| Offtopic | |
|
+7Olivia Garpleiht Eric Laurence Vincent Thomson Noah Kallen Noethi Kame Kayla Nethan Kiel Newrit 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kiel Newrit Admin
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2010. May. 22. Age : 47
| Tárgy: Offtopic Vas. Május 23, 2010 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Kayla Nethan
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2010. May. 31. Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Offtopic Szer. Jún. 02, 2010 7:00 pm | |
| | |
|
| |
Kiel Newrit Admin
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2010. May. 22. Age : 47
| Tárgy: Re: Offtopic Szomb. Jún. 12, 2010 8:25 pm | |
| Köszönjük, Kayla, színvonal emelése megtörtént | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Offtopic Pént. Jún. 18, 2010 5:57 pm | |
| Figyelj, valamivel kezdeni kellett ^^ Mellesleg, szerintem jó volt a kezdés. Lassan indult aztán tök jól haladt:D Csak így tovább | |
|
| |
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Offtopic Pént. Jún. 18, 2010 6:58 pm | |
| (<- hogy ez mennyire szar Oo) Remélem, be fog azért indulni rendesen | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| |
| |
Eric Laurence
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 30
| Tárgy: Re: Offtopic Kedd Jún. 22, 2010 12:07 am | |
| LOL,az kellemes XDDD, én nem akarom tudni, mennyi volt, akármenyni is , rengeteg >.>"... Amúgy nem tudom, hogy olvasol-e it tmég bejegyzést, Vincent, deee.... csak azt akarom mondani, h anank ellenére, h rohadtul tartoka karidtól, részegen egész aranyos, és ezenfelül csak azt akarom kifejezni,h kurva jól rpgzel XD. //gondoltam nem szenvedek a mailed kiderítésével,í rok ide :3// | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Offtopic Kedd Jún. 22, 2010 4:45 pm | |
| Meg kell lepjelek, a karakteremet nagy részben magamról mintáztam - mind a világnézet mind a személyiség alapján-, ezért azonosulok vele jól. Nem kell megijedni, ANNYIRA őrült nem vagyok hogy szanatóriumban kezeljenek, bár ki tudja mit hoz a jövő...A dicséretet pedig köszönöm, igazából eddig akiket láttam mind jól rpgznek, beleértve téged. | |
|
| |
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Offtopic Kedd Jún. 22, 2010 10:11 pm | |
| - Vincent Thomson írta:
- pontosan 666 angol órám volt.
!!! | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Offtopic Kedd Jún. 22, 2010 11:40 pm | |
| Bizony. Pontosan annyi. | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Offtopic Szer. Jún. 23, 2010 9:44 pm | |
| Amúgy igen, tényleg jól játszanak itt egyesek O.o...és köszi, ezt jó hallani, nem tartom magam valami jó rpgsnek,de színészekedni jól tudok XDDDD....
Az nem gáz. Én két olyan karaktert próbálok alakítani, akik nem sokban hasonlítanak rám XD... Az egyik közömbös, és földhözragadt, a másik meg egy ellszállt nagyképű, csak eddig tűrtőztette magát, de ha megkattan, majd akkor. Amúgy általában az örültek jó fejek. Én, mint kezdő grafikus is eléggé őrült vagyok, de szerintem itt senki sem teljesen 100%-as aki itt játszik XD.... Figyelj, sztem nem fognak diliházba csukni. MErtha mégis, akkor tuti, hogy találkozunk bent XD! | |
|
| |
Olivia Garpleiht
Hozzászólások száma : 62 Join date : 2010. Jun. 23. Age : 42
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 1:24 am | |
| Óóóó gyerkőcök, nekem már most tetszik az oldal, alig várom hogy játszadozhassak itt még! Kedves Eric, szerintem kihívásosabb egy olyan karaktert alakítani, aki nem hasonlít ránk. Én is azért reménykedek benne, hogy Olivia nem hasonlít rám... o.o Meg aki szerepjátszik, az amúgy sem 100. x) | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 1:55 am | |
| Nekem is ,bár én már mondtam. Amúgy ,szerintem sem Vincent sem Eric nem kerültök be a szanatóriumba...annyira örültek nem vagytok Mellesleg, aki rpg-zik, igaza van Olivianak ,nem teljesen 100 %. Kicsit elvontak, kicsit, játékosak és színésziesek...nem ? Szeretünk hülyülni vagy drámázni ,akció...meg khm... egyesek egyebeket. Szóval szerintem nagyon jól alakul és remélem még több élmény lesz 666 angól óra XD | |
|
| |
Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 1:59 am | |
| Egyebek alatt mit értesz Noethi? Téged nem így ismertelek meg, hogy efféle pajzán gondolatok járjanak a fejedbe, ejnyeeeeee! =P | |
|
| |
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 2:01 am | |
| Noethi fejében madárkák röpködnek... | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 2:01 am | |
| Ez nem pajzán! Mindenki arra gondol amire akar..nem? Amúgy ismerek én itt olyanokat, akiket ebbe simán belemondhatok...nemde Olivia ? Szóval inkább . De jó, hogy mellettem ülsz és így kommunikálunk XD Menjünk aludni? Na de Noir XD ..... Azért XD | |
|
| |
Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 2:03 am | |
| Óóóó, légüres térben nem tud röpülni semmi! ^^ Max döglött madarak, de akkor az valami újfajta étele lesz Babi néninek. Najó, tényleg fáradok.
Mih? Mibe lehetek belemondhatni? xD Eh?
Am ja, éljen a modernség. Vigyorgunk és pötyögünk, pont két infóból érettségizettől ez el is várható. Sebaj. | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 2:05 am | |
| -.- Nem légüres tér...na... Ja a többi infó kevésbé..de helytálló. Abba megy igenis belesorolhatlak Mindegy... Jóéjt mindenkinek^^ Köszi a játékot | |
|
| |
Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 2:06 am | |
| Aludni kéne máááár! >.< Ég a szemem te szadista állat. Hát kínzod itt a macskát? T.T Gonosz. Köcce emberek a mai estét, jó volt, majd még leszek! ^^ | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 12:57 pm | |
| Lehet hogy szimplán nem mondja ki/írja le amire gondol, és teljesen más személyiség. Lehet hogy a fejében madárkák repkednek, amik megerőszakolják a többi madarat. | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 1:53 pm | |
| O-oké Vincent, hiszünk neked... Bár Noethi nem éppen az a fajta O.O"... Még Olivia se... ÉN előbb... bár az én agymban nincsenek madarak... kipusztulnának a sötétségben, MERT VALAKI AZT CSINÁLT BENNE >.<" *Szeretei No...irt... A Noir amúgy is franciául fekete, na ennyi XD...de én konkrétan a démonosítási akciójára gondoltam XD*....*attól függetlenül szereti*... Még egyéb értlemes megjegyzés? XDDDD | |
|
| |
Olivia Garpleiht
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 2:21 pm | |
| Akkor érthető, hogy néha micsoda szólásai vannak. Fejében erőszakolják egymást a gondolatok... o.o"
Amúgy... gáz, hogy irritál a saját karakterem?? xDDD Pedig még csak egy napja sincs meg xDD | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 3:24 pm | |
| Több mint valószínű hogy sokakat irritál a karaktered, igen... | |
|
| |
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 4:07 pm | |
| - Eric Laurence írta:
- kipusztulnának a sötétségben, MERT VALAKI AZT CSINÁLT BENNE >.<"
Aaaalways, I wanna be with you ~~~ | |
|
| |
Emily Bell
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2010. Jun. 24. Age : 39 Tartózkodási hely : . ott :D
| Tárgy: Re: Offtopic Csüt. Jún. 24, 2010 5:46 pm | |
| tyűű beleolvasgattam az eddigi postokba (elég sok van már xD) és eddig széép. mi jöhet még..?! :D na azthiszem ez elég izgalmas lesz még a későbbiekben is :3 | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Offtopic | |
| |
|
| |
| Offtopic | |
|