| Kert | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kiel Newrit Admin
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2010. May. 22. Age : 47
| Tárgy: Kert Vas. Május 23, 2010 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 10:49 pm | |
| *Kint elégé esett az eső ,mégis zaklatottan és sírva rontott ki ebbe az időbe. Úgy gondolta a lelkében is ez van, s most már nem tudott mit tenni. Szipogott és haragudott...de inkább magára. Magára nagyon. Kisétált ,majd megállt az esőben és az eget kémlelte mialatt haja a víztől szorosan tapadt arcára. Arcának mimikája játszadozott engedély nélkül, nem bírta ki.* Miért... kellet ezt...ő a bátyám a fenébe is...miért ? Miért voltál ilyen bolond Noethi ? Azt hittem barátok vagyunk Noah... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 10:51 pm | |
| *Lassan beéri a lányt, megáll pár méterrel mögötte, és karba fonja a kezeit* Meg fogsz fázni. | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 10:54 pm | |
| *A lány nem tekintett rá ,csak az eget kémlelte. Pár másodperc múlva letörölte a könnyeit s rápillantott.* Ez is a munkád része ? Vagy miért jöttél utánam? *Nézte aztán a földet kezdte kémlelni* Noah...ő a bátyám... az egyetlen rokonom, akit magaménak tudhatok. Most meg már mindegy.... már ő is itt ragadt.... *Törölte le az arcát mialatt zavart mosoly jelent meg fehéres arcán* Tudom a munkád...de.... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 10:57 pm | |
| A mi elvünk az, hogy ha minden baba itt van, kinyílik a ház. És emiatt a bátyádra is szükségünk van... nem tehetek kivételt. Sajnálom. | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 11:01 pm | |
| *Nézte a srácot s váratlanul nyúlt felé ,majd össze szorította ökölbe a kezét s félre nézett. Mögé lépett pár lépést és sírni kezdet.* Sajnálom.... Önző vagyok....csak... nagyon szeretem őt. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 11:08 pm | |
| Gondolj csak bele *mosolyodik el* legalább mostmár biztos nem veszítitek el egymást. | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 11:11 pm | |
| *zavartan elnevette magát mialatt törölte a könnyeit* Hát az már biztos. *Nevetett* Sőt... mindenkit kikészít mostantól és hallgatnod kell a tájszólását is. Nem mondom ,hogy köszönöm. Mert picit még haragszom...de... *Pillantott a végén előre ,majd elgondolkodva rá* Noah...mi barátok vagyunk? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 11:12 pm | |
| Ez egy merész kijelentés így, két napos ismeretség után *mosolyog a lányra* De számíthatsz rám, mint barátra. | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 11:17 pm | |
| Egy jó ideig muszáj látnod a fejemet itt ,mivel be vagyok zárva. Nem mindegy mikor mondom ? *nevetett halkan aztán megfordult* Köszönöm. Akkor te is rám. *Pillantott előre* Lehet ,hogy merész....de, valahogy nem félek tőled. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 11:19 pm | |
| Hehh *halkan felnevet* Tőlem nem is kell... nem vagyok veszélyes. Na mostmár menjünk vissza, mert még mindig esik, engem meg zavar. Tönkremegy a hajam... *elindul vissza az épületbe*
(föszö -> előtér) | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Kert Pént. Jún. 18, 2010 11:22 pm | |
| *Mosollyal nézett rá ,majd elnevette magát.* Vicces vagy. *Nevetett aztán bement utána*
(föszö -> előtér) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kert | |
| |
|
| |
| Kert | |
|