| Fás park | |
|
+3Noah Kallen Lilien Lyndon Kiel Newrit 7 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Fás park Pént. Jún. 25, 2010 12:09 am | |
| Jó éjt, Noethi, és Lilien.. *Mosolyogva int nekik, majd mégegyszer visszafordul, mielőtt elindulna* Igazán köszönök mindent! És ha felébredne, üzenjétek meg neki, hogy keressen meg, amint lehet! *Azzal elindul a hotel irányába* [föcö] | |
|
| |
Lilien Lyndon
Hozzászólások száma : 60 Join date : 2010. Jun. 13. Age : 32 Tartózkodási hely : ahol kedve tartja.
| Tárgy: Re: Fás park Pént. Jún. 25, 2010 12:14 am | |
| Rendben, de segítek látom nehéz*felkapja a vizes tálat és segít Noethinek*Uhh..már értem miért, vágsz néha érdekes fejet.. | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Fás park Pént. Jún. 25, 2010 12:19 am | |
| *Nevetni kezdet aranyosan mialatt vitték szépen lassan.* Ugye ? Csak azt nem tudom ,hol van ennyi súly rajta. *Nézett végig magán ,majd zavartan mosolygott* Soványabb mint én.... És... Mond Lilien, hogy-hogy ide jöttél? | |
|
| |
Lilien Lyndon
Hozzászólások száma : 60 Join date : 2010. Jun. 13. Age : 32 Tartózkodási hely : ahol kedve tartja.
| Tárgy: Re: Fás park Pént. Jún. 25, 2010 12:25 am | |
| *ő is felnevet* Én is ezen gondolkodok, csont és bőt úristen.. és mégis nekünk milyen nehéz*nevet tovább, majd abba hagyja* Hát valójában munkát kerestem, hotelekben, éttermekben, kávézókban, de sehol sem találtam ide is azért jöttem be aztán megszálltam itt mivel 2 napja baragoltam..*sóhaj* na és te? | |
|
| |
Noethi Kame
Hozzászólások száma : 241 Join date : 2010. May. 30. Age : 35 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Fás park Pént. Jún. 25, 2010 12:31 am | |
| *Nevetett majd mosollyal pillantott rá és az itteni első napjára emlékezett. Pedig nem is volt olyan régen. Csak annyi minden történt már.* Tudod... *Kezdte halkan majd nagy mosollyal* Összevesztem a bátyámmal.....de nagyon súlyosan. ÉS....aznap elszöktem otthonról egy táska ruhával és egyébb dolgokkal... megszálltam a hotelban..gondoltam pár napra csak...de kiderült nem mehetek el innen...és aztán persze jött a bátyám is. Na..vigyük tovább...Aztán... iszunk valamit. *Aranyos mosoly*
[1.emelet- Noah szobája] | |
|
| |
Lilien Lyndon
| Tárgy: Re: Fás park Pént. Jún. 25, 2010 12:36 am | |
| Te is szépen kerültél ide, egyébként mit értesz az alatt, hogy itt ragadtál?!*kérdően néz maga elé* Hát jó*mosolyog és majd megbeszéli ezt vele később*
/1.em Naoh.sz./ | |
|
| |
Emily Bell
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2010. Jun. 24. Age : 39 Tartózkodási hely : . ott :D
| Tárgy: Re: Fás park Pént. Júl. 02, 2010 7:36 pm | |
| * sétál a fák között - kivételesen nem a bárban iszogatja szokásos whiskyjét - majd egyszer csak elér egy kisebb rét szerűséghez ahonnan látja az eget és gyönyörködik benne* Hogy megbántam ezt az életet.. lehet.. de visszacsinálni már nem tudom...*mélyen elmélkedik és hangosan "gondolkodik" úgy sincsen ott senki sem a közelben* Vajon milyen életem lenne ha mindez nem lenne?!*több órán át ott ül kint a szabadban majd elindul egyszer csak befele - ha nem fut össze senkivel sem* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fás park | |
| |
|
| |
| Fás park | |
|