Hotel Marionette
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hotel Marionette

Forum RPG.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

88. szoba (Trewis)

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

Hozzászólások száma : 205

88. szoba (Trewis) Empty
TémanyitásTárgy: 88. szoba (Trewis)   88. szoba (Trewis) I_icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 9:00 pm

*Kinyitja az ajtót, és félreáll, hogy Trewis bemehessen*
Remélem, meg lesz elégedve.
Vissza az elejére Go down
Trewis Prince

Hozzászólások száma : 30

88. szoba (Trewis) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 88. szoba (Trewis)   88. szoba (Trewis) I_icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 9:06 pm

Tökéletes, nekem megfelel! Amúgy... Noah, ugye? *odasétál az ablakhoz, kinyitja, de így sem kap jobban levegőt* Ön is úgy érzi, hogy kevés itt a levegő? *óvatosan a nyakára csúsztatja a kezét, kissé simogatja*
olyan mintha lenne valami a nyakamon...
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

88. szoba (Trewis) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 88. szoba (Trewis)   88. szoba (Trewis) I_icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 9:21 pm

*Kicsit meglepődik*
Érezné? Az lehet, hogy nem jó...
Lehet, hogy a páratartalom miatt... ahogy látom, most is esni fog *próbál kitalálni valami hihetőt*
Trewis Prince

88. szoba (Trewis) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 88. szoba (Trewis)   88. szoba (Trewis) I_icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 9:32 pm

*kinéz az ablakon* Elképzelhető... Nem baj, úgy is szeretem ha begöndörödik a hajam! *próbál pozitívan hozzáálni, de kissé fulaldozik, így gyorsan leveti magát egy székre* Jól esne egy pohár víz...
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

88. szoba (Trewis) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 88. szoba (Trewis)   88. szoba (Trewis) I_icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 9:34 pm

Máris hozok *nyit be a fürdőbe, és teleenged egy poharat hideg vízzel, majd visszamegy Trewishez, és a kezébe nyomja*
Trewis Prince

88. szoba (Trewis) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 88. szoba (Trewis)   88. szoba (Trewis) I_icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 9:44 pm

köszönöm, megoldottam volna! *mosolyog, majd iszik egy kicsit, amitől kezdi kicsit jobabn érezni magát* úgy tűnik csak veset ittam! Mostmár jobban vagyok köszönöm! *még mindig a nyakát dörzsölgeti* Ha bármire szükségem van, kereshetem önt?
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

88. szoba (Trewis) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 88. szoba (Trewis)   88. szoba (Trewis) I_icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 9:47 pm

Persze! Letelefonálhat a recepcióra, vagy akár lejöhet személyesen is *mosolyog, majd picit meghajol, és kimegy*
Szar dolog lehet, ha egy híresség eltűnik... *gondolkodik az ajtó előtt* Biztos kijön majd a rendőrség is... akkor meg mi lesz?
*Sóhajt, majd visszabattyog a helyére, inkább a lépcsőt választja*

(le)
Ajánlott tartalom

88. szoba (Trewis) Empty
TémanyitásTárgy: Re: 88. szoba (Trewis)   88. szoba (Trewis) I_icon_minitime

88. szoba (Trewis)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 86. szoba (Ray)
» 90. szoba (Olivia)
» 81. szoba (Faust)
» 92. szoba (Kitty)
» 83. szoba (Eric)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hotel Marionette :: Hotel Marionette :: Negyedik emelet-
Ugrás: