| 23. szoba (Amelies, Kayla) | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 6:36 pm | |
| Az a nő egy ribanc. *Mondja tömören, de nem tudja megállni, hogy egy fanyar, szomorú mosolyt ne eresszen meg* Soha nem értettem régen, hogy a beképzeltség mire jó. *A betakarózot férfire bámul, aki arccal lefelé fekszik, így viccesen hangzik válasza* Nehézkesen keltél fel a földről, tehát rosszul aludtál. És az utóbbi időben amúgy is kisegítettél pár helyzetben. Ez feljogosít arra, hogy aludhatsz az ágyon is. De ha bunkó vagy, csak a kád jut. *Mondja, miközben vigyorogva belebámul arcába* Esetleg a WC csészé. | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 6:38 pm | |
| Ribanc, nos...igen, beképzelt és szereti ha megnézik...van ez így. *Elkezd gondolkodni, majd pár pillanat múlva mosolyogva visszabámul Amelies arcába* Nekem van ágyam. Miért akartad hogy itt aludjak most is? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. May. 23. Age : 39 Tartózkodási hely : Hotel Marionette
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 6:46 pm | |
| *Hirtelen zavar fut át rajta, és felül* Én.. *Beletúr hajába zavarában* Nem akarom, hogy itt aludj, hanem te szoktál itt aludni. Kikérem magamnak! *Hátrébb húzódik* | |
|
| |
Vincent Thomson
Hozzászólások száma : 397 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 47 Tartózkodási hely : Hotel Marionette-ben erre-arra
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 6:50 pm | |
| Bingó... *Gondolja játszik egy kicsit a lánnyal. Még mindig mosolyogva kapja el a lány csuklóját és közelebb húzza* Hova-hova? Nem kell sietni a recepcióra... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 7:01 pm | |
| *Egyre jobban zavarba jön. Persze Vincenttel barátok, de nem tudja hova tenni közeledését. Látja, hogy a férfi élvezi a játszmát, így próbálja leplezni zavartságát. Próbál uralkodni érzelmein és idegességén* Tudod, nekem sokszor dolgom van, veled ellentétben. *Vigyorodik el ő is közelebb húzódva* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 7:09 pm | |
| *Elengedi Amelies csuklóját majd a hátára fordul* Próbáltam rájönni a multkor miért voltál ideges...ha jól emlékszem átkaroltam a derekadat. Ugye? *Végig a plafont bámulja, valamiért nem néz a lányra* | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 7:15 pm | |
| Nem az volt a probléma, csak... *Egy pillanatra elgondolkodik.* Miért akarok magyarázkodni? Nekem nem... Tetszik. Vagy nem... szeretem. Úr isten! Én nem gondolkodtam ilyenen már vagy 10 éve... Igazából nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy itt fekszik mellettem egy... hány éves is vagy? *Néz kérdőn a férfire* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 7:19 pm | |
| *Arcáról eltűnik a mosoly* Elnézést amiért azt csináltam, csak...nagyon álmos voltam. Te pedig emlékeztettél a feleségemre...Megnyugtató volt. *Érzi hogy ez nem egy kielégítő magyarázat, de ez történt* Hány éves...? Harminchárom, ha jól emlékszem. | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 7:25 pm | |
| Jó ég, te öreg vagy! *Nevet fel hirtelen, majd megint megpillantja a férfi ütőerét. Gyorsan oldalra fordul, majd pár percmúlva felül* Nézd, felőlem bármikor aludhatsz itt, nem ellenzem. Legalábbis nekem egyáltalán nem vagy terhemre... És ha megnyugtat, hogy valakit átölelhetsz éjszaka, akkor csak nyugodtan... *Mondja halvány mosollyal, majd felpattan, és az ablak felé pillant* Sötétedik... Kérlek, istenem, csak add, hogy belemenjen Noah... Nemsokára jövök. Van egy kis dolgom a...recepción. [föszö] | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Csüt. Jún. 24, 2010 7:51 pm | |
| *Szintén felnevet az öreg vagy kijelentésen, és tudja hogy igaz is. Nem mai gyerek már...* Rendben...köszönöm. *Nézi ahogy a lány kisétál az ajtón, majd pár percig még fekszik az ágyban, aztán felveszi a kabátját és elindul hogy tegyen egy sétát a szabadban, de előbb ellátogat a bárba hogy igyon valamit...* //főccint// | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:15 am | |
| *Miután a negyedik emeleten nem volt víz, lehozott magával egy törölközőt meg egy pólót egy régi vékony rövidnadrágot. Óvatos léptekkel ballag a fürdő felé* Remélem le tudom mosni magamról a koszt mielőtt bejönne. Végülis, nem szoktam sokat szarakodni egy tusolással...férfi vagyok, vagy mi, nem piperészkedek. *Belép a fürdőbe, ledobja a ruháit és elkezd tusolni. Pár perc múlva befejezi és kilép a fürdőből egy törölközővel a a dereka köré csavarva* Végre tiszta vagyok...! És a meleg víz a vállamnak is jót tett. Nem volt olyan rossz ötlet itt tusolni... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:22 am | |
| *A hajából fűszálak lógnak ki, a ruhája koszos, bőre itt-ott sebes, vagy föld maradékai találhatók rajta. Mire felér saját szobájába, addigra teljesen halottnak érzi magát. Amikor azonban benyit, észreveszi, hogy nem kell kulcsát használnia, a szoba nyitva van. Rettegve, nagyon lassan nyitja ki az ajtót, és amikor megpillantja a törölközőben álló Vincentet, a kulcs hangos csattanással ér földet. Pár másodpercig áll, nem szólal meg, majd zavartan a kulcsáért nyúl* Újabban már fürdeni is ide jársz? *Nevet zavartan, és próbálja nem újra leejteni az előbb felvett tárgyat. Végigméri a férfit, majd inkább elkapja tekintetét, nem akar tolakodó lenni* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:29 am | |
| *Ahogy megpillantja az ajtóban álló lányt eltakarja a felsőtestét és nyávogós hangon megszólal* Naaa, ne leskelődj mááár! Nem láttál még törölközős férfit? *Felnevet, aztán megadja a jogos magyarázatot* A negyediken - legalábbis a szobámban - nincs víz. Azt hittem befejezem mire felsétálsz ide, bocsesz... *Megfogja a rövidnadrágot és a pólót, majd kilép a fürdőből* Nagy baj? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:32 am | |
| Dehogy.. *Néz körül szobájában* Végülis büdös vagyok, rendetlenség is van, és Kaylát nem láttam már vagy 2 napja, de a plüssei a fél szobát elfoglalják. *Sóhajt* Lehet, hogy rám is rám férne egy fürdő... Még arra is lusta vagyok, hogy megmozdulás nélkül helyrerakjam a könyveimet, meg a cuccaimat. Valahogy... Otthonosabb így. *Majd azzal a lendülettel esik orra az egyik lexikonban* A francba! *Mikor elfekszik a padlón, ott marad fetrengve* Vinceeeent, ölj meeeg! | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:36 am | |
| *Nem tehet róla, de elneveti magát a lány hisztijén miután pofára esett. Még mindig fent hordja a maszkját, nem mutatja ki hogy még mindig fáj a karja, amit még mindig a mellkasához szorít* Ugyan, egy tusolás és jobban leszel...hidd el, nekem bevált. *Odanyújtja a kezét* Gyere, segítek felkelni te vadóc. | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:43 am | |
| *Int kezével, hogy fel tud állni egyedül is* Az kéne még, hogy a súlyom alatt eltörjem a bal karod is... *Sóhajt* Ne haragudj rám, komolyan. Kicsit.. Elborultam. De több ilyen már meg sem történhet. Ezek után kétlem, hogy Noah szóba állna velem, főleg ilyen témáról... *Azzal felkapja hálóingjét, alsóneműjét, és betáncikál a fürdőbe* Mindjárt jövök! *Negyed óra után kisétál vizes hajjal, immáron tisztán, bézs színű lenge hálóingben, a párás fürdőből* Tényleg jót tett! | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:45 am | |
| *Elismerően füttyent ahogy ránéz a lányra* Határozottan nem rossz! Egyébként, semmi baj nincs. Legalább felfrissítettem az elsősegély tudásomat. *Elvigyorodik* A termetedhez képest erős vagy, tudtad? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:52 am | |
| Nem én vagyok erős, hanem a telekinézis. *Mondja, miközben leheveredik az ágyra* A telekinézissel sok minden problémám megoldódott. Még csak be sem kellett piszkolnom a kezem ahhoz, ha meg akartam verni valakit egy párharcban. Találomra dobálhatok farönköket, vagy éppen plüssállatokat. Persze azért hátránya is van, néha nem figyelek oda, és dühből repítek el oda dolgokat, ahova nem kéne. *Kuncog, majd ismét végignéz Vincent felsőtestén. Mivel ő az ágy szélénél áll, így odakászálódik, és végighúzza az egyiken ujját* Szabad...? *Értetlenül nézi őket* Ha.. Ha Noethinek megmutatnád, talán meggyógyíthatna... Nem gondoltam volna, hogy... Ekkora galibát okoz az a farönk.. Vincent, én... *Próbál szabadkozni, és teljesen bűntudata lesz, amint végignéz a sok seben* | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 12:56 am | |
| *Bólogat párat* Igen, a telekinézis hasznos... *Ránéz a sebekre, majd a lányra és elvigyorodik* Fáradt vagy, mi? Ezek régi sebek, nem te okoztad őket, nem kell megijedni. A rönk csak a vállamat érte, meg kicsit fáj a tüdőm. *Maga elé mered, elmerülve az emlékeiben* Még a szanatóriumból vannak, nekirohantam egy üvegajtónak...kétszer. Most komolyan ki az a barom aki üvegajtót rak egy diliházba? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 1:00 am | |
| *Elborzadva néz mégegyszer rajtuk végig* Miért mentél te neki egy üvegajtónak, ráadásul kétszer? *Néz rá összevont szemöldökkel, majd felpattan az ágyból, és a minibár felé táncikál közben* Inni kérsz valamit? | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 1:03 am | |
| *Furcsa szemekkel néz rá* Azt hittem már ismersz ennyire hogy tudd mit miért teszek...Mellesleg, szökni akartam. Az üvegajtó nem állított meg, úgyhogy két nyakatlan hústorony megtette. Az egyiknek leharaptam az egyik ujját... *Ismét csak az emlékeivel van elszórakozva, most mosolyog. Lehet, hogy jó emlékei is vannak a szanatóriumról...Az "inni" szó visszahúzza a valóságba* Már azt hittem meg sem kérdezed! Mondjuk...van vörösbor? | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 1:16 am | |
| Jézusom.. *Hirtelen háta mögé dugja tenyerét* Az én ujjaim nem töltenek neked semmilyen vörösbort! *Majd nevetve visszaugrik az ágyba* Felejtsd el, még a végén megiszod azokat is! Brrr... | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 1:19 am | |
| Attól függ, ha te akarsz itatni lehet hogy leharapom...Vagy lehet hogy éjszaka, amikor alszol... *Megcsattogtatja fogait, majd elneveti magát* Tényleg, nem baj ha megint itt alszok...? Pofátlanságnak érzem, lassan akár ide is költözhetnék... | |
|
| |
Amelies Wilson Admin
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 1:24 am | |
| Jézusom... *Maga elé kap egy párnát, majd X-et mutat mutatóujjaival* Távozz, sátán! *Majd ahogy Vincent megemlíti az alvás dolgot, arcvonásai ellágyulnak* Nézd, mivel Kayla amúgy sincs itt, jobb társaság vagy, mint egy csapat plüssállat. *Elmosolyodik, majd a maga melletti párnára mutat* Gyere csak, és hozd azt a fránya vörösbort! De én magamnak töltök, még a végén leszeded az ujjaimat... | |
|
| |
Vincent Thomson
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) Pént. Jún. 25, 2010 1:33 am | |
| *Sziszegve fedi el arcát* Éééégeeet... *Felpattan az ágyról és odamegy a minibárhoz* Mellesleg, a plüssök kifejezetten aranyosak...nekem tetszenek. *Visszahuppan az ágyra egy üveg vörösborral és két pohárral, mindkettőt megtölti borral, az egyiket pedig átadja Ameliesnek* Nekem is kéne pár. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 23. szoba (Amelies, Kayla) | |
| |
|
| |
| 23. szoba (Amelies, Kayla) | |
|