| Folyosó | |
|
+8Lilien Lyndon Noir Yazmien Amelies Wilson Ray Kame Noethi Kame Faust Winters Eric Laurence Noah Kallen 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 1:04 am | |
| Tényleg *pislog meglepetten.* Ha nem mondja, észre sem veszem. *Néhány másodpercig szó nélkül figyeli Noethi arcát, majd aprót sóhajt, és nekidől a falnak.* A vacak lelkiismeretem... Mondd csak... *kezdi bizonytalanul. Inkább nem bajlódik a magázással.* hallottál már a dollhauzról? | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 1:09 am | |
| *Mialatt a srác csendben volt, Noethi zavartan nézett félre. Nem értette ,valami rosszat mondott ? Rossz sejtése támadt ,majd mikor Noah a falnak dőlt érezte ,be is jött. Óvatosan ,és kíváncsian tekintett rá.* Dollhauz? *kérdezett vissza halkan ,aztán rápillantott gyanakvóan, bólintva.* Nagyon ritka....miért ? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 1:17 am | |
| *Lehajtja a feljét, és gúnyos mosoly ül ki az arcára.* Most épp egy ilyenben állunk. | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 1:25 am | |
| De... *Egy pillanatra döbbenten mered a fiúra ,majd hátrál gyengén és nekidől a másik oldali falnak. Egymással szemben vannak és egy pillanatig nézte Noah-t és a reakciókat,ahogyan elmondta ,majd ő is lehajtotta a fejét, halvány ,zaklatott mosollyal. Kezeit maga mögé rakta.* Kellet ez neked Noethi... Azt hiszem elhamarkodottan döntöttem Ray.... Bocsáss meg.... *Kezeit össze szorította erősen, teste megremegett.Majd le hajtotta a fejét ,míg hosszú kékes tincsei már előre nem törtek szép hullámokban.* Akkor... innen nem jutok ki többé...igaz? *Kérdezte halkan, zavart mosollyal, még mindig a földet bámulva.* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 1:29 am | |
| *Halkan kifújja a levegőt* Sajnálom... a fogadó tulajdonosa elhatározta, hogy összegyűjti azokat az embereket, akik kellenek ennek a... valaminek, hátha akkor le tudja győzni *magyaráz a lánynak, majd felsandít az egyik sarokra.* Vajon poloskákat is rakott ki? | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 1:35 am | |
| Vagyis még lehet esély... Azt hiszem... kezd összeállni a kép... De...miért segít neki ? Vagy...várjunk csak, akik itt fent vannak, azok mind ?:::?? Akik itt voltak ma..és a negyedikre kaptak szállást...azok mind itt ragadtak? *Kérdezte váratlanul feltekintve aggodalmasan. Komolyan tekintett a srác szemébe s nem hagyta ,hogy elnézzen. Igazat akart.* Noah...akik itt laknak..azok mind itt ragadtak? De...mi alapján kelhetünk ? Csak..emberek vagyunk... *Nézte a fiút. Nem követelőzőt a hangja, nem emelte meg. Nyugodt volt, bár teste többször is megremegett s csak arca mimikái árulták el ,hogy éppen aggódik vagy mást csinál.* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 1:57 am | |
| A dollhauz csak azokat az embereket zárja be, akik úgymond, különlegesek *kezdi, majd hirtelen megáll a beszédben, és a lányra néz* Noethi, ezt nem mondhatod el senkinek, rendben? Én nem vagyok különleges, de látom azokon, akik különlegesek, hogy azok. Például, amikor rád nézek, damilokat látok a nyakad körül. | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 2:02 am | |
| Különlegesek ? *Néz egy pillanatra rá értetlenül s a kezeire, aztán mikor Noah elhallgat rápillant és bőszen bólogat.* Bár...nem értek mindennel egyet, persze...nem mondom el. Hiszen..te is azért mondtad el ,mert megsajnáltál...nemde? *Sóhajt egyet ,majd halványan elmosolyodik mialatt a nyakához emeli a kezét. Játszik az ujjaival ,de egy kisebb löketen kívül nem érez ott semmit.* Damilokat? *motyogja ,igazából csak magának* A másik recepciós is olyan mint....én ? Vagy olyan mint te? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 2:14 am | |
| *Fájdalmasan elmosolyodik, és hátradönti a fejét* Csak ma öt embert hoztunk fel ide *A lány kérdésére direkt nem válaszol.* Köztük egy gyereket... Damilok... igen, minden különleges emberen vannak... a nyakatokon, a kezeteken... mint a marionett bábuknak. | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 2:20 am | |
| *Döbbenten néz fel a srácra* Egy gyereket ? Várj... csak nem a vörös hajú fiú ? *Nézi ,majd a homlokához emeli a kezét s abban a pillanatban szomorúan tekint az ajtók felé. Bármelyikben lehetett...* Egy gyerek....*suttogta s lassan a földre ült.* Muszáj kijutnunk innen... legalább őt...ő mégiscsak egy... Bábuk...vagyis megtalált minket a babaház. *Pillantott fel váratlanul megszakítva a gondolat menetet* És...mit akarhat tőlünk? Miért jó neki..hogy itt tart ? *Gondolta de végül nem tette fel a kérdéseket.* Mióta tudsz róla? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 2:25 am | |
| Nem mondhatok mást... így is túl sokat mondtam *mosolyodik el* Talán megtehetném, hogy elküldöm azokat, akik csapdába eshetnek itt, de fogalmam sincs, mi történne akkor *gondolkodik el* De talán, ha összegyűlnek itt a babák, történni fog valami érdekes... | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 2:29 am | |
| *Pár percig csendben gondolkodik majd elmosolyodik s halkan sóhajt. Feltekint Noah-ra* Talán...kijuthatunk, ha elegen leszünk. *néz körül ,majd feláll s elmosolyodik.* Köszi ,hogy elmondtad....lehet később nehezebb lett volna.*Sóhajt ,majd rátekint és kacsint* Ne aggódj, senkinek nem szólok ,hogy elmondtad. *bólint ,aztán az ajtókra néz* Azt hiszem....megvan ,hogy kire fogok figyelni ha kell.... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 2:35 am | |
| *Biccent* Ezzel nem vagy egyedül. A 83-asban van. És biztosan szüksége lesz itt valakire, aki olyan, mint te *mosolyodik el* Azért remélem, nem lesz ennek az emeletnek sokkal több lakója... *jegyzi meg halkabban* Aludjon jól *tért vissza az eredeti szerepébe, ismét magáz.* Remélem, elégedett lesz a szolgáltatásainkkal *biccent, és belép a liftbe* | |
|
| |
Noethi Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 2:41 am | |
| *Halványan elmosolyodik és bólint kedvesen.* Köszönöm. *Pillant rá, mialatt egyetért a további kijelentéssel.* Nem kellene...hogy más is ide essen ,ebbe a csapdába. *Amikor ismét elkezdi játszani az eredeti szerepét Noethi elmosolyodik s folytatja. Elsétál a liftig ő is ,majd kint bólint s int neki* Köszönöm, biztosan úgy lesz. Aludjon jól. *Mondja ,majd mikor becsukódik a lift előveszi a kulcsot s elkezd vissza sétálni a szobájába. Megáll a 83-as előtt s nézi egy ideig.* Szóval...akkor itt fogsz lakni... *Nézi ,majd szomorú mosollyal tovább megy, be a szobájába.*
85] | |
|
| |
Ray Kame
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2010. May. 30. Age : 42 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 10:57 pm | |
| *Ray feszülten ment és jött ki a nagy böröndel a kezében a 85-ös szobából ,majd lassan megtorpant s körbetekintett. Furcsán érezte magát ,ezért váratlanul leült a böröndre és a fejét kezdte maszirozni* Mi a fene van itt ? *Egy ideig csak ült ,majd lassan mély álomba zuhant ülve az ajtó előtt* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Pént. Jún. 18, 2010 11:57 pm | |
| *Kilép a 87-esből, és megy a lift felé, amikor észreveszi az alvó Rayt. Odafele inkább a vendéggel foglalkozott, azért kerülhette el a figyelmét.* Uram, minden rendben? *kezdi el rázogatni.* Ma mindenki random helyeken alszik el? | |
|
| |
Ray Kame
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2010. May. 30. Age : 42 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:01 am | |
| *A hangokra felkell s úgy tekint fel a szőkére* Áhh...elaludtam.. *Simitotta meg feszülten a homlokát* Másfél napja nem alszom a lány miatt... *nevetett zavartan mialatt felállt.* Köszönöm. Akkor...úgy rendben van ha holnap rendezem a dolgokat és elviszem őt is? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:09 am | |
| Felesleges. A szoba már ki van fizetve. Miért nem maradnak itt néhány napot? *mosolyog kedvesen.* Élvezhetik a szolgáltatásainkat, és itt biztos nem veszti szem elől a húgát. | |
|
| |
Ray Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:15 am | |
| Hát igén....lehet az lenne a legjobb. Kiféradtam a keresösöben. *Gondolkodott el ,majd körbetekintett* Végülis addig innen is tudok dolgozni...nem vár más otthon ménket. Igén...kö fizette ki? *Pillantott Noah-ra majd kezet nyújtott* Bocsö a léntiért....Ray Kame vagyik. Hány éves ös vagy? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:18 am | |
| *Kezetfog a férfival.* Noah Kallen... *mutatkozik be.* Hány éves vagyok? Ez milyen kérdés?! A húga már elintézte az anyagiakat... *Úgy dönt, inkább nem válaszol a furcsa kérdésre.* Megkérdezhetem, hogy mit dolgozik? | |
|
| |
Ray Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:23 am | |
| Oh... ténylög ? Érdékés.... Csák ném válaszölt... *Nézte a srácot ,majd bólint * Sémmi külonosat.... Színöszködöm és Írök... Émiatt vagyok ilyen stilös... *mutatt magára, a régi, középkori fillingű ruháira stb.* Nemrég nyitött a hotel ? Még ném láttam itt... *néz szét* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:24 am | |
| Oh, értem *mosolyog.* Igen, tegnap nyílt meg. De eddig is itt állt... | |
|
| |
Ray Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:26 am | |
| Akkor möst ki kéll bérelnem még szobát ? *néz rá halvány mosolyal majd bólint* Érdékös lesz... *Tekint szét* Sokan járnak idö? | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:28 am | |
| Van forgalom *biccent* A 86-os szoba megfelel, igaz? Épp itt, a húga mellett *mosolyog.* Félretettem a kulcsot *kacsint.* | |
|
| |
Ray Kame
| Tárgy: Re: Folyosó Szomb. Jún. 19, 2010 12:31 am | |
| *Nagy vigyor* Ügyes kölyök végy té... *megveregeti a vállát aztán elveszi a kulcsot* Köszönöm. Legalébb tudom figyélnö.... Még ném olyan négy lény mint gondoljö magét. *pörgeti a kulcsokat* Maguk...élkalmazottak...ös ött léknak? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Folyosó | |
| |
|
| |
| Folyosó | |
|