Hotel Marionette
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hotel Marionette

Forum RPG.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Előtér

Go down 
+15
Lilien Lyndon
Shinozuka Kureno
Trewis Prince
Noir Yazmien
Dhalia Frozen
Ray Kame
Noethi Kame
Eric Laurence
Vincent Thomson
Takeshi Hiroto
Faust Winters
Kayla Nethan
Noah Kallen
Amelies Wilson
Kiel Newrit
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Lilien Lyndon

Lilien Lyndon

Hozzászólások száma : 60

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 10:36 pm

na jó elég lesz mára az alkoholból...
ezúttal egy kávét.. köszönöm...*csóválja a fejét*
ha maradnék is még egy ideig mi várna itt rám...?!ahogy elnézem itt senki sem egyszerű lélek..
Vissza az elejére Go down
Eric Laurence

Eric Laurence

Hozzászólások száma : 57

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 10:38 pm

Valószínüleg... Esetleg a kétségbeesesésed. Ne aggódj nekem megállt egy váza zuhanás közben *ismét a narancslevébe kortyol* Amúgy... emlegettél valami ... Kielt... Ő kicsoda? Persze *emeli védekezően fel a kezeit* ha nem vagyok tolakodó... *közben hátrasandít Shinre, úgy tűnik, mintha semmit nem tenne, de próbál minél halkabban beszélni*
Ez a zsaru kezd az idegeimre menni... *sóhajt*
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Hozzászólások száma : 45

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 10:42 pm

*Nagyot nyújtózik, és az asztalra dől, hogy jobban halljon. Közben üzenete érkezik*
Bakter! Ne most...*nem mozdul*
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Hozzászólások száma : 238

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 10:48 pm

*Elgondolkodva néz Vincentre*
Nézd, itt azt hittem, hogy hónapokig hazugságban kell élnem. Feltűnő lett volna azt mondani: Nézze, a szülei itthagyták, mert felvittem a lányt a negyedikre!
*A férfi válla fölött végignéz a vendégeken. Amikor kiszúrja Shint, fagyos, de mégis ijedt tekintettel bámul ismét beszélgetőtársára*
Vincent, a kis barátunk is itt van.
*Feszengve kezd törölgetni egy poharat*
Ne fordulj meg. És ha idejön, akármit mondok, érts egyet.
http://www.japan-mania.gportal.hu
Noethi Kame

Noethi Kame

Hozzászólások száma : 241

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 10:55 pm

[Bocsi ,lefagyott a másik net.]

*Ray elmosolyodott és rendelt a lánynak valami finomat, aztán felállt és megveregette a vállát. Az lepetten tekintett rá ,mire a fehér hajú srác elvigyorodott.*
Még vön dolgom. Mögyök írni. Nagyon jö álmom volt és mégszérétném írnö.
SZövál pááá...
*Fordult tovább ,puszit nyomott húga döbbent arcára és elment a lifthez. Ott még szórakozottan intett egyet és elment.*

*Noethi lepetten tekintett utána ,majd elmosolyodott és felállt. Sóhajtott ,majd lassan a recepcióhoz sétált s mosollyal tekintett az ott lévőkre. Lassan intett*
Sziasztok...
*Kezdte halkan ,majd elmosolyodott.*
Jobban van a keze ?
*Fordult Vincethez*

http://www.gportal.hu/vadmacskacsapat
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Hozzászólások száma : 397

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 10:59 pm

Oké, értettem főnök.
*Mosolyogva bólint, majd elgondolkozik*
Mondd, töltenél nekem három pohár Ballantine's-t? Megszomjaztam.
*Noethire pillant*
A ke...á, igen, már jobban van, köszönöm. Innál valamit?
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Hozzászólások száma : 82

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:02 pm

Kiel a fogadó jelenlegi tulajdonosa.
*Kér egy gyümölcskoktélt.*
Azért jöttem ide, mert találkozni szerettem volna vele. Ismerem régről... amikor bezárt a fogadó, kértem, hogy hagyja a francba, de azt mondta, itt marad... lehet, hogy azért, mert már akkor se tudott kijutni?! *csap bele a felismerés.*
De... az már négy éve volt... *motyog magában*
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:06 pm

Erre a következtetésre már egy i deje én is eljutottam. Másként... honnan tudná, hogy a háznak milyen emberekre van szüksége...? Miért záratta volna be, és miért nyitotta meg újra. Ez sok mindent megamgyaráz. Esetleg saját szakálladra megpróbálhatnál nyomozni... Ha gondolod segíthetek *ajánlkozik* Úgy is rettentően unalamsak a mindennapjaim...még csak a gitárom sincs itt, hogy játszanék...*gondolkodik hangosan, majd iszik még egy narancs levet.
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:10 pm

Tehát az a Kiel itt van valahol...ha nem juthat ki, akkor mindenképpen itt kell lennie.
Talán a negyedik emeleten...
*elmosolyodik*
Mindenképpen beszélnem kell vele...*Közben kihozzák a kávét, és a szendvicset.
Elégedetten hörpint a forró italból*
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:13 pm

*Miközben Noethi csatlakozott hozzájuk, Vincent válla fölött folyamatosan Shint pásztázta. A lány hangjára kapta fel fejét*
Á, szia.
*Elmosolyodik, de Vincent megelőzi a kérdését: töltsön-e neki valamit. Közben a férfinak tölt 3 pohár Ballentine's whiskyt [lassan már többször írom le ezt a szót, mint azt, hogy tölthetek-e valamit XD]*
Nem gondolod, hogy kicsit sok lesz?
*Majd a hozzájuk csapódott kékhajú lányra pillant mosolyogva*
Jól vagy? Hallottam, hogy mostanában betegeskedtél.
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:18 pm

/Na sziveim, akkor most van az, amit a tudnivalókban is leírtam már: egy helyen van két csoport. Nem kell megvárni a teljes sorrendet, most ez van így ni:
Amelies-Noethi-Vincent
Noir-Eric-Shin
Ha valaki csalakozik valamelyikhez, akkor csak ott változik a sorrend.
Any question?/

Mindenféleképpen szeretnék beszélni Kiellel. Csak nem tudom, hogy juthatok el hozzá...
*Gondolkodik el, és megint bevillan előtte egy kép: ugyanaz a szoba, mint két napja, de az ablaknál nem áll senki, az asztalnál ül egy sötét alak. Megrázza a fejét*
Te is gitározol? *lelkesedik be* Nekem van gitárom!
Noethi Kame

Noethi Kame

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:18 pm

*Mosollyal néz rájuk ,majd megrázza a fejét, enyhén elhúzva a száját.*
Köszönöm nem. A bátyám most ráállt az egészséges dolgokra ,mert aggódik és tele etetett és itat, nem érti ,hogy nem kell.
*Zavart mosoly ,majd a szőke lányra pillant.*
Igen ,köszönöm. Sokkal jobban.
Bocsáss ,meg, neked még nem mutatkoztam be. Noethi vagyok.
*Nyújtott kezet felé ,majd mikor vissza vette rápillantott*
Igazából nem tudom mi lehetett, de... azóta igen furcsa dolgaim vannak.
*Zavartan nevetett ,majd észrevette ,hogy Amelies másra is figyel. Lassan rápillantott arra az új jövevényre aki még nem volt itt amikor ő rosszul lett ,aztán vissza.*
Csak nem gond van?
*Kérdezi lepetten és halkabban.*
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:23 pm

Ugyan! Bírom a piát, tudod te! ...Viszont, tegnapi kérdésedre válaszolva; igen, egy kacsától.
*Az első pohár whiskyt azonnal megissza, csak hogy bizonyítson. A másodikba lassan belekortyol néha*
Semmi gond sincs, legalábbis én úgy tudom...
*Ameliesre sandít*
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:26 pm

Megint láttál valamit *vágja rá unott hangon* LEhet, hog yközelebb van hozzád mint hinnéd, amúgy... *em eli fel ismét a hangját* Ismerős vagy valhonnan... láthattalak már valahol..? PErsze a fogadón kívül. Egyébként, ha már gitár, játszahtok majd rajta egyszer? *kezd ő is belelkesedni, hogy nem erről a siralmas témáról beszélnek, majd ismét hátrapilalnta a zsrura, aki eléggé elgondolkodó képet vág*
Mibe, hogy mindent hallott...?
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:29 pm

Amelies.
*Mondja mosolyogva, miközben ő is kezet ráz vele*
Nem, dehogy... Nincsen semmi gond.
*Legyint egyet szabad kezével, míg a másikkal elteszi a poharat*
Csak az a férfi új még itt, és tudod, recepciós vagyok, tartanom kell a frontot. Muszáj figyelni az újonc embereket.
*Nevet fel zavartan, majd érdeklődő tekintettel néz rá*
Furcsa dolgaid?
*Szeme sarkából Vincentre sandít*
Mostanában többen érzékeltek ilyesmit.
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:32 pm

Furcsa? Milyen furcsa dolgaid? Persze ha nem akarod, nem kell róla beszélned.
*Megenged magának egy kedves mosolyt, aztán befejezi a második pohár italát is*
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:34 pm

Lát valamit...tehát a hölgyemény hallucinál. Vajon mit láthat?
*majszolni kezdi a szendvicset*
Gitárok?! Jaj, anyám! Hát ez nem a legérdekesebb téma...bár, még
mindig jobban ismerkedik a fiú, mintha az időjárásról fecsegnének...
Na de könyörgöm...gitárok?!
*bevág egy fintort*
Noethi Kame

Noethi Kame

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:36 pm

Örülök, hogy megismertelek.
*Majd bólint és Vincent-re pillant mialatt elgondolkozik. Aztán vissza*
Értem. Újonc és figyelni kell. Igazából...az a férfi nagyon figyeli Noir-t és a fiatal fiút.
* Nem néz hátra már előbb megfigyelte a dolgokat ,lassan körkörösen játszik a pulton az ujjával mialatt magyaráz.*
Nem mutatja ,de figyel, elégé lehajtja a fejét, halkan van és egyedül. Az előbb üzenetet kapott és ahhoz sem nyúlt.
*Mondja elgondolkodva majd nagy mosollyal felpillant*
Megvan az előnye annak ,ha az embernek olyan munkája van ,mint nekem.
*Majd lepetten tekint és halkan sóhajt*
Igen... valahogyan ,gondoltam.
Sokan vagyunk és... sokan mások.
*Pillant Amelies-re.*
Noah nem válaszolt múltkor...vajon tényleg különleges ő...vagy nem?
*Azután meghallja Vincent hangját és elmosolyodik aranyosan.*
Hát még magam sem tudom...de ,néha rám jön ,hogy kielemzem a dolgokat, olyanokat mondok amiket nem is tanultam soha. És... amikor koncentrálok ezekre, érzékelem őket.
*Zavartan megvakarta a fejét*
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:37 pm

Persze *mosolyodik el* Fenn van a szobámban.
Lehet, hogy láttál már, egy együttesben zenélek... bár nem vagyunk valami híresek, inkább csak otthon.
Olivia Garpleiht

Olivia Garpleiht

Hozzászólások száma : 62

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:39 pm

*Hűvös, szeles idő, mégis egész nap meleg volt. Csoda, hogy egy ekkora szépség, mint ő nem izzadt bele ebbe a hőségbe, mint akármelyik kamionos. De persze ez a dolog tőle eléggé távol áll. Ő egy díva, és nem egy sofőr.*
- Köszönöm.
*Biccent lekezelően a taxi sofőrjének, akinek ki kellett előtte nyitnia az autójármű ajtaját. Mondanom sem kell talán, elég kelletlenül tette, amit Olivia természetesen érzett is. De folytatásul inkább haladjunk is tovább. A fiatal nő 100 dollárnyi összeget ejt az ablakon át a járgányba, úgy, hogy még csak oda sem néz, hogy esetleg mennyire esik be az ülések közé a papírpénz.*
- A visszajáró a magáé.
*Mondja kimért hangon, majd rá se nézve a döbbent taxisra megy befelé topogójával a hotel felé. Rá fér már a pihenés, bizony, bizony. Piros tűsarkúja élesen kopog, amíg be nem ér az ajtóhoz. Odaérve máris átfut az agyán a gondolat, hogy nem terítették le neki ezt az utat piros szőnyeggel, és nem nyitnak neki ajtót, dehát.. Persze, nem tudhat mindenki mindent. Na majd ha megérkezik! Csak a rajongók ne szedjék szét.
Kinyitja az ajtót, és lassan, méltóságteljesen betopog a recepcióhoz nem nézve senkire és semmire, hátha addig is megpillantja valaki, felismeri és esetleg felkiált, hogy micsoda egy híresség jött ebbe a "kis" hotelbe.*
- Jóestét. Egy szobát szeretnék, ha lehet.
*Hozzátenné még, hogy "persze a legjobbat", de ha a recepciós felismeri, akkor felesleges. Addig viszont vár a válaszra, a pénz viszont nem lesz akadály.*
http://pesszi-opti.freeblog.hu
Eric Laurence

Eric Laurence

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:41 pm

Akkor lehet, hogy hallottalak már titeket. Van egy nem túl híres, a gitáros hasonlít rád, és van rá tetoválva valami kanji vagy mi... asssszt hiszem azt jelenti, hogy éjszaka...? *csóválj a fejét, aztán kih örpinti a mradék narancslevét*
Shinozuka Kureno

Shinozuka Kureno

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:46 pm

*ásít egy nagyot*
Ne már, gyerekek! Most komolyan...beszélgessetek már valami érdekesről...
Mondjuk Kielről, vagy a hotelről, vagy erről a dollhauz izéről...

*bevágja a szendvicset*
Amelies Wilson
Admin
Amelies Wilson

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:48 pm

Itt nagyon sok ember különleges..
*Néz biztatóan Noethire*
Nekem aztán elmesélhetsz mindent, nem vagy őrült.
*Ér finoman kezéhez, hogy éreztesse, nyugodtan megbízhat benne. Persze ez csak álca - mindent tudni akar azokról, akik felkerültek a negyedikre. Majd el is kapja onnan ujjait, amint besétál a különösen nagyképű nő. Észreveszi, hogy pár férfi vendég igencsak végignéz rajta, neki viszont undor terül el arcán, amit igyekszik elfojtani. Erőltetett mosolyt fest arcára - mint mindig*
Jó estét! Máris adom... *Egy pillanatra pötyög valamit a gépbe, majd a füzetbe is beírja - ismét kérdőjellel. Ha nem tud majd kimenni az épületből, természetesen kiderül, hogy különleges-e, viszont amíg Noah helyett esti műszakozik, próba szerencsére játszik. Óvatosan Vincentre sandít*
Jöjjön velem.
*Szól, majd int Vincentnek, és Noethinek. Reméli, hogy míg a liftig elmennek, Vincentnek leesik, miért kell velük jönnie. Noethivel pedig mindenképp beszélni akart.*
Noir Yazmien

Noir Yazmien

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:49 pm

Ah, igen, az én vagyok *megereszt egy nagy mosolyt, és picit feljebb húzza a pólóját az oldalán, hogy látszódjon a kanji.* Legalább erről felismernek!
Vincent Thomson

Vincent Thomson

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitimeSzer. Jún. 23, 2010 11:50 pm

*Feltűnően, alaposan végigméri a pulthoz odalépő hölgyeményt, majd inkább a nő után megy, mintsem Amelies jelzése miatt*
Ajánlott tartalom

Előtér - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Előtér   Előtér - Page 20 I_icon_minitime

Előtér
Vissza az elejére 
20 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hotel Marionette :: Hotel Marionette :: Földszint-
Ugrás: