2010.07.22
Valahogy elő kell idéznem azt a vackot, irritál, hogy nem tudom mi az és, hogy én mi vagyok. Mikor is volt amikor hatalmába kerített?!*gondolkodik erősen, majd eszébe jut, hogy akkor amikor Vincenttel "összecsaptak", majd felidézi olyan pillanatot amitől hatalmas harag dúl benne, sikerül is előhoznia az erőt, de elveszti felette az uralmat*
Nem ez egy nem lesz jó, ÁLLJ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLJ!*ordibál majd térdre rogy, de az erő egyre csak a felszínre tőr és hatalmas erőcsapások közepette minden összetörik a szobában, Emily karjába pedig szimbólumok vésődnek. Emily erőt vesz magán hatalmas fájdalom közepette, megpróbál felállni többé kevésbé sikerül is neki tesz két lépést, majd eldől , mert nem bírja a fájdalmat és ezt a hatalmas erőt,- nem gyenge teremtés, de a hirtelen felszínre törő erő, megviseli, főleg, hogy nyomot is hagy maga után - ahogy egyre jobban érzi a fájdalmat, ez a valami egyre jobban a felszínre tör és egyre több szimbólum vésődik a karjára.*
Nem, ez egy nem mehet valahogy le kell állítanom ezt az egészet, de nem bírom..*ismét megpróbál felállni, de 3-4 lépés után összeesik közvetlenül a tükör előtt, meghökken a látványtól, hogy micsoda szimbólum sebek vannak a karján és, hogy a szemei feketék az erő által és az egész aurája feketére váltott hirtelenjében amint a felszínre hozta ezt az erőt*
Miért rendelkezek én mindezzel, biztos nem magamtól, mi történhetett születésem után amitől most ez jön elő rajtam...?!* amint kimondja, a tükör végig berepedezik a szeme láttára, az ő szeme pedig könnybe lábad és az egyébként is be repedezett tőkörbe belever egyet és az üvegszilánkok szépen a földre potyognak. s amint levezeti haragja egy részét az erő szép lassan kezd gyengülni*
Ez ... lesz... az... *már alig van benne életerő, majd felkel és elkezdi a falat ütni, hogy levezesse mérgét, az erő ezáltal folyamatosan kezd gyengülni míg nem eláll, Emily megnyugszik térdre rogy majd elájul*
2010.07.24
*durván 2 nap múlva felébred a karjából szép lassan de még mindig folyik a vér, de felfedezte, hogy néhol fekete vér folyik amitől kissé megrémül és érzi, hogy az erő nem teljesen múlt el*
M..mm...mi...mi ez?!*tágulnak ki a pupillái a fekete vér láttán, majd kimegy a fürdőszobába, belenéz a tükörbe és látja, hogy a szemei még mindig feketék, de amint belenézett a tükörbe mindez el is tűnt és újra normális, leszámítva, hogy a belevésődött szimbólum ott van a karján és vérzik. Beteszi a víz alá, hogy kimossa a sebet és felszisszen a fájdalomtól, majd előveszi a kötszert és kézfejtől -ujjait kihagyva - könyékig bekötözi a kezét*
Zseniális és, most teljesen szétvertem a szobát, mit fogok mondani ha valamelyik recepciós benyit és meglátja a rumlit?! *mély sóhaj, teljesen higgadt arccal és hanggal megfordul majd ránéz a szobára, megáll a fürdőszoba ajtajában és nézi micsoda rumlit okozott azzal, hogy a felszínre hozta az erejét*
De akkor is meg kell tudnom tanulni ezt használni, muszáj lesz, ha ezzel fogok élni, mostantól és néha előfog jönni *odasétál az ablakhoz, kinéz rajta és a csillagos eget nézi, majd sóhajt egy nagyot*
Micsoda furcsa dolgok történnek ebben a házban, biztos, hogy nem véletlen mindez...*Karba teszi a kezét, majd elkezd gondolkodni ezen*