Hotel Marionette
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hotel Marionette

Forum RPG.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Előtér

Go down 
+15
Lilien Lyndon
Shinozuka Kureno
Trewis Prince
Noir Yazmien
Dhalia Frozen
Ray Kame
Noethi Kame
Eric Laurence
Vincent Thomson
Takeshi Hiroto
Faust Winters
Kayla Nethan
Noah Kallen
Amelies Wilson
Kiel Newrit
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Hozzászólások száma : 397

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:04 pm

*Meglepődik mikor a kislány előbukkan a bárpult másik oldalán, és bár nem látszik, mosolyt csalt az arcára ez a kis jelenség. A lehető legkedvesebb hangján szólal meg:*
Szia kislány...Még nem döntöttem el, lehet hogy maradok pár napra...tudod, sok utazás áll még előttem...
*Nézi a jelenetet ahogy Amelies megérkezik, a jelenet a múltjára emlékezteti...*
Semmi baj...nagyon aranyos lány. Tulajdonképpen csak betértem egy kis italra...
Vissza az elejére Go down
Eric Laurence

Eric Laurence

Hozzászólások száma : 57

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:10 pm

*idegesen áll egy picit az ajtó előtt, amjd belöki az ajtót, megigazítja a hátizsákját, és mégjobban összeszorít ja a kezét. Amint ézbe kap, hogy a címet mégse kéne összegyűrni, átveszi a cetlit másik kezébe, aztán körülnéz, és a pulthoz siet* El-elnézést! *a hangja hallatán mégjobban elbizonytalanodik, és toporzékol, kinéz az ajtó felé*
Kayla Nethan

Kayla Nethan

Hozzászólások száma : 17

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:12 pm

*Amikor Am megérkezik két kis kezével átkarolja a nyakát.*
- Sziiaa. Nem rosszalkodtam, csak dolgoztam. *mondja büszkén, majd a Vincentre néz*
- Maradjon egy kicsit.. légysziiii *néz rá aranyosan és még mindig nem tudja magázva mondani a 'légyszi'-t. Ekkor jelenik meg Eric. A kislány ránéz.*
- Jéé mennyi vendégünk lesz ma. Ez fantörpikus igaz? *néz Amyre, majd köszön az újonnan érkezőnek*
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

Hozzászólások száma : 205

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:14 pm

*Kilép a liftből, és szélsebesen visszavágtat a helyére. Épphogy kifújja magát, amikor észreveszi Ericet, aki tulajdonképpen az orra előtt áll.*
Oh, ne haragudj *mosolyodik el* Segíthetek vala- *kezdi el a mondatot, de félbe is hagyja, amint a fiú arcára néz*
Ne... egy gyerek...
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:17 pm

*nyel egyet, majd remegő kézzel átnyújtja a cetlit* I-igen, tulajdonképpen... *megköszörüli a torkát, és v égre a férfi szemébe néz* Ezt a címet keresem! Csak... el- eltévedtem! *préseli ki nagynehezen*
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Hozzászólások száma : 238

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:21 pm

Dehogynem kicsim, nagyszerű! Ma sok vendég járt nálunk.
*Mondja, és hálásan tekint Kaylára, aki nem kezdett el sikítozni azért, hogy valójában nem ő az igazi mamája. Bár jó ideje vigyáz már rá, mégis úgy érzi, nem tesz eleget a kislány érdekeiért, végtére is gyilkolászásba hajtja Kiel miatt*
És mire gondolt pontosan? Azért csak mértékkel, hisz még a szobákig is fel kell kísérnem, nem hagyhatja ki az alvást, látom magán, hogy eléggé fáradt a mai nap után. Csak nem utazófélben van?
*Mondja, miközben egy pohárért nyúl, fél szemmel Kaylát figyelve*
http://www.japan-mania.gportal.hu
Takeshi Hiroto

Takeshi Hiroto

Hozzászólások száma : 32

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:23 pm

*Leül a kis Kayla mellé s elmosolyodik rajta*
-Biztos mondták már ,hogy aranyos vagy...de tényleg az vagy...a nevem Taka...és a tiéd?
http://www.gportal.hu/xion
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:27 pm

*Tanácstalanul néz a fiúra, majd átveszi a cetlit. Mereven bámulja rajta az írást, majd erőt vesz magán, és mosolyt erőltet az arcára*
Kötelességteljesítés, kötelességteljesítés...
Én tudok neked segíteni *kezdi kedvesen.* csak van még egy kis dolgom. Fel tudsz jönni velem az emeletre? Itt kicsit sokan vannak, ahhoz, hogy várj *néz kicsit körbe*
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:28 pm

*nagyot sóhajt, elismerve Amelies telitalálatát*
Nos, nem tudom hogy itt maradjak-e...igaz hogy sok út van mögöttem, de előttem is...
Még a végén rámtalálnak, az pedig nem lenne jó.
*Nyújtózik egyet a bárszéken majd elgondolkozik az italválasztáson*
Hm...talán egy pohár whisky lenne a legjobb...Ballantine's van? Ha igen, kérnék belőle egy pohárral.
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:36 pm

Részegen, vagy anélkül, de fel kell vinnem valahogy.. Túl okosnak tűnik, nem kockáztathatunk...
*A nála lévő pohárba önt whiskyt, a másikba pedig egy kis Ballentine's-t.*
A Ballentine's a cég ajándéka!
*A mosoly egyre kényszeresebben feszül arcán, és leteszi az alkoholtartalmú üdítőket a pultra*
Egészségére!
Egy kis alvás este semmiség. Legalább egy éjszaka, uram... *Mélyen próbálja szemeinek helyét megtalálni, és feszülten bámul a férfi arcába. Taka hangjára lesz figyelmes, aki a kis Kayla mellé ül le. Miközben Vincenttel tartja a távolságot, fél szemmel a kislányra figyel*
Egy ujjal merj hozzáérni, és véged drágám...

A hozzászólást Amelies Wilson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 17, 2010 8:37 pm-kor.
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:37 pm

Hát... *lehajtja fejét, kezével elkezdi a tarkóját dörzsölgetni* Akkor elnézést...kérek a zavarásért, de sürgős lenne hazajutnom. A navelőszüleim már biztos aggódnak...azért köszönöm, hogy megpróbált segíteni...e-esetleg visszakaphatnám a cetlit? *néz ismét a férfire, és a hirtelen mozdualttól a haja félrecsúszika szemkötőjéről, majd idegesen elkezdi visszahúzogatni rá a haját*
Takeshi Hiroto

Takeshi Hiroto

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:40 pm

*Taka kedvesen s maga gyermeki mosolyával próbál ismerkedni hisz elég magányos a beállítottsága révén.*
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:42 pm

Ezek szerint itt laksz a közelben? *kezdeményez beszélgetést, de a cetlit nem adja vissza.*
Tudod valamelyikőjük telefonszámát? Akár felhívhatnánk, hogy jöjjenek érted. Lassan sötétedik, és nem ez a legbarátságosabb környék a városban...
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:45 pm

*Elhúzza arca elől a ruhaanyagot, egyúttal kalapját jobban a fejébe húzza, hogy továbbra is annyira rejtse az arcát amennyire csak tudja, hisz nem kockáztathatja a felismerés és egyúttal a letartóztatás veszélyét...*
Nem tehetek róla, de nem tudtam észrevenni...mintha nem lenne őszinte a mosolya.
*Belekortyol a whiskybe, majd a kalapja alól folytatja tovább a beszélgetést*
Talán sok gondot okoz a kislány? Elnézést kérek, ha túl messzire merészkedtem, nem állt szándékomban.
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:46 pm

Azt otthon hagytam, de elméletileg van valahol egy másik cetli, amin rajta van a számuk.... És elméletileg igen...a külvárosban lakok... valahol..., de még nem ismerem eléggé a környéket, és eltévedtem, és fogalmam sincs, hol van ez az utca, de biztos hogy nem errefelé... *közebn letérdel a földre, és elkezdi kipakolni a holmijait, hogy megkeresse a cetlit*
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:49 pm

*A férfi felismerésére egy pillanatra elpirul*
Nem, dehogy, Kaylával semmi gond, csak kezdek a mai nap fáradni már. Tudjua ez a fogadó ma nyílt, és az első naphoz képest nagyon sokan érkeztek ma. 12 órája talpon vagyok.
*Mosolya már ártatlanba csap át*
Ne haragudjon, de kötelező mindenkinek mosolyognom, így több a vendég, gondolom sejti.
Takeshi Hiroto

Takeshi Hiroto

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:51 pm

*Unatkozik s mivel senki nem vevő a társaságára zsebéből elő húz csokit s azt tömi magába*
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:53 pm

*Türelmesen vár, közben Ameliesékre pillant*
Eh, látom, nem csak nekem nehéz...
*Visszafordítja a fejét a keresgélő fiú felé*
Szegény...
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:55 pm

Itt van! E-elnézést, máris összepakolok! *gyorsan bevágdossa a cuccait a táskába* A telefonszámok! *nyújtja neki a cetlit amjd észbekap* vagy... *húzza vissza a kezét* Van valamerre egy telefon? Mert akkor felhívnám őket...
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:57 pm

*Újabb kortyot gurít le a whiskyből, arcát még mindig takarva, majd elismerően bólintva*
12 óra sok idő...De hát persze, a minél több vendégért mindent be kell vetni, még ha az ember össze is van törve, feltétlenül a legjobb arcát kell mutatnia. Ez már csak így megy a szállodákban, hogy őszinte legyek, engem rettentően zavar ha mindig az arcomba vigyorognak...
*Megint a szájához emeli a poharat, de gyorsan visszarakja amint rádöbben mit is mondott az előbb*
Persze nem úgy értettem hogy az ön mosolya idegesítene...
Kayla Nethan

Kayla Nethan

Hozzászólások száma : 17

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 8:57 pm

/Bocsi Taka csak rokonok voltak itt ></
*Takara néz és elmosolyodik*
- Szííía. Oh, köszönöm. Te is aranyos vagy. De biztos neked is mondták már. *kezet nyújt a fiúnak* A nevem Kayla Nethan. Hogy vagy?
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 9:02 pm

Nem probléma.
*Mondja most már szomorú mosollyal*
Gondoltam, hogy idegesíti. Nem tűnik túlságosan boldognak.
*Hirtelen zavart lesz arckifejezése*
Mármint, ne értsen félre. Csak a kalap, a kendő, a szemüveg mind rejtőzködésre utal.
*Épp el akarta volna vinni a két poharat, de túl fáradt volt hozzá. Véletlenül pár centivel arrébb mozdultak.*
A francba!
*Szélsebesen kap utánuk, mielőtt még Vincent tiltakozhatna, hogy mi volt ez a furcsa jelenség*
Mi elől rejtőzködik, uram, ha szabad kérdeznem? Csak nem előlem?
*Nevet fel zavartan*
Noah Kallen
Admin
Noah Kallen

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 9:05 pm

Persze *mosolyog* Az irodában felhívhatod őket. Gyere, megmutatom, merre van!
*biccent a lift felé, és el is indul*
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 9:09 pm

Oh, nagyon szépen köszönöm! *feleli, majd követi a férfit a liftbe*
Takeshi Hiroto

Takeshi Hiroto

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2010 9:11 pm

/Semmi baj ,nekem meg puklim nőt az állkapcsomra s fáj xD /
*Mosolyog a kislányra s tör neki egy kocka csokit*
-Kérsz?
Ajánlott tartalom

Előtér - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 2 I_icon_minitime

Előtér
Vissza az elejére 
2 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hotel Marionette :: Hotel Marionette :: Földszint-
Ugrás: