kellene ,csak szólj..rendben ?És..amúgy, pihentél mostanság ? Képzeld, Ray valahonnan tortát szerzett a múltkor...biztos megkérte a szakácsot...vicces volt...de nem ez a lényeg...azt hiszem..rájöttem,hogy mi a képessége. *Halkított a végén a hangján.* | |
| | | Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 1:46 am | |
| *Egyelőre nem iszik a borból, de megfogja a poharat, aztán elneveti magát* Ugyan, nem emlékszik semmire. Annyira ismerem magát és a viselkedését, hogy tudjam, az olyasmire nem reagál ilyen higgadtam. *Vesz egy mély levegőt és belekezd* Nos...szégyellem bevallani, de így illik. Elég sokat ivott, én pedig már napok óta nem alszok. Ilyenkor elég...más leszek. Nem kertelek tovább, megmarkoltam az ön fenekét. *Hallatszott a hangján hogy egy kicsit elferdítette az okot, túl sokat gondolkodott. Lassan belekortyol a borba, testileg már felkészült a felé érkező esetleges poharakra, üvegekre, vagy pofonra* | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 1:52 am | |
| *Elhúzza a száját zavartan, ez a pasas lehet hogy a fejébe lát. De nem, higgadtság! Hát ő a világ legtehetségesebb és legjobb színésznője, nem igaz? Akkor egy ilyen kis jelenet nem okozhat neki gondot!! Vincent mély levegőt vesz, aztán szokásos bevezető szöveg... méghogy sokat ivott. Ez hallatlan. Ő mindig mértékkel iszik, legfeljebb a szobája mászik el máshová és az emberek lesznek mások. De ő mindig mértékkel és csak keveset! Egy nagyobbat kortyol a borból, majd mikor a férfi kimondja, ami igazából a lelkét nyomja, ő kissé közömbösen tekint rá, mivel nem lát ebben semmi meglepőt.* - És? Ezért mit van úgy oda? *Kérdezi, hogy már kissé fel is nevet. Vonzó, és azt tudja is, és egyáltalán nem zavarja, ha valaki megfogja itt-ott, hát azért vannak, most istenem.* - Vincent, maga még sosem volt egy olyan hírességgel egy bárban mint én, igazam van? | |
| | | Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 1:56 am | |
| Nem magadon kellene gyakorolnod, Noethi *húzza össze a szemöldökét, hangja kicsit megrovó* Hogy érted, hogy nem csak gyógyítani tudsz? És Ray... ő a testvéred, ugye? Ő mit tud? *Kicsit közvetlenek a kérdései, de nem tehet róla, Meg akarja tudni, miket tudnak azok, akik különlegesek. Hogy vajon van-e határ a képességükben, vagy teljesen véletlenszerűen alakul ki náluk... ahogy ráncolta a homlokát, megint megfájdult a feje. Kicsit összerezzent a hirtelen fájdalomra, de amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnt.* | |
| | | Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:00 am | |
| *Letaglózza a tudat hogy egy nőt nem zavar ha fogdossák. Nem is nagyon leplezi ezt a tényt, eléggé megdöbben* Nos nem...nem voltam. De hogy őszinte legyek, nem sokat hallottam önről. Színésznő, ezt tudom. | |
| | | Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:08 am | |
| * A lány meghúzta magát mikor Noah rászólt ,majd a kérdéseknél furcsán tekintett rá. Elgondolkodott, majd elpillantott összehúzva szemöldökét.* Vagy elfelejtett nagyon sok mindent...vagy tényleg ennyire fáj a feje ? Nem... szórakozni biztosan nem szórakozik velem....Noah... *Kinyújtotta a kezét s hosszan nézni kezdte, szemeiben parányi fények lobbantak.* Látom a molekulákat...azt amiből szinte minden áll...az emberi test...és, eltudom dönteni ,hogy éppen gyógyítani akarok-e ezzel a képességgel, vagy bántalmat okozni. De úgy gondolom, elegen vannak itt akiknek sokkal inkább fizikálisabb a képességük...így inkább én gyógyítok. * Majd felpillantott rá s ekkor eltűntek a fények a szeméből.* Nem biztos...de fura volt mostanság Ray. Nem jön ki a szobából,mert ír. Azt mondja álmodik és ír ,látja mit írjon...de..múltkor bele olvastam... Noah, Ray leírta ,hogyan sérültél meg...érted ? ő író...de ezt nem láthatja előre...szóval kísérleteztem vele... Amit leír...és nem töröd meg az megtörténik..persze korlátokon belül. De..többet még nem tudok... Mellesleg..ugye nem haragszol,hogy múltkor a szobádban voltunk... *Húzza meg magát parányi mosollyal* | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:11 am | |
| *A férfi megdöbben, ezen a pohara mögül elvigyorodik. Igen, ezt a reakciót várta. Aztán most az ő döbbenése, vagyis inkább sértése következik. Nem_hallott_róla_????? Olivia szinte sértődött szikrákat szór a szemével, miközben oldalra fordítja a fejét, hogy Vincentre nézhessen.* - Nem....sokat? *Sziszegi a fogai közül, hát ez jó alaposan megbántotta. Felhajtja a borospohár maradék tartalmát, majd rendel egy pohár vodkát.* - Szóval nem sokat, mi...? *Motyogja, mintha magába beszélne, közben szegény csapos kezéből kikapja a vodkás üveget, tölt magának és meghúzza a poharat, majd mégegyszer önt magának.* | |
| | | Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:15 am | |
| *Figyelmesen végighallgatja a lányt, próbálja memorizálni amiket mond* Szóval te ilyen... molekulamágus vagy *foglalja össze, és kicsit összehúzza a szemét, amikor rájön, milyen hülyén hangzik ez a szó* És amit a bátyád leír... az megtörténik... Tiszta bolondok háza... nem tudom, meddig bírom még ezt. Leírta, hogy hogy sérülök meg... a részleteket is? *ijed meg hirtelen* Azt is, hogy miért? *esik kétségbe, persze, próbálja legyűrni. Egyáltalán nem örülne annak, ha kiderülnének az ő, és Amelies fétisei...* | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:18 am | |
| *Elmosolyodik, számított erre a reakcióra egy olyan embertől akit egész életében imádó rajongók serege vett körül. Lassan belekortyol a borba* Nos, mentségemre szolgáljon hogy gyakorlatilag vándoréletet élek, így nehéz tájékozódni a hírességekről. *Óvatosan félrehúzza a vodkásüveget* Nem tartom jó ötletnek hogy túl sokat igyon...megint. | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:24 am | |
| *Inkább a vodkával van elfoglalva, nem is akar figyelni Vincentre és nem akarja hallani a mentségét. A harmadik pohár után pedig a férfi ki akarja venni a kezéből az üveget, de ő körbefonja a karjával és visszahúzza.* - De neeeeem! *Nyafog gyerekesen, és mint valami játékmacihoz ragaszkodik az italhoz. Kivágottabb pólójából pedig így talán még jobban is látszik a dekoltázsa, de ezzel persze ő nem törődik. Arca ismét kipirult kissé az arca és próbálja visszaszerezni a kincset érő nedűt, de ha továbbra sem hajlandó odaadni Vincent, akkor rendel magának whiskyt. Vele bizony ne szúrjon ki senki emberfia.* | |
| | | Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:26 am | |
| *Kicsit furán néz rá a molekulamágus szónál ,majd zavartan elmosolyodik s néha el-el pillant a falakra, a hideg kövekre, majd ismételten vissza. Valamit nem ért, olyan furcsán érzi magát....ez..más.. Noah zaklatott lett...ezt ő is látja, sőt végig furcsán viselkedik most. Lassan elpillantott, kicsit szomorúan fénylettek meg szemei ,de arcának mimikái inkább komolyak lettek. Karba fonta kezét ,és azért sem nézett most a fiúra. Nem értette az egészet.* Mindent leír..részletesen... *Vonta el a fejét zavartan* ....de....megnyugodhatsz....nem olvastam el..mert Amelies megígérte, hogy majd összeülünk és megbeszéljük..elmondja nekem. Illetve... mivel jó barátomnak tartalak, úgy gondoltam ha akarod majd elmondod.... | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:33 am | |
| *Mély levegőt vesz hogy el tudja viselni a nőszemélyt* Nem hiszem hogy egymás után két este is részegen látni önt egy egyszerű hotel bárjában jót tenne a hírnevének...Logikus, nem? Ki tudja, miféle pletykákat mesélnek már itt a tegnapi fogdosásról... *Újra belekortyol a borba* | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:39 am | |
| - Ugyan máááár! Senki sem tudja meg, csak egy piciiit! *Néz hatalmas bociszemekkel a férfire.* - Naaa! *Még a szája is lebiggyed és így inkább az aranyos kategóriába tartozik ismét, de ha nem, hát nem. Visszafordul a csaposhoz és furcsamód, normálisan kér tőle whiskyt. A poharat megemeli és Vincentre mosolyog, majd diadalittasan(?) legurítja azt is, aztán jó hangosan felnevet.*
A hozzászólást Olivia Garpleiht összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 08, 2010 2:46 am-kor. | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:42 am | |
| *Még mindig enyhe döbbenettel nézi a nőt, aztán mosolyogva megcsóválja a fejét* Magánál furcsább teremtménnyel még nem találkoztam... *Rendel egy pohár whiskyt, aztán a nő felé fordul* Ennél többet nem iszom. Nem szeretnék visszaesni. | |
| | | Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:43 am | |
| *Alig észrevehetően fellélegzik* Értem. Majd... esetleg megnézhetném, miket írt a bátyád? *mosolyodik el halványan* Persze, ha nem szeretné, vagy talán te nem szeretnéd, akkor nem fontos. *Kicsit körbenéz, meglátja a bárban Vincentet, aki egy nővel beszélget. Ismerős neki... de nem emlékszik, honnan* Történt valami azóta, amióta nem aktivizálom magam? *kérdezi a lánytól, de közben végig a pultnál ülő nőt figyeli. Damilok... szóval már biztosan találkozott vele. Miért nem emlékszik...?* | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:52 am | |
| *A furcsa teremtményes dolgot inkább bóknak veszi, majd mikor kirendeli ő is az újabb pohár whiskyt, átkarolja Vincentet a nyakánál.* - Ugyan már senor, ennyitől nem lesz baja. *Vigyorog a férfi arcába, majd egy csuklás után kiüríti a poharát.* - Csuklás nem jó dolog... *Pillant egy kicsit megszeppenve maga elé.* - Csapos! Még egy pohárral! | |
| | | Noethi Kame
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:53 am | |
| *Noethi halkan sóhajt s a földet nézi ,majd mégis a srácra pillant.* Majd megkérdezem tőle...és, akkor...talán megmutathatom.De Ray bízik benned...mióta segítettél rajtam mikor elájultam, szóval... szerintem nem zavarja majd. *Utána lassan követi Noah tekintettét s mikor észreveszi Olivia-t lassan elhúzza a száját, majd a nagy ivászat láttán apró lepettséggel nézi.Karba fonja kezeit s halványan elmosolyodott.* Jót vagy semmit...jót vagy semmit... Az a nő Vincent mellett , ő Olivia Garpleiht, színésznő.... Igazából sok minden nem történt. Amelies-t nem láttam azóta, Vincent szerint pihen. A többiek sem mászkálnak nagyon le. Még Fasutot szoktam látni néha...meg a kedves pincéreket és munkatársaitokat. *Mosolyodik el.* | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:58 am | |
| *Valamivel jobban bírja a nő közeledését mint tegnap este, eltolja magától* Elnézést, de nekem van valakim...nem szeretem az ilyesmit. Jó ég, micsoda egy nő...ha tovább iszik, én fogok hányni... *Eltünteti a whisky felét, majd az asztalt kezdi bámulni* | |
| | | Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 2:58 am | |
| Garpleiht... Garpleiht... ezt már ma hallottam... Ah! Az ő húga jelentkezett ma be! *jut eszébe hirtelen, aztán elbizonytalanodik* ...de lehet, hogy nem a húga. Mindenesetre, az ismerőse lehet... ez a név annyira nem lehet elterjedt. Na mindegy *vakarja meg a tarkóját* kicsit elgondolkodtam, ne haragudj *félszeg mosoly* | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 3:06 am | |
| - Ugyan már! Ne játszd itt az eszed! *Mosolyog rá Vincentre.* - Tudom hogy szeretnél még inni. Vagy inkább énekeljek neked, hm? Mit szeretnél hallani? *A "van valakim"-et inkább elereszti a füle mellett, ha józan lenne, talán erre is megsértődött volna, hogy őt bizony senki se kosarazza ki. Most viszont jó kedve van, úgyhogy ilyenkor lehet lehúzni piával is.* - Csapos, magát is meghívom! Mondjon bármit, a vendégem, hahaha! *Nevet fel jókedvűen, majd Vincentre néz, szintén mosolyogva.* - Amúgy... ha valóban ezzel lenne a probléma, nem tette volna tegnap azt, amit... *Motyogja, miután kortyol a poharából, és inkább várja a reakciót, hátha történik valami, de igazából most a legkevésbé sem érdekli, ha esetleg valami bosszúszomjas dolgot vágna hozzá a férfi.* | |
| | | Faust Winters
Hozzászólások száma : 59 Join date : 2010. Jun. 02. Age : 51 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 3:08 am | |
| *Lesétál a lépcsőn majd fáradt tekintettel végignéz a lent lévőkön* Szinte tömeg...pedig ilyenkor nem ezt vártam volna. *Vincentre és Oliviára néz* Ehez most nincs energiám... *Szó nélkül megfordul és visszasétál a szobájába*
A hozzászólást Faust Winters összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 08, 2010 3:12 am-kor. | |
| | | Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 3:11 am | |
| Nem hiszem hogy jó ötlet lenne énekelni... *Olivia feltételezésére kissé dühös lesz, összehúzza a szemeit* Úgy látom nem figyelt...napok óta nem alszom, nagyon össze vagyok zavarodva... Te kis fruska...undorodom a fajtádtól. Na, megy ez, lassan megölhetjük. | |
| | | Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Előtér Csüt. Júl. 08, 2010 3:17 am | |
| - Nem akarja hallani, az én csodás hangomaaaat? *Vonja kérdőre Vincentet, bár lehet tényleg jó ötlet, hogy ne most kezdjen el énekelni.* - Jólvanna, ne parázzon már annyira. Vicceltem, már azt sem lehet az emberrel? *Mosolyog rá a férfira, majd egy újabb pohárnyi adagot leönt a torkán.* - Biztosan szerencsés az illető. *Egy picit elgondolkodik azon, hogy neki miért nincs egy normális társa, de mivel jelen helyzetben túl kuszák a gondolatai, így inkább lemond arról, hogy bármit is összeszedjen a fejében.* - Tudja, tényleg nem mindig könnyű azzal élni, hogy felismernek az utcán, hogy "nézd, Olivia Ga... Garpkf"... szóval igen. *A nyelvbotlás után inkább lemond arról, hogy a saját nevét kimondja, a fejét viszont az egyik kezével megtámasztja és úgy néz bele a poharába, kissé csalódottan.* - Pláne, ha az emberek csak az alakításaimat látják már bennem, én meg lassan azt sem tudom, hogy ki vagyok valójában... *Olivia részegségfázis 4-5: normális őszinteség.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
| | | | Előtér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|