| Előtér | |
|
+15Lilien Lyndon Shinozuka Kureno Trewis Prince Noir Yazmien Dhalia Frozen Ray Kame Noethi Kame Eric Laurence Vincent Thomson Takeshi Hiroto Faust Winters Kayla Nethan Noah Kallen Amelies Wilson Kiel Newrit 19 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Eric Laurence
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 30
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:23 pm | |
| *megütközik a kérdésben, és a félelem egy jeges hullámban végigkúszik a gerincén* Nos... csak azt kérdeztem tőle, hogy mennyibe fog ez nekem kerülni, és.... kicsit sokkolt az összeg, de semmi érdekes... * Remélem, nem szúrja ki, hogy nem mondok éppen igazat... csak nem tudom, hogy beszélhetek-e róla... | |
|
| |
Noir Yazmien
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Jun. 18. Age : 33
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:25 pm | |
| *Lemegy lifttel az előtérbe, és körbenéz. Ugyanaz a ruha van rajta, ami tegnap is, mivel nem hozott magának más cuccot, csak a gitárt.* El kéne mennem ruhákért... meddig kell még egyáltalán maradnom? *Sóhajt egyet, majd megnézi magának a bárt* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:26 pm | |
| *Megértően bólogat, bár érzi a fiú hangjában hogy nem mond igazat, nem firtatja a dolgot. Aztán ahogy megérkezik Noah, odaszól* A fiatalember önt kereste, valami gondja támadt. | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:26 pm | |
| Cseszd meg! *Bökné oldalba, bár mire ujja elér a fiú oldaláig, ő már rég hátrébb lépett* Szörnyű ez a munka. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz vigyorogni és kiszolgálni mindenkit egész nap. *Nyöszörög* Ráadásul egy helyes pasi sincs! | |
|
| |
Noah Kallen Admin
Hozzászólások száma : 205 Join date : 2010. May. 23. Age : 35
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:30 pm | |
| Itt vagyok én, tök jól nézek ki *húzza ki magát, aztán amikor Vincent szól neki, oda fordul, és észreveszi a tegnapi lányt is.* Egy pillanat! *szól Ericnek, és Amelieshez fordul* Az a lány *bök felé* Noir, a negyedikre való, de az elsőn már kapott szobát. Elvileg Kiel ismerőse... *Erichez sétál* Valami baj van? | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:32 pm | |
| Csak arra szeretnélek megkérni *kezdi halkan, majd egy kicsit arréb húzza Noaht* ugye én nem mehetek ki, de a nevelőanyámnbak van két perce hoz nekem pár ruhát, átvennéd? Egy fekte autóval érkezik, magas, szőke. Megtennéd...nekem...? | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:36 pm | |
| *Jól átnyálazza az itallapot, végül kér egy gyümölcskoktélt. Amíg kihozzák, előkapja a telefonját, és egy SMSt kezd pötyögni* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:38 pm | |
| *Gyorsan legurítja a maradék whiskyt, mintha csak víz lenne. Aztán Amelies felé fordul* Beszélnünk kéne, elrabolhatlak a munkádtól pár percre? Mondjuk ki a parkba. Tényleg csak pár perc lenne. *Kérlelő szemekkel bámulja a lányt* | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:42 pm | |
| Nagyszerű... *Morogja orra alá* Szóval ő az a kérdőjeles lány... *Néz végig az új lányon, aki pár asztallal ül tőle arrébb. Kiviszi neki a gyümölcskoktélt, és pont beszélgetést akart kezdeményezni, amikor Vincent félbeszakította* Azt hiszem, igen. *Sokat jelentő pillantást vet Noah felé, és észrevehetetlenül bök Noir felé* Figyelj rá... Mindjárt jövök. *Mondja Noahnak, miközben elhalad mellőle* Menjünk. *Int Vincentnek* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:43 pm | |
| *Bólint majd kisiet a parkba* //szabad tér, park.// | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:45 pm | |
| *Kedvesen elmosolyodik* Persze. De ő is be tud jönni meglátogatni. Ő nem biztos, hogy itt ragad. *Aprót bólint Amynek* | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:47 pm | |
| A munkahelyéről lóg el... nem tud sokáig maradni, azért kéne kimennem érte...*sóhajt egyet* Így beszéltük meg telefonon, sajnálom hogy plusz munkával kell fárasztanom téged... valahogy meghálálom... egyszer.... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:50 pm | |
| Ugyan már! Erre semmi szükség *mosolyog* Bármit megteszek, hogy egy kicsit is jobban érezd magad. Szörnyű, hogy ennyi idősen ilyenbe kellett keveredned... | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 10:59 pm | |
| Az is szörnyű lehet, hogy véginézd. Csak szeretném viszonozni, amit megeteszel értem. Nem szeretek másokra hagytkozni. Az árvaházban sem volt kire, és egy napot öltöttem nevelőszülőknél is, rájuk sem igazán tudtam támaszkodni, de megigérték, hogy ahogy tudnak ők is segítenek. De van elég bajuk, msot nem szeretném őket is ebbe belekeverni... | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:04 pm | |
| | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:07 pm | |
| Ne sajnáld... gondolom erről nem te tehetsz *mutat a plafon felé* Ez van... felmegyek egy kicsit... majd visszajövök a holmiért! Tényleg ksözönöm *kezet nyújt* Melleselg, a nevem Eric! | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:11 pm | |
| Rendben *bólint mosolyogva, és megrázza a fiú kezét* Noah vagyok. | |
|
| |
Eric Laurence
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:13 pm | |
| *kezetráznak, majd mosolyogva felmegy a lépcsőna szobájába* [4.e-83] | |
|
| |
Trewis Prince
Hozzászólások száma : 30 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 41
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:18 pm | |
| *lemászik a lépcsőn, meglátja Noaht, majd köszön neki* Jó estét! * amjd a pulthoz sétál, felteszi a laptopját, és pötyög rajta, közebn rendel valami erőset* | |
|
| |
Noah Kallen Admin
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:22 pm | |
| *Biccent Trewis felé, végigköveti ahogy leül, majd eszébe jut, hogy neki Noirt kéne figyelnie, így inkább ré fordítja a figyelmét* | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:34 pm | |
| *párszor hátrasandít a magában ülő, és gyümölcskoktélt szürcsölgető csinos fiatal lányra, de nem megy oda hozzá, inkább csak rendel még egy erős innivalót* | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:46 pm | |
| *Továbbra is írja az SMSt, néha olyan érzése van, hogy nézik, így felpillant, de semmi. Elküldi az üzenetet, és jobban körbenéz, megpillantja Trewist, és felcsillannak a szemei. Azonnal felpattan, odamegy a férfihez, és belemosolyog az arcába* Szia! Te Trewis Prince vagy, ugye?! | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:48 pm | |
| Őh...*körbenéz, aztán pisszeg egyet* Feltűnés mentesen, hölgyem,h a kérhetem... csak átutazóban vagyok, nems zeretnék feltűnést eklteni! *kedvesen a hölgyre mosolyog* Kit tisztelhetek a hölgyben? | |
|
| |
Noir Yazmien
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:53 pm | |
| Upsz, bocsesz! *Lejjebb mérsékeli a hangját* Noir Yazmien vagyok *nyújt kezet* És irigyellek, amiért olyan jól nézel ki mindenben! *mondja mindezt továbbra is széles mosollyal* | |
|
| |
Trewis Prince
| Tárgy: Re: Előtér Vas. Jún. 20, 2010 11:56 pm | |
| *felpattan a székről, és kezetcsókol a hölgynek* Ugyan már! Ön is nagyon szép, Noir kisasszony! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Előtér | |
| |
|
| |
| Előtér | |
|